STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Eylül

Galatasaray kaldığı yerden.

burada hazirlik maclari oynanirken kac defa "bu takimin hic bi oyun düzeni falan yok" dedim, amacim "ben demistim" demek degil ama bizim takimda oyun düzeni, sistemi diye bisey var mi?

Yasasin Kaos Futbolu...Salla topu öne dogru bi sekilde gol olur..

lan ne biçim insanlarsınız :D

tamam eleştirin, küfredin ama daha 1. maçtayız. bi 10. haftada başlasaydınız neyse.. :D o değil de şimdiden eleştirelim ki takım düzelsin demeyin zira terim sizi duyamaz

yahu yenildik diy euzulmuyorum, pozisyona girmeden maci bitirdik, buna yaniyorum, ocak ayina kadar transfer yapamiyoruz, biz nasil gol aticagiz

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Baros çok kötü hoca bu sistemi değiştiribelir bence ileride pres yapan 2 forvetle oynamalıyız Sercan ve Elmander beraber oynasın .Baros çok kötüydü her topta kendini bıraktı yere.

İlk hafta çok önemliydi bence havayı yakalamak adına. Her ne kadar 3 puan yerine 1.5 puan hesabı yapılsa da.

Yazık oldu.

Gecmis olsun. Diyecek pek bir sey yok. Transferlerin gec yapilmasi atrenör icin hep dezavantajdir. FT bazi oyunculara acilen ayar vemesi lazim. Ama imparator isini bilir.

culioyu gönderip baytara kalmak

ardanin yerine 3 milyonluk adam almak ve oynatmamak

alternatifsiz bir kazim

pinoyu gönderip aydina kalmak

bu ne ya

Haydi geçmiş olsun. Bu işler Baros'la - Sabriy'le - Gökhan'la olacak işler değil.

Keşke Keita gelseydi, keşke.

Yektacılar nerde.Geldi geleli bir kere iyi oynamadı.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

baros iyi oynamadı ama bu maç için baros a sallayanlar futbol cahilidir adama pasmı atıldı ortamı açıldı ilerde toplamı buluşturuldu da eleştiriyorsunuz,bu yaratıcı yoksunu orta sahaya rooney gelse birşey yapamaz.

Baros kaç top ezdi ona bak. Biz tek Baros kötü demiyoruz. Ama Baros'da her aldığı topu kaybetti. Düzgün bi pas vermedi.

m.sarp ayhan barış a geçen sezon çok ayıp edildi adamlar bugün olsa yine gol atamasak da bir iki pozisyona girerdik o kadar kötüydü takım bugün.

keita kazımı kesemez diyenler vardı

Ben dedim böyle bir şey. Daha doğrusu Keita Podolski'yi kesemez dedim yabancı sınırlamasından dolayı. Ama ortada ne Keita var ne Podolski. :o Riera'yı kenarda sohbet etsin diye aldık zaten.

Bu sene yine bize hüsran. Gelecek hafta Arena'da 2-3 tane sallariz ama deplasmanda yine kayiplara ugrariz. :o

baros iyi değildi x kişi çok kötüydüde diyemeyiz ofansif orta saha sıkıntısı gözle görüldü + volkan şeni istemeyenler mesela kazımın potansiyeli bu kazımında suçu yok ki elmander kapalı savunmalara karşı etkili olsaydı karambolde sallayabilirdi bugün baros eski baros değil

gol atamadıktan sonra istediğin kadar defans adamı al hiçbirşey olmaz...

Sana mi cevap verim mesajini begenene mi kadar veremedim. O yüzden vermicem. Biraz haddinizi bilin, o kadar.

Sana zorla cevap ver diyen mi oldu kardeş. Beğenmiyorsan git şikayet et. Bu kadar basit. Uğraşamıyorum bu tip yorumlarla kusura bakma...

Serveeeet Serveeeet

Sercaaaaan Sercaaaan

:)

Geri
Üst Alt