STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Arkadaşlar tamam herkes g.t oldu.:D

Comandante Hagi

Beyler Hain ayaklarını geçin.Eğer hainlik varsa en büyük hain Elanodur.Adam Rijkaardla çıktığı hiçbir maçta böyle oynamadı.Pino da dahil elbet..

pinoya cok bisey soyleyemeyiz ama elano icin ayni seyleri soyledim zaten

yazık yaa beraberliğe seviniyoruz :SS::SS:

ahhh o son pozisyon girecektiki

arkadaşlar bu sefer yenilmememizin tek sebebi bende. ben gittim ve fenere 20 yatırdım. para içinse şerefsiz olayım. çünkü biliyordum ben fenere oynarsam kazanamayacağını. oynadım geldim ve bekledim. fener atsa para kazanıcam ya, kader buna asla izin veremezdi ve biz yenilmedik :) olay bende yani beni tebrik edin :))

YEmin ediyorum aynen ya eskiden daha çok oynardım hep Galatasaray batırırdı beni bu kez yine batırdı ama helal olsun böyle batmaya :asd:

Neill kırmızı görmeliydi.

Oyun sisteminiz beraberliği koruyayım, kontradan atarsam kazanırım şeklindeydi benim gördüğüm, hedefinize ulaştınız ben de tebrik ettim.

Alıntı yapıp galibiyeti hak etmiştik diyen arkadaşlara katılmıyorum. Galibiyeti hak edecek bir şey yapmadınız çünkü. 1-2 kontranız var, onlar dışında ofansif anlamda bir şey görmedim ben Galatasaray'dan. Ben gördüm diyen çıkacağını da sanmıyorum.

2.yarı kondisyon düşünce kontratak oynadık.İlk yarı sahanızdan zor çıktınız.Önde bastık,baskı kurduk.Bence biran önce bçyle bir orta saha karşısında silik kalan takımı toparlama yollarını bulun.

Hagi Ntv'de

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe - Galatasaray | 24 Ekim | 19.00

Helal olsun sana, en azından diğer arkadaşlarımız gibi aşağılayıcı yorumlar yapmadın.Bu arada iddia tüyolarını bekliyorum.Bu maça 0-0 biter diyecek babayiğit tek sensin herhalde.

pino yu artik forvette mi kullansak ne deplasman maclarinda iyi is yapar

Oyun sisteminiz beraberliği koruyayım, kontradan atarsam kazanırım şeklindeydi benim gördüğüm, hedefinize ulaştınız ben de tebrik ettim.

Alıntı yapıp galibiyeti hak etmiştik diyen arkadaşlara katılmıyorum. Galibiyeti hak edecek bir şey yapmadınız çünkü. 1-2 kontranız var, onlar dışında ofansif anlamda bir şey görmedim ben Galatasaray'dan. Ben gördüm diyen çıkacağını da sanmıyorum.

Ben gördüm :D Ahhaha.

Sizin doğru düzgün şutunuz yok maç boyunca.

" hain denilenler "

kanıt ?

Rijkaard söyledi.

almayalım.

Ama Rijkaard'ın ihanetini kanıtı gösterelim isterseniz

Elano gibi adamı oynatmamak galatasaraya en büyük ihanedir

bunuda bugün çok güzel şekilde görmüş olduk.

Hain diye bu forumdakiler söylüyordu. Ben dahil. Fener'den puan alinca forumda herkes aslanlarim demeye basladi. Ben sadece düsüncelerimizin skora bu kadar endeksli olmasina üzüldüm. Söyledigim ve senin algiladigin cok farkli seyler.

ben sevinmiyorum beraberlige, benim istedigim Galatasaray vardi bugun sahada ozlemle bekledigim ama galibiyeti kacirdigimiz bir mac oldu.. Hagi reis bu takimi ucurur ama hala gitmesi gerekenler var..

İlk yarı ezdik sizi bee ne anlatıyosun sen? İkinci yarının son 12 dakikasıda oyun olarak üstündüük!

Geri
Üst Alt