STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Ne ardaymış arkadaş izledim dün 65'te girdi oyna gezeledi durdu bi tane şut attı kaleci kurtardı aynı tempoda 2 maç daha oynasın sezon sonu ossasuna ayarında bi takıma gider.

A.Madrid gecen sene Aguero falan korku saliyordu. Bu sene Aguero gitti. Forlan gitti. Yerlerine Arda ve Falcao geldi. Falcao son vurus ustasi adam. inzaghinin biraz yeteneklisi. Aguero desen mac kazandirici adam. cok güc kaybettiler. Bu sene zolanirlar.

bu arada skor 1-0'ken kazımın pozisyonu penaltı değil miydi ya önceden hep bu pozisyonları tartışırdık şimdi herkes takıma salladı :D

çok güzel söyledin he, bence biraz bekleyelim sonuçta aynı yorumlar hazırlık maçları sonrasındada vardı sanki hazırlık maçı değilde final maçını kaybetmiştik... :(

Aynen öyle, bizim gördüklerimizi hoca da görecektir. Ben Arena'daki maça bambaşka, hazır bir Galatasaray bekliyorum.

Hatırlayanlar vardır belki.99-2000 sezonuna çok kötü bi futbolla başlamıştık.hatta Terime eleştiriler vardı üst üste şampiyonluğa rağmen

Bu takım daha 3 aylık , ama bir maçla bu kadar da eleştirilmez ki , Mantıklı olun biraz beyler

Samsunun forvetleri muhteşem.

Biraz tecrübeli takım olsa ibb gibi vallahi bizi yenerler sırf bizi değil çoğu takımı yenerler harika forvet hücüm hattı var her pozisyonda kaleye vuran adam eksilten nasıl bulmuşlar o adamları hayret yahu.

Kazanırız arenada farklı atarız 3-4 tane ooo öle böle bence üst üste 2-3 maç kazanamazsak bu yılda yattara olabiliriz ama bence sakin olup olacakları izlememiz lazım ayrıca şimdi lig tv de şamsal söledi hakem bizim tüm takımdan daha fazla koşmuş.

çift forvetle oynamadığımız sürece böyle çok maç kaybederiz.

geçen sene sarp ayhan a saydırıyorduk.

bu sene de sabri ve gokhan zan.

Şu takımın taktik vs. den önce en önemli eksiği özgüven,o da maç kazanarak olur.

Beyler İnter'de 4-3 yenildi ilk maçında.Barca bu hafta 2-0dan maç verdi.Bu yeni oluşturulan takıma kimsenin sallamaya hakkı yok.

Ve Arda konuşuluyor hala..Neden Arda hala konuşuluyor kii..Bu takım Ocak ayına kadar budur..Ah edip vah edip elimizi dizimize vurmamızın da bir yararı yok..Gereksiz tartışmalar herkesi gerer durumda şu an..Boşverin Arda'yı mardayı..Takım oyuncularını konuşun...Bu takıma gelecek bir Lincoln bile inanılmaz bir fark yaratacaktır ama yok işte..Biz buyuz bu sene :) Ve kötü de değiliz bence..Daha iyi olabilirdik ama yöneticilerimiz bunu bize layık gördü ;)

Nasıl böyle olabildik biz biz nasıl Galatasaray'lıyız Galatasaray'lılık bu mu.Sakin renkdaşlar sakin.Elbette eleştirilecek yönler olabilir ama biraz yapıcı olalım.

Bazı arkadaşlar hala 3 puan kaybettiğimiz için tepki gösterdiğimizi zannediyor,ilginç.

gelecek için umut yok arkadaş, 3 puan kimin umrunda,

seneye de 10 transfer mi yapacaz onu söyleyin.

o pas ve şut yeteneğiyle 10 numara oynasın. Yekta'nın Barış ve Sarp'tan daha kötü olduğu iddiana cevap bile vermiyorum. Tamamen saçmalık.

Yekta bu takima ne verdi. soruyorum sana?? Sarp kac tane gol atti, keza Baris iyi dönemlerinde müthis pres yapti, gol atti. Yekta'nin 180 derece dönüp yanindaki adama veya kaleciye geri pas verme disinda ne getirisi var??

Bir de açık yüreklilikle birşey diyeceğim Galatasarayı Katar sanıp yatmaya gelen 1-2 yabancı var bence..İsimlerini dillendirmiyeyim ama bugün maçta koşmayan 2li mücadelelere girmeyen arkadaşlar bunlar..

eboue yi sol açık 75 dk oynatmak takımı sabote etmektir açık ve net..

babam olsa teknik adam bunu derim ilk maç falan diye yutkunmadan sıkılmadan..

eboue fizik olarak da hazır olmadığını 2-3 acemice hareketiyle göstermişken hazır olmayan riera yada engini daha önceden orda denemeliydik..

muslera + f.t

sorumludur bu yenilgiden.

11 milyon euro bonservis ödenen kaleci, milanı çalıştırmış t.d bu hataları yapmamalı.

net ve açık yap-ma-ma-lı.

çiftlik değil burası.

GALATASARAY!

Bir de açık yüreklilikle birşey diyeceğim Galatasarayı Katar sanıp yatmaya gelen 1-2 yabancı var bence..İsimlerini dillendirmiyeyim ama bugün maçta koşmayan 2li mücadelelere girmeyen arkadaşlar bunlar..

İsim versene renkdaş çok merak ettim

bu arada skor 1-0'ken kazımın pozisyonu penaltı değil miydi ya önceden hep bu pozisyonları tartışırdık şimdi herkes takıma salladı :D

evet bende hatırlıyorum izlerken dedim hatta, tabi biraz stresliydim tam emin değilim ama penalti gibiydi, bu arada mesela o penaltı olsa ve gol atsak çok şey değişirdi, biz gol atamadıkça belediyenin istediği ortam daha da oluştu ve sonlara doğru iyice kontrolü kaybettik... :(

İsim niye vermiyorsun? Dayak yiyecek halin yok ya

ilk maç arkadaşlar bi sakin olun, haftaya da bakalım! baktık olmuyor hep birlikte çıkaralım sesimizi. ama şimdi desteğe devam

Geri
Üst Alt