STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Ben birazdan Elano başlığına gidip Onur Albakar'ı bekleyeceğim. Bakalım neler söyleyecek ?

Tebrik ederim beyler, beraberliği hak ettiniz.

Teşekkürler. Sizde yenilmeyi hak ettiniz ama iyi kurtuldunuz. Neyse, en azından bu kötü dönemimizde Kadıköy'de puan alabildik.

Kişisel tartışmalara girmekten kaçınalım...

Helal olsun be. Aslansınız! Teşekkürler aslanlar, teşekkürler Hagi! :)

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - İnsua

Cana

Elano ------------ Arda

Emre

Pino - Baros​

Bu takım çok can yakar ama 7 yabancı oluyor.

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - İnsua

Cana

Elano ------------ Arda

Emre

Pino - Baros​

Mesaj kasmak gibi olacak ama bu kadro ideal gibi.

Rijkaardcılar bu kadroyla ne olurculara kapak oldu bu maç..

Maçın hakkı beraberlikti. İlk yarı biz daha iyi oynadık,ikinci yarı onlar. Ha biri kazansın denseydi Galatasaray olurdu cevap.

Ama 90'da maçı alsaydık yakardım buraları :D

el classicano biyerlerine girdi.

bugün kadiköyde 55 bin kestane gördüm sanki :asd:

İşte bu kadro bu sistem ile iş yapar ve yapacaktırda.Çok şanssızdık o kadar.Arda,Baros,kewell gibi oyuncularımızda yoktu.Elano ve pino mükemmeldi.

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Helal olsun . Eğer yenilseydik bile bir gram üzülmezdim.Mücadele süperdi.Harika oynadık.Taraftarımız harikaydı.1.5 yıl sonra ilk defa gerçek bir Galatasaray izledik.Bana göre bu maçı yendik.Hagiye diyecek bir şey bulamıyorum.Yaptı yapıcağını gene.

Pino harikaydı gerçekten 5 vuruşta 4 ü kaleyi buldu.Aykut'un çıkışları hatalı olsada yinede takdir etmek lazım bazı hataları vardı tabiki.Sabri'ye diyecek bir laf bulamıyorum.Her zamanki gibi gerçek bir Galatasaraylı olduğunu , ruhunu hiç bir zaman kaybetmiyeceğini bizlere gösterdi.Lucas Neill.Artık o bizim bir futbolcumuz değil , o bizim bir efsanemiz oldu.Aldığı para sonuna kadar helal olsun.Gerçek bir Galatasaraylı gibi oynuyor gerçekten.Servet harikaydı.Ortasahanın yaptığı hataları düzeltti.Beni hiç yanıltmadı.Kendisine laf edenlerin yüzünü kızarttığına eminim.Hakan Balta çok ağır kaldı maçta.Müdahaleleri çok geç oldu.Ama yinede yaptığı bazı olumlu hareketler alkışlancak cinstendi.Ayhan maçın en hırslılarından biriydi.Bazen sinirine hakim olamayıp hatalar yapsada , hırsından bir an herşeyi unutup hatalar yapsada çok güzel bir maç çıkarttı.Mustafa Sarp bana göre çok iyi oynadı.Yerinde müdaheleler yaptı.Bizleri üzmedi.

Cana gereksiz fouller yaptı.Ceza sahası içinde iki topu da çelerek maçın belkide en önemli pozisyonunu engelledi.Misimovic çok etkisizdi maçta.Olumlu hiç bir hareketini göremedim.Olumsuzda görmedim ama çok etkisizdi sanki maçta yoktu.Alışma döneminde sanırsam.Hagi ile açılacağını düşünüyorum.Serkan hata yaptı,geri kaldı böyle bir maça hazır değil daha.Barış çok bişi yapamadı.Oda koştu . Maçın öneminin farkındaydı.Emre Çolak yaşına rağmen çok hırslı oynadı tebrik etmek ve ona destek olmak lazım.Haa bu arada yeni transferimiz Elano Blummer hayırlı olsun.Elano takıma bu maçtan itibaren kazanılmıştır.Hagi ile konuşmalarından belliydi zaten.Bana göre maçın yıldızlarından biri Elano'dur.Çalımları olsun , akıl dolu pasları olsun , kaçmaları olsun , koşuları olsun hiç bir şekilde hata yapmadı ve son derece hırslı bir şekilde oynadı.Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı diyebiliriz.Taraftara diyecek bir şey yok.55000 kişiyi resmen susturup kendi seslerini stada duyurdular.Hep böyle olursak karşımızda duracak takım yok diye düşünüyorum.Hagi hiç oturmadı maçı hep ayakta izledi . Oyunculara hep birşeyler söyledi.Tugay hocamızda hiç oturmadı sürekli bir koşuşturma içindeydi.

Bana göre biz bu maçta berabere kalmadık . Biz bu maçta kazandık . Galip geldik . Uzun zamandır görmek istediğimiz Galatasaray'ı gördük.Bunu yapan bana göre Hagi'dir.Eğer geleli 2 günde bunları yapabiliyorsa,Takıma cesaret verebiliyorsa , takıma hırs verebiliyorsa.Takımda kaybolan disiplini geri getirebiliyorsa önümüzdeki günlerde neler yapabilicektir acaba çok merak ediyorum.Bu arada 1.5 senedir kötüde yönetse iyi de yönetse kendini sevdiren Rijkaard'a bundan sonraki hayatında başarılar.Onu çok sevdik.İnşallah yolu açık olur.

Tekrar söylüyorum biz bu maçta berabere kalmadık.Biz bu maçı çok farklı kazandık ...

elanoya sovmekteyim karakterini simdiye kadar pazardami satmistin

pinodan ozur dilerim

zuhahah

sedat reissssss 80 mi koydum demistin:)

GS dan hayir gelmez:)

Yok abi iddaadan aldığım paranın azını ayırıp hepsini bastım ben yine kardayım ama hiç bu kadar sevinmemiştim , beraberliğe değil bunların rezil hallerine ve o taraftarımızın bunları susturmasına gülüyorum :D

Dejavu :)

Geri
Üst Alt