STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

-----pino------

misi--------elano--

ayhan----m.sarp---

------cana------

hakan--servet--neill-sabri

-------aykut-----

Böyle Çıkarız büyük ihtimal ve yeniliriz

anam buldum maçı netten nerde izleyeceğimi . Spiker hagi galatasaray fenerbahçe dedi . yayınlar herhalde o kanal yihuuuuu:D

Her ne olursa olsun 6-0 da yenilsek 5-1 de kazansak Fenerbahçe-Galatasaray maçları çok zevkli çok heyecanlı çok keyifli oluyor o coşku o heyecan o sevinç o üzüntü hiç bir yerde yok

0.jpg

Gaza gelmeyin,ipragaza gelin.

alex niang dia stoch...

eğer bu 4 adamla başlarsa keşke başlasa, 4 tane defansla alakası olmayan adam... ortasahada sadece emre ve mtopuz kalıyor defansif anlamda, sürekli oynayan selçuk ve özer yoklar ki bu 2 adam fenerin her zaman en çok koşan ve en çok mücadele eden adamlarıdır ayrıca selçuk'un ayrı bir şansı vardır bize karşı ama yok maalesef...

ben kocamanın bu kadar ofansif çıkacağını sanmıyorum o kadar büyük risk almaz...

alex niang dia stoch...

eğer bu 4 adamla başlarsa keşke başlasa, 4 tane defansla alakası olmayan adam... ortasahada sadece emre ve mtopuz kalıyor defansif anlamda, sürekli oynayan selçuk ve özer yoklar ki bu 2 adam fenerin her zaman en çok koşan ve en çok mücadele eden adamlarıdır ayrıca selçuk'un ayrı bir şansı vardır bize karşı ama yok maalesef...

ben kocamanın bu kadar ofansif çıkacağını sanmıyorum o kadar büyük risk almaz...

Stoch'un yerine Andre Santos oynayabilir.

yener miyiz,yenilir miyiz bilmem ama lütfen o formaya yakışacak oyunu oynayın.savaşın.kaybederiz belki ama lütfen en az onlar kadar SA-VA-ŞIN!!!

Birinin topuğuna çarpıp, birinin kalçasına çarpıp kaleye giren toplar olmazsa maç kontrollü geçer

Aykut olmasa az da olsa ümidim olacak, hayallere dalacağım da; kalede Aykut olunca da hayal kurulmuyor ki birader :D

dakka 90 +3 maç 0-0 fb yükleniyor korner kullanıo korner GS atağı baslıyo pino sağdan çok süratli cezasahası dışı ortası Mehmet Batdal uçan kafa ve Kadıköyde 2500 kişi ayakta :D :D

Yav ne ilginç bu macaristan kanalı sürekli hagiden bahsediyo bantlar yayınlıyo . Ama resmi sitesinde yazmıyo bizim maçı yayınlayacakları . Benim hala umudum var :D

Geri
Üst Alt