STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Ntvspor'a göre Sabri sağ açık olup Serkan sağ bek olabilirmiş.Insua'yı sol açık olarak kullanabilir diyor.

halan baltayida sol acik kullanabilirmis cok kosan ileri geri gelen bir takim yaratmak icin hatta misimovic bile yedek kalabilirmis

O kadro da yalan bence.Mustafa sarpıın içinde olduğu bütün kadrolar yalan bence :(

halan baltayida sol acik kullanabilirmis cok kosan ileri geri gelen bir takim yaratmak icin hatta misimovic bile yedek kalabilirmis

Yalnız öyle durumda bence tersi olur Hakan Balta koşamayan bir adam.Insua'nın ofansif etkinliği fazla olur önde.

:lol: :lol: Bütün kanallar ayrı bir ilk 11 yazıyor :asd:

Flash TV'ye göre:

Aykut-Sabri-Servet-Insua-Cana-Barış-Pino-Elano-Misimovic-Hagi-Yalçın Çakır

mustafa sarp ta hangi önlibero vasfı var acaba ve hala nasıl bu takımda barınabiliyor çok komik .

Mustafa Sarp olmayan her kadro kabulümdür.

Yalnız öyle durumda bence tersi olur Hakan Balta koşamayan bir adam.Insua'nın ofansif etkinliği fazla olur önde.

oyle dedigin gibide olabilir ki bana gore mantikli, sonucta misimovic bir sneijder degil defans bloguna kadar gelip yardim etsin top alsin ciksin, anlamadigim birsey var butun romenlerde hep defans futbolu oynatiyor simdide catenaccio cikar basimiza totalden sonra

Sarp her türlü devre arası gidecek zaten de bu maçta olmaması hepimiz için kazanç olur.

Aykut-Sabri-Neill-Servet-İnsua-Cana-Barış-Ayhan-Elano-Misimovic-Pino

Şunu cıkarsın işte eldekilerle en iyi bu ?

Sabri ile İnsua 2 kanat fenere çok ters gelebilir mantıken ama biz nasıl organize oluruz onu bilmiyorum.

oyle dedigin gibide olabilir ki bana gore mantikli, sonucta misimovic bir sneijder degil defans bloguna kadar gelip yardim etsin top alsin ciksin, anlamadigim birsey var butun romenlerde hep defans futbolu oynatiyor simdide catenaccio cikar basimiza totalden sonra

Hagi daha yeni bir teknik adam ve destek olmalıyız. Biz son zamanlarda hep mücadeleci ve sonuca yönelik futbol ile başarılı olduk.TürkiyE'de bu tarz hücum eden kadro kuramıyorsan mecburen böyle oynayacaksın. Hagi'nin eline iyi bir kadro verilse Mourinho tarzı bir oyun anlayışı sergileyecek kafa yapısında olduğunu düşünüyorum.

renktaslar, 10 sendir kadiköyde yenemiyoruz - bu takimlan nasil yenecegiz? istatistikler ortada

bende bir rahatlik var ama cozmus degilim yani 2-3 senedir acaba yenermiyiz umuduyla izliyordum hep maclari fakat bu sefer hic derbi havasi yok icimde anlatmak istedigim umutsuzluk ta degil bu, acaba bu hafta yasanilanlar falan bizdeki derbi etkisini yitirdimi ondan mi bu umudu yasiyamiyoruz ?

Hagi daha yeni bir teknik adam ve destek olmalıyız. Biz son zamanlarda hep mücadeleci ve sonuca yönelik futbol ile başarılı olduk.TürkiyE'de bu tarz hücum eden kadro kuramıyorsan mecburen böyle oynayacaksın. Hagi'nin eline iyi bir kadro verilse Mourinho tarzı bir oyun anlayışı sergileyecek kafa yapısında olduğunu düşünüyorum.

katiliyorum sana renkdas hucum futbolunu beceremiyorsan 10 kisi ile defans yapmayi fakat hucuma gelincede goze hos gelen futbol oynamayi ogretir gibime geliyor, umarim yanilmam

Arkadaşın biri facede yazmış:

Kadıköy elbet bir gün yeniden fethedilecektir. O'nu yeniden fethedecek teknik direktör ne güzel teknik direktördür, O'nu yeniden fethedecek futbolcu ne güzel futbolcudur...

:D

Geri
Üst Alt