STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. - Galatasaray | 11 Eylül | 20.00

Selamlar,

Maç biletinin online satışının yapıldığı bir site varmı?

Şimdiden teşekkürler.

real madrid maçının kadrosuyla başlarız maça 2. yarı riera ve sercan girer büyük ihtimal

arkadaşlar kaç bilet satıldığını nerden bakabilirm

Halil ve Emre Beyler çok teşekkür ederim. Bayanlar için bilet alıyormuyuz? Böyle bir duyum aldımda.

durumu olanlar kombine alsın lütfen, bütün arkadaşlarıma aldırmaya çalışıyorum.bu sene son satışlarla 30.000 geçicez, seneyede avrupa ayağına min. 35 bine oynarız..avrupadaki kluplerle başedebilmemiz için min. 40.000 kombine satmak lazım..

Eboue'yi sol bek ve açığa yazanları anlamıyorum.. Bek olarak öyle ya da böyle iki tane "milli" sol bek var kadroda.. Açıkta oynayabilecek Engin var.. Eboue jokerimiz olur dedik, nerdeyse kaleye koyacaklar. Allah'tan Muslera var :) Herkes en iyi oynayabildiği yerde oynamalı.. Antrenmanı izledikten sonra benim düşüncem;

Muslera-Eboue-Ujfalusi-Servet-Hakan-Melo-Sabri-Selçuk-Kazım-Engin-Baros

11'i ile çıkarız..

Eksik varmı

Selamun Aleykum Arkadaşlar ve Abiler;

Yarınki maçı alırız gibi geliyor bana.1-0 yeterli bir skor ama bu kadar transferden sonra insan 4-5 gol bekliyor... :)

Sanki 1-1 bitecek gibi geliyor ama neyse.Golude Baros atar.Umarim yanilirim.

geçen seneki ilk maçın ilk 11i, iyiki küme düşmemişiz.

Aykut, Ali Turan, Neill, Servet, Maalesef Hakan Balta, Ayhan, Sarp, Cana, Emre, Arda, Kewell

bu seneki ilk maç tahminim.

Muslera, Eboue, Ujfalusi, Servet, Hakan B., Melo, Ceyhun G.(Sabri), Selcuk, Riera, c.Kazım, Baros

Berabere biterse fena olur ya kesinikle kazanmamiz gerekiyor, ki tahmin ediyorum oyle olur.. Baros atar.

İBB'nin ne yapacağı belli olmaz, iyi başlayalım iyi bitirelim inşaallah. Başarılar Galatasaray.

İ.B.B. nin kadrosuna bir goz attım.

büyük ihtamalle 4-5-1 gibi defansif bir taktikle başlarlar oyuna.

Pierre Webo En tehlikeli forvetleri...

Gokhan Süzen-Holmen Samuel-Taner Yalçın--İnanç efe-K.Hasagic Diger iyi oyuncuları.

Birde Cihan haspolatlı(!!!)diye futbolcu varmış, tanıyan varmı? Sol ayagını masa tanesi raketi olarak kullanabiliyormuş..

üzerlerine gidersek kanat oyuncuları kesinlikle açık verecektir. 2 forvetle çıkarsak ve ilk dakikalarda gol bulursak fark bile atabiliriz. Yalnız zor ihtimalde olsa ilk yarıda gol bulamazsak veya yersek işimiz zor.

Geri
Üst Alt