STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Türkiye'nin en büyük takımı 10 haftadır 4 pozisyona giremezken bi maçta 5 pozisyona sadece Pino girdi ;)

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin, olay bu.

Sevinen varsa, fark bekleyenler morardığı içindir, altında birşey aramaya gerek yok.

kendinize gelin beyler..GALATASARAY gibi türkiyenin EN BÜYÜK TAKIMInın beraberliğe sevinmemesi lazım..

bu mu taraftarlığınız......?????????????

O kadar eksiğe rağmen pozisyon vermedi takımımız.aslanlar gibi savaştı.yedeğimiz bile yoktu..

10 yıldır ne kadrolarla gitmişsin,tutmamış şansın.Ama bu takım aslan gibi savaşmış.En kötü haliyle kaybetmemiş..

Bu takımı alkışlamamak.Bu mu senin taraftarlığın?

herkes takıma‚ hocaya kızacagına.. trıbiundeki 50.000 ruhsuza bakılsın‚ adamlar 1500 kisi nevizade gecelerini soyledi kadıkoyde. (antu) :D:D

Ya Barış arkadaşımızıda yüklenmeyin. Adam haklı. Son yıllarda yediğimiz gollerin yüzde 80'i çarpa-seke ite kaka goller. O yüzden düşüncesi (şartları düşünürsek) normal. Ben yenileceğimizi düşünüyordum fark muhhabeti yapmadım misal. Beraberliğe sevinmiyorum zaten maç özeti geçerken birkaç arkadaşa anlattım. Son 10dk özellikle fener yoktu her topu aldık. Ama yetenek sayımız ve bitirici adam olmayınca bir Baroş-Kewell-Arda gibi gol atamadık. Fener iyi yırttı bunu kabul edecekler, etmeliler. Pozisyon vermedik duran toplar haricinde. Stoch'un bireysel olayı vardı az çok o kadar bizim Keita'lı maçlarımız gibi.

Kıstırdık ama öldürüşü yapamadık. Volkan'da buna en büyük etkendir.

Yahu birileri şu kuşları atsın dışarı

Bir sene foruma girmedik şu mod olan adamın kullandığı laflara bak.

Sen bile canımı sıkamazsın ben sana artık cevap vermeyeceğim çünkü farklı dillerden konuşuyoruz . Yine diyorum beraberliğe değil 50bin kişinin o haline gülüyorum

Buradan çıkamayacaksınız!

68999_158859290821365_103016239739004_304475_3505238_n.jpg

wohooooooooooooo

Umarım taraftarımız hep böyle olur artık.

Yalnız yine Aykut'a çarparak gol yiyecektik.Allahtan şans onların yanında değildi.

Forum yine kuş dolmuş. Bir temizlik yapsanız artık.

Fark yiyeceğimizi düşünüyordum. Sağlam kapak oldu bana, çokda iyi oldu. Takımın mücadelesini tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler takım olarak. Elano beklediğimden çok daha iyi oynadı. Pino ise beni şaşkına çevirdi, müthişti gerçekten. Gol atmak yakışırdı bu performansına ama sağlık olsun.

Bugün fenerliler hic cirkeflik yapmadilar. Hepsi biliyor ligin 2.yarisinda Aslantepe'ye geleceklerini. :asd:

servetin geçen maçlarda neden böyle oynamadığını açıklayabilecek biri var mı..??

servet ve balta acilen kadro dışı bırakılmalı..devre arasında gönderilmeli..

Geri
Üst Alt