STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Mehmet Helvacı ilk defa adam gibi bir laf etti. Operasyon sürecek dedi. bana göre eğer fenere yenilirsek en az 2-3 futbolcununda kellesi gidecek. Servet-Balta başta olmak üzere. Onlarda bunun farkındalar o yüzden bu maçta hayvan gibi koşmaları oynamaları lazım. Kolaysa, Servet-balata Ankara maçındaki gibi adamın arkasından öküz gibi baksınlar...

Mehmet Helvacı ilk defa adam gibi bir laf etti. Operasyon sürecek dedi. bana göre eğer fenere yenilirsek en az 2-3 futbolcununda kellesi gidecek. Servet-Balta başta olmak üzere. Onlarda bunun farkındalar o yüzden bu maçta hayvan gibi koşmaları oynamaları lazım. Kolaysa, Servet-balata Ankara maçındaki gibi adamın arkasından öküz gibi baksınlar...

Fenere yenelim servet mükemmel oynasın ve onun üstüne kadro dışı kalsın istediğim bu. Yemin ediyorum zevkten dört köşe olurum.Ama sanmıyorum yapacaklarını.

Mustafa Sap ve Hain Servet oynamasın yeter yenilelim buna bile razıyım ama şu iki beceriksiz haini o kutsal armanın içinde görmek kadar canımı acıtan birşey yok.

[video=youtube;eKc5XkzCmAA]https://www.youtube.com/watch?v=eKc5XkzCmAA[/video]

evet cok yanliz kaldigindan arkadasi olmamasindan yakinmis elano.. kesin digerleri de elano'ya gereken yakinligi gostermiyorlardir.. :sopa:

çok para alıyo diye gitsin istiyolardır . Aa bak bunu yeni fark ettim . Bu servet tayfası Elano'yu da göndermeye uğraşıyordur . Gerçi Elano da hiç duruş sergilemedi ya

Bu Melih Şendil'in anlattığı Fener maçlarını hep kaybediyoruz yada bana öyle geliyor..Nedense bütün Kadıköy maçlarını Şendil anlatıyor adamın sesini duyunca direk moralim bozuluyo zaten..Lig tv totem yapıyo anlaşılan..

Bu arada ilk 30 dk da golü yeriz Aykut tedbir alır geri çeker takımı maç soğur 76 ve 86 da 2 tane çakar döneriz gibime geliyor..Haydi Aslanlar..!!Biz Galatasarayız ulAn...!!

Hagi'nin dediği gibi g.t sadece oturur,ama kafa düşünür :D :D

Kilit söz bu herhalde..

vay arkadaş, kontenjan sorunu yokken solda bakta diyor herkes.olamaz böyle bişey.hemde dianın karşısında bu balta oynarsa oha derim sadece.

sarpinho balta oynamasın yeter bana

[video=youtube;LnzspmWfnck]https://www.youtube.com/watch?v=LnzspmWfnck[/video]

bu söz herşeyi özetliyor bunu büyük harflerle soyunma odasına asmaları lazım

çok para alıyo diye gitsin istiyolardır . Aa bak bunu yeni fark ettim . Bu servet tayfası Elano'yu da göndermeye uğraşıyordur . Gerçi Elano da hiç duruş sergilemedi ya

elano'ya kazandigi paradan dolayi cephe alanlar mutlaka vardir, takimin civisi cikmis..

Son 3 saat 20 dakika.

Her türlü sonuca açık ama neden bilmiyorum çoğunun beklediği bir kötü sonuç olmıcak gibi geliyor bana ( floryadan gelen haberlere göre fikrim değişti ). Futbolcular kendileri içinde onur maçı görüyor fakat Kewell, Arda ve hele hele BAROS yokluğu en büyük dezavantajımız. Allah yardımcımız olsun.

Not: Valla ben evdekilere dua okutturuyom :)) Allah kabul eder inş.

ÖmrÜmÜn yarisi,bİr sari kirmizi,cİmbom oyyy oyyyy cİmbommm oyyy oyyy,senİnle Çarpiyor 15 mİlyon,yÜrek,cİmbom oyyy oyyyy cİmbom oyyyy..

Takımın en iyi üç oyuncusu bu maçta oynayamıyor yani sonra büyü falan diyorlar.Gerçekten inanmam böyle şeylere ama gel de çık işin içinden.

Her türlü sonuca açık ama neden bilmiyorum çoğunun beklediği bir kötü sonuç olmıcak gibi geliyor bana ( floryadan gelen haberlere göre fikrim değişti ). Futbolcular kendileri içinde onur maçı görüyor fakat Kewell, Arda ve hele hele BAROS yokluğu en büyük dezavantajımız. Allah yardımcımız olsun.

Not: Valla ben evdekilere dua okutturuyom :)) Allah kabul eder inş.

Amin!

Geri
Üst Alt