STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Yahu aynı takım İnter'le Realle oynadı hadi beceriksiz olsalar anca bu kadar deriz ama o zaman niye kök söktürdüler bu takımlara da şimdi rezillere oynuyorlar her sene aynı olay

O maç ile bu maç arasında fark var. O rakipler seni oynatmamaya yönelik taktik ve sertlikte bulunmuyor çünkü. Futbol oynuyorlar.

Önemli eksiklerden biri de orta sahada çalım atacak,topu dikine oynayıp asist yapabilecek tipik bir on numara.Yazık ki böyle bir oyuncu da olmadığı için zorluk çekiyoruz.

Arkadaşım bunlar benim yorumum bence Kazım kötü değildi.. Baros da kendine gelecektir, Elmander'le rekabete girdiğinde.. Takım kötü değil sadece çok kopuk oynadık.. Hiçbirine çok takılmadım ama Çağlar çok kötüydü ona gözüm çarptı..

Baros bu saatten sonra arkasında NATO olsa mart ayını göremez...

bence ibb abartiliyor.

yok taktikmis yok buymus,suymus.

adam musleranin hatasindan haric kalemize gelemediler.sansdan bi gol buldular,ardindan 1945 futboluna basladilar,her macda yaptiklari gibi.

Kadroya göre oyun oynuyorlar. Barcelona´ya karsi oynasak bizde öyle oynayacagiz. Adamlar salak mi ki acik futbol oynasin? Türkiye Liginde nasil futbol oynandigini 2 senedir ögrendik artik. Mazaret yok valla. Ona göre takim kurcaksin, ona göre oynayacaksin.

-------------------muslera------------------

eboue----ujfa-----------------servet--------balta------

--------------melo---------selçuk-----------------

kazım---------elmander----sercan---------riera----

ideal 11 bu arkadaşlar bence. elmander yerine baros da olabilir.

Devre arasında, Atila Turan, Ömer Toprak/Serdar Aziz kesin alınmalı, kaç paraysa.

Bana göre sezonda alınabilecek muhtemel mağlubiyetlerden biriydi sadece ilk hafta olması bizi çok üzdü :) Üst üste galibiyetler gelince bu olumsuz yorumları görmek zor olur heralde :)

milli maçta gördük sabrinin orta açıp açamadığını

Milli maçta gördük.Evet.Ama Galatasaray'da en son 2006'daki Liverpool maçında adam gibi ortasını gördüm.5 yıldır tık yok.Zaten hep milli takımda aslan kesiliyorlar.Yeter yahu.Of.Feci doldum.

Ünal Başkan çok üzülmüştür

dünya kadar para ver şikecilerle uğraş

sonuç hüsran

:(

Kim dünya kadar para vermiş..

Yahu anlamakta zorluk çekiyorum..kusura bakma ama resmen körü körüne savunuyoruz...

Arda varken oyuncu alacaklardı..Ardayı sattılar ona rağmen gene bonservisi yüksek kaliteli oyuncu almadılar..

Bırakın bu oyuncuların yıllık aldığı paralarla hesaplanan değerleri..Bonservislere bakın...Kimi almışlar bakalım..

------------------Muslera----------------

Eboue------Ujfalusi---Semih---------Balta

Kazım----Selçuk----Melo---------Riera

--------Sercan---Elmander-----------

İlk 11imiz bu şekilde olmalı bence

burası olimpiyat burdan çıkış yok...

çok trafik oluyor... :D

bakın ironilerden sonra kimse olumsuz bişey yazamaz oldu sanki işe yaradı emre kardeş, tabi herkesin sinirli olduğunu unutup yanlış zamanda ironi yaptık sanki biraz ama oldu işte... :)

4-4-2 ye dönmemiz gerektigini düsünen sadece 7 kisimi:o

tarkan tarkanlı takımda en iyi adam kimse onu eleştirir senelerden beri böyle bu inatlan yapıyor

Geri
Üst Alt