STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Ya fark yeriz ya yeneriz öyle bi maç.

Mehmet Batdal olmalı santraforda Pino değil.Pino oynayacaksa sağaçıkta olmalı.

Barış-Mustafa-Ayhan mı ?!?!?!?!?!?!

zaten f5li basının canayı birkere bile daha muhtemel 11e yazdığını görmedim inş hagi g..t eder hepsinide canayı 11 başlatır sarpı izliyeceğime çin işkencesi izlerim :D ayrıca ben bugün hagiden sol kanatta serdar özkan sürprizi bekliyorum hatırlarsanız f5le yaptığımız özel maçta sol kanatta çok etkili olmuştu hagi pinoyu forvet oynatacaksa belki s.özkanı düşünebilir sol kanatta ..!

Oyunun büyük çoğunluğu bizim yarı sahamızda geçecek. Rakibe boş alan bırakmamamız gerekiyor. Yoksa Dia, Niang affetmez.

NtvSpor'a göre;

Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua(Balta)-Barış-Cana-Pino-Elano(Misimovic)-Ayhan-Batdal.

Ben olsam bugünkü maçta Elano'yu oynatırdım.Aynı bölgede oynayan Misimovic'ten defansif yönü daha iyi olan ve daha çok takım oyuncusu kıvamında olan koşan bir isim.Hagi iki tane bu tarz adamı kullanmak istememiş olabilir bu derbide ki normaldir. Sarp dışında çıkan kadro doğru. Balta yerine Insua da olabilir ki Balta'dan yana korkum yok.Hagi geldi sıkıysa oynamasın.

NtvSpor'a göre;

Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua(Balta)-Barış-Cana-Pino-Elano(Misimovic)-Ayhan-Batdal.

Hagi Ayhan'ı solaçıkta oynatabilir beyler.Ben açıkçası öyle bir sürpriz bekliyorum.Daha önce 2004-05 sezonunda solaçıkta Ayhan'dan çok yararlanmıştı.

Hagi Ayhan'ı solaçıkta oynatabilir beyler.Ben açıkçası öyle bir sürpriz bekliyorum.Daha önce 2004-05 sezonunda solaçıkta Ayhan'dan çok yararlanmıştı.

aynen ve sırıtmıyordu . Kalli de ayhanı sol açıkta oynatıyordu

Ayhan artık yaşlandı sol açıkta oynayamaz :).

Ntvspor'a göre Sabri sağ açık olup Serkan sağ bek olabilirmiş.Insua'yı sol açık olarak kullanabilir diyor.

LigTv´ye göre:

Aykut-Sabri-Neill-Servet-Balta-Cana-Sarp-Ayhan-Elano-Misimovic-Pino

Geri
Üst Alt