STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Taraftarın Terim aşkı, Terim in Kazım, Sabri aşkı bitmezse bu takım küme düşer. :)

Herkese hayırlı geceler ... burası manyas kuş cenneti gibi oldu...

Kendinize iyi bakın Galatasaray taraftarları unutmayın azınlıktasınız malesef...

ön liberoda Melo ve Selçuk oynamalı.Ama önlerine koyabilecekleri bir Diego Ribas tipinde oyuncumuz yok.Bu sebeple selçuk ileri çıkıyor ve Melo tek başına kalıyor.Kötü bir defansımız var kabul etmek lazım.Ama eğer servet-gökhan veya servet-ujfalusinin önüne Melo & Selçuk ikilisini ön libero olarak oynatırsan defansta göze batmaz.Ayrıca Eboue ya sağ bek ya sağ açık oynamalı.Joker diye her yerde deneyemezsin çünkü o bir Barçalı Keita değil.Sol kanadımız evet çok kötü ama FT 'in maç esnasında Çağlar sakatlandığında hayıflanması çok gereksiz.Aylardan beri tüm izleyeciler Sol kanadın kötü olduğunu biliyordu.Kazım için aylar önce bal yapmayan arı dedim.Öyle devam edicek.1-2 maçta iyi oynuycak sonra 5-6 maç oynamıycak.sağ kanat için bence eboue oynamalı.Baros formsuz ama bence yeteri kadar destekte gelmedi.Bence biraz haksızlık ediliyor Baros'a..Evet 3-4 ayda bir santfor alınamadı ama onunda çaresi olabilir.Eğer ki riera hücum yönlü orta sahada oynayabilirse.Sercan solda çok iyi işler yapabilir.Gizli golcülüğü üstlenebilir.Ya da Baros la Elmander değişikliği olabilir.Takım için olumsuz konuşmak çok erken.Ama belli olan bişi var ki oda takım olarak küçük maçları yani lig maçlarını önemsenmiyor gibi geldi bana.özellikle yabancılar kendilerini bir avrupa maçı olsaydı daha çok gösterebilir gibi geldi.Bakalım daha maçlar oynandıkça görücez.

Muslera

sabri-ujfalusi-servet-Çağlar(H.Balta)

selçuk-melo

eboue- X - riera

elmander

yada

Muslera

sabri-ujfalusi-servet-Çağlar(H.Balta)

selçuk-melo

eboue- riera - Sercan

elmander

Eboue'yi eleştirmeye gerek yok bence sonucta alısık olmadıgı yerde oynadı, sağ kanat oynamalı bence. Ayrıca Kazım takımı cok yavaslatıyor. Ben olsam oynatmam sağda ya ilerde oynatırım ya da yedek kalır.

Sabri'yi "Sarbi" diye yazmassak sevinirim. Antu gibi olmasın, Lütfen;)

Emrah, şahsen çok teşekkür ediyorum bu mesajın için.

Bazen forumda mod yokmuş gibi geliyor, lütfen provokasyonlara ve dediğin gibi antu ağzı konuşmalara karşı hassas olalım. Sonra bu şahsiyetsiz insanlara küfür eden normal Galatasaray'lılar ceza alıyor.

Eboue içinde şunu söyliyim. İyi oyuncu herşeyden biraz var ama ne defansı nede ofansı tam değil. Defansta oynadı yaptığı poziyon hatası gole neden oldu. Sol açıkta oynadı verdiği paslar rakibe gitti. Nasıl oynatcaz bunu anlamadım. Sağ bekte oynarsa, sabriyi napcaz çöpemi atacaz.

Kadro budur :)

4-6-0

223244_Galatasaray_SK.jpg

Taraftarı İnci olan :o

Forma reklamı ülker golf olan :o

Belediye takımına yenildik :lol:

Baros yarın hat-trick yapar herkes Baros Baros der

Halbuki 2 yıldır yok adam ve her ne hikmetse 2 yıldır ona alternatif bile alınmıyor

Çağlar la Gökhan içinse söylenecek bişey yok onların böyle olacağını bilmeyen mi vardı

Beklediğimiz bütün olumsuzluklar bugün gerçekleşti oysa ki biz takımı hiçbir olumsuzluk olmayacak gibi, her oyuncudan maksimum verimi alacakmışız gibi kurmuştuk.

Baros`la nasil olacak bilmiyorum,

herkes bir zenci aldi forvete....biz de gucsuz Baros.

» veliyigit Veli Yigit

Kızgın olanlar olabilir ama ilk haftadan umutsuzluğa kapılmayalım.Herkesin çıkaracağı sonuçlar,dersler olur bu maçtan.Herşeyde hayır vardır

bakın Veli Yiğit çözmüş işi

;)

6-0-4 oynamalıyız bence.:o

Herkese iyigeceler:tiphat:

Malesef kötü bir gece yasadık renkdaslar ama napalım Sezon daha yeni basladı,Hem belki böyle daha iyi oldu oyuncularımız iicin.Cünki daha da hırs yapacaklarına inanıyorum veya inanmak istiyorum. Fatih terim haklarından gelecektir hafta arasında...

Kendinizi fazla sıkmayın:)

Baros yarın hat-trick yapar herkes Baros Baros der

Halbuki 2 yıldır yok adam ve her ne hikmetse 2 yıldır ona alternatif bile alınmıyor

Çağlar la Gökhan içinse söylenecek bişey yok onların böyle olacağını bilmeyen mi vardı

Beklediğimiz bütün olumsuzluklar bugün gerçekleşti oysa ki biz takımı hiçbir olumsuzluk olmayacak gibi, her oyuncudan maksimum verimi alacakmışız gibi kurmuştuk.

Baros hat-trick yapsa keşke ama nerde.Öyle olsa gollerin arkası gelir.Yıkılmadım ayaktayım mesajını verir, kimsede ses cıkarmaz.

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

az önce açtığım konu neden silindi anlamıyorum futbol konuşamayacaksak takımın sistemini eleştiremeyeceksek niye buradayız ? açtığım konu silinmiş ama ne açıklama var ne başka birşey.

Panelinizden son yazdığınız mesajlarınıza bakarsanız, konunuzun nerede olduğunu görebilirsiniz. "Silindi" diye yaygara çıkmazdı o zaman.

Konunuz ayrı bir konu olacak içerikte olmadığı için (Yeni konularda aranan özellikler; yenibir tespit, fikir, önemli bir farklılık içermesi ve mutlaka iyi Türkçe ile kaleme alınmasıdır.) maç konusuyla birleştirilmiş. Maç konusunda yazılan her mesajın ayrı konu olarak açıldığını düşünün, bize de hak verin. Dolayısıyla biz konunuzda bu özellikleri görmemiş ve maç konusuna atmışız.

Bu konunuz da maç konusuna birleştirilmek üzere kilitleniyor. Birazdan birleştirilecek.

Not: Önceki konuyu birleştirdiğimizde bilgi vermediysek o bizim kabahatimiz, arkadaşları bu konuda bilgilendireceğim.

Sen edebinle yazarsan bende edebimle yazarım...

Kuşların ağzıyla konuşmayacaksın BURASI GALATASAYLILARIN FORUMU...

Kazım'ın futbolunu eleştirmek farklı birşey grubunu yatak odası fantazilerini eleştirmek farklı birşey bunu idrak edemiyecek yaşın mı yok başın mı yok ?

Geri
Üst Alt