STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:9 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | 24 Ekim | Maç Sonucu

Öncelikle uA ya helal olsun diyorum o 50.000 eziği susturdukları için.

Galibiyeti kaçırdık bu sefer olucaktı ama yine şans bizden yana değildi ilk yarı çok iyiydik bütün takım iyiydi özellikle Pino , Misimovic (Gökhan ı paket yaptı resmen) birde Elano.

Yanlız oyuncu değişikliklerinde sakatlık mı vardı anlayamadım çünki takım çok iyiydi eminim o oyuncu değişiklikleri olmasa burdan galibiyetle çıkardık Hagi neden böyle bir şey yaptı anlayamadım açıkçası ama bi bildiği vardır diyorum Hagi nin ve kutluyorum hepsini.

Sabri ye bak

antu_24_10_2010_68.jpg

Rıdvan : Fenerbahçe bence 10 kişi kalmalıydı :akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular::akansular:

bu beraberlik çok güzel ama kazansaydık çok süper olurdu.stadı yakarlardı heralde.:)

şimdi artık önümüze bakmalıyız bence en az 5 maçlık galibiyet serisi elde etmeliyiz.

fenerin 4

bjk nin 1

bursanin 7 puan geirisindeyiz

LIG YENI BASLIYOR. :tiphat:

taraftar müthişti,bi ara eziklerin meşhur anonsçusu aldı eline mikrofonu başladı amigoluğa ama bizimkileri yinede susturamadı :D

...................Ufuk..................

Sabri.......Neill.......XXX........Insua

..............................................

...............Cana...XXX................

Elano................................Arda

.................Misimovic................

...................Baros...................

Fena kadromuz yokmuş aslında.

Her seyi anladim, su kadar zor donemde aldigimiz 1 puan altin degerindedir, Hagi basimizdayken almisiz bu 10 senede 1 puani filan falan AMA Mesale yakip, kutlama yapmak nedir yaa. Neyi kutluyorsun arkadas? Yonetimin ayni, servet ayni, mustafa sarp ayni. Elano oyanamasi gereken futbolu ilk kez oynadi diye mi sevincin? Hoca kovduranlar biraz kipirdadi diyemi? Kendinizi niye gulduruyorsunuz elaleme?!!

Aysel açık forumdan hiç hoşgeldin diyememiştim, burada diyeyim; Hoşgeldin.

Sevinç, fark atacağız diyenlerin düştüğü durumadır, zira Galatasaray 9 haftada 14 puan kaybetmiş, burada sevinilecek bir durum yok.

Sadece gelece yönelik bazı umut ışıkları gördük maçta, ben buna mutlu oldum açıkcası. Maçtan önce de fark olmayacağını iyi biliyordum. Ama kaleye bu kadar çok şut atmamız beni olumlu yönde şaşırttı. Geleceğe umutla bakalım, bu geceki tek isteğim budur.

xxx lerden biri servetde ayrıca pinoyu niye kestin şimdi koç gibi oynadı bugün

Her seyi anladim, su kadar zor donemde aldigimiz 1 puan altin degerindedir, Hagi basimizdayken almisiz bu 10 senede 1 puani filan falan AMA Mesale yakip, kutlama yapmak nedir yaa. Neyi kutluyorsun arkadas? Yonetimin ayni, servet ayni, mustafa sarp ayni. Elano oyanamasi gereken futbolu ilk kez oynadi diye mi sevincin? Hoca kovduranlar biraz kipirdadi diyemi? Kendinizi niye gulduruyorsunuz elaleme?!!

Yapma Aysel, cikcik falan derler şimdi bize. Benim başıma geldi 5 dakika önce. :)

Yönetim cesur olup Rijkaardi gecen sezon gönderseydi su an baska yerlerde olabilirdik,Rijkaarda gidene kadar toz kondurmayanlar herhalde bugün farki görmüslerdir.Allah dünyadaki tüm kulüpleri Rijkaardtan korusun.

Özet veren veya verecek bir kanal yok mu ? Trt 1 saattir reklamda.

Geri
Üst Alt