STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

evet bendim.

beraberlik cikardik diye sevinecek biri degilim, az sans olsaydi kazanabilirdik cunku.

fark yemiyelim bari dedim cunku fenerin k.cina, micina carpip bir gol olsaydi, devami da gelirdi. Mesela Aykuttan gecen top, sonra Servet uzaklastirayim derken Aykuta carpip az kalsin giriyordu, bende deli oluyordum.

ama fener kendiside sasirdi bu duruma.

dogru duzgun top oynayamadi.

ilk önce taraftara sonrada Elano, Pino, Neil, Ayhana helal olsun diyorum.

Servet cok iyi oynadi ama benim icin bitmistir kendisi.

Hakan ise hala kazmanin teki, 60 lardan sonra nefes alacak hali yok adamin, iciyor, göbegi var, td göndermek icin mac veriyor, b.k gibi oyniyor, ne ararsan var bu adamda.

Pino içinde özeleştirini yap müzmin sakat dediğin adam yardırdı bu akşam.

angut2.jpg

Arena'da kaçınılmaz sonu bekleyin! :asd:

ha işte asıl dejavu yeneceğiz ezeceğiz hep böyle dedikten sonra eziliyoruz

Çok net şekilde Rijkaard'ın bu takımı çökerttiği ortaya çıktı.. Keşke böyle olmasaydı'da efsanemiz olsaydı demek geliyor içimden ama bide kendi düşen ağlamaz lafı var.. Elano'yu kes oynatma,çık basın toplantısında oyuncunu eleştir onunla sorun yaşa bu çıksın senin hakkında açıklama yapsın vs.. gayet iyi oldu sanırım,içim burkulsada biraz..

Beyler yazdıklarımıza dikkat edelim.

Meger takim 4 haftadir rijkaard'i yollamak icin boyle oynuyordu.Servet'in hirsini gorduk..Yaziklar olsun.

bu beraberlik çok güzel ama kazansaydık çok süper olurdu.stadı yakarlardı heralde.:)

şimdi artık önümüze bakmalıyız bence en az 5 maçlık galibiyet serisi elde etmeliyiz.

Hagi'nin gelmesi takıma önemli etki yapmış. Hala çok eksiklerimiz olsa da geçen haftalara oranla çok daha iyiydi takım. Sakatların geri gelmesiyle yukarılara çıkmamızın zor olacağını düşünmüyorum. Kazanmamız gereken bir maçı kazanamadık çok üzüldüm açıkçası, umarım takım bir ivme yakalar.

İşte kadınköyü inleten Aslanlar

B_0dc35bdfdc169267feebe7388e9f56f3.jpg

Her seyi anladim, su kadar zor donemde aldigimiz 1 puan altin degerindedir, Hagi basimizdayken almisiz bu 10 senede 1 puani filan falan AMA Mesale yakip, kutlama yapmak nedir yaa. Neyi kutluyorsun arkadas? Yonetimin ayni, servet ayni, mustafa sarp ayni. Elano oyanamasi gereken futbolu ilk kez oynadi diye mi sevincin? Hoca kovduranlar biraz kipirdadi diyemi? Kendinizi niye gulduruyorsunuz elaleme?!!

Pino içinde özeleştirini yap müzmin sakat dediğin adam yardırdı bu akşam.

benim agzimdan böyle bir laf cikmadi, belki sürekli sakatlanip duruyor demis olabilirim (ki gelir gelmez sakatliklarla ugrasti) ama müzmin sakat dedigimi hatirlamiyorum.

pino kosmasi, mucadele etmesi, pres yapmasi, kisaca savasmasi cok sevindirdi beni.

adam motive olmus bir kere.

onun hizindan, tekniginden, kaliteli biri oldugundan süphem yoktu zaten.

Her seyi anladim, su kadar zor donemde aldigimiz 1 puan altin degerindedir, Hagi basimizdayken almisiz bu 10 senede 1 puani filan falan AMA Mesale yakip, kutlama yapmak nedir yaa. Neyi kutluyorsun arkadas? Yonetimin ayni, servet ayni, mustafa sarp ayni. Elano oyanamasi gereken futbolu ilk kez oynadi diye mi sevincin? Hoca kovduranlar biraz kipirdadi diyemi? Kendinizi niye gulduruyorsunuz elaleme?!!

iyi dedin

Beyler Fenerlilerin yeni bahanesi;beraberliğe seviniyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş maçından sonra da demişlerdi.:asd:

Sarp, Balta, Servet resmen Rijkaard 'ı biz sattık diye bağırırcasına futbol oynadılar

Geri
Üst Alt