STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Civciv çıkacak kuş çıkacak ne oluyor sana hayırdır maç öncesi kurulan ezik sohbete gülüyorum yine bir yerlerinizde patladı bu arada 2 2

Ne civcivinden bahsediyorsun sen ? Fenerbahçe ile berabere kaldığı için sevinen Galatasaraylı görmek sinirlerimi bozuyor benim.

Artık Antalya maçına bakalım bu oyunu yansıtırsak sahaya kazanabileceğimizi düşünüyorum.Her maç şu mücadeleyi göstersek ligde yenemeyeceğimiz takım yok.

73567_10150098906282209_82795302208_7490770_1279625_n.jpg

gORAY 2-2 Mİ :D

Ne civcivinden bahsediyorsun sen ? Fenerbahçe ile berabere kaldığı için sevinen Galatasaraylı görmek sinirlerimi bozuyor benim.

Lafla anlamadın bari böyle anlatayım ben beraberliğe değil o 50 bin hıyarın o haline sus pus olup devre arası dua eden sıfatlara gülüyorum , laf anlamak için kafanı kullan başka yerlerini değil .

Oyun sisteminiz beraberliği koruyayım, kontradan atarsam kazanırım şeklindeydi benim gördüğüm, hedefinize ulaştınız ben de tebrik ettim.

Alıntı yapıp galibiyeti hak etmiştik diyen arkadaşlara katılmıyorum. Galibiyeti hak edecek bir şey yapmadınız çünkü. 1-2 kontranız var, onlar dışında ofansif anlamda bir şey görmedim ben Galatasaray'dan. Ben gördüm diyen çıkacağını da sanmıyorum.

Üstadım tam tersi 0olmasın? Ne yaptınız baskı mı kurdunuz da biz kapandık. Kaç pozisyonunuz var ?

Eksik dolu Arda-Baroş gibi sizi yamultacak adamımız yok. Pino tek oynadı diye söylüyorsan sebebi budur. Son dakika nefesinizi tutmaktan patlamış olmalısınız. Az kaldı takıyordu Pino. Geçiniz. Pozisyonunuz 0 gibi. 1-2 bizim defans hatamızdan geldiniz o da yine çarpa-seke pozisyonlar. O yüzden ya sus ya da cıkla.

Oyun sisteminiz beraberliği koruyayım, kontradan atarsam kazanırım şeklindeydi benim gördüğüm, hedefinize ulaştınız ben de tebrik ettim.

Alıntı yapıp galibiyeti hak etmiştik diyen arkadaşlara katılmıyorum. Galibiyeti hak edecek bir şey yapmadınız çünkü. 1-2 kontranız var, onlar dışında ofansif anlamda bir şey görmedim ben Galatasaray'dan. Ben gördüm diyen çıkacağını da sanmıyorum.

Siz de beraberliği hak edecek bir şey yapmadınız!

F.Bahçe bu gerizekalılar topluluğuna taraftar diyorsa yuh. Maç boyunca bizimkilerin sesi çıktı.

Kim ne derse desin benim için en büyük hain bu kadroyu Türkiyenin en kötüsü gösterendir.Kullanmasını bilmeyendir.Taraftarı takıma küstürendir.Geçen seneki kadro Haginin elinde olsaydı Hiç şüphem yok açık ara şampiyonduk.Aslansın be Hagi..

Galibiyeti sonuna kadar hakettik aslanlar gibi oynadık.Kadıköy'ü susturduk..

Ama fazla abartmayalım beyler sonuçta berabere kaldık.

Artık Antalya maçına bakalım bu oyunu yansıtırsak sahaya kazanabileceğimizi düşünüyorum.Her maç şu mücadeleyi göstersek ligde yenemeyeceğimiz takım yok.

Antalya diğer belalımız hesap sorulması gereken diğer takım. Sıra onlarda. Bakalım bu sefer orta sahada nasıl eziyoruz sizide.

ben sevinmiyorum beraberlige, benim istedigim Galatasaray vardi bugun sahada ozlemle bekledigim ama galibiyeti kacirdigimiz bir mac oldu.. Hagi reis bu takimi ucurur ama hala gitmesi gerekenler var..

beraberlige sevinmeyenleri anlayamiyorum.. 10 sene sona puan aldik hemde bu durumdayken.

Geri
Üst Alt