STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

20.dakikada eboueyi gördükten sağ beke kazımı sola sabriyi önüne atacaktı..devre arasında da çıkarıp engin veya riearı alacaktı..yenikken barosu değil eboeyi çıkaracaktı en azından bunları yapmadıysan..maçın açık ara en kötüsü eboueydi çünkü..

f.t ilk maçında maç okumada 10 üzerinden 2 almıştır..

hasan şaş ve ümit davala yardımcı antröner değil korkuluk olduklarını ispatlamışlardır ne yazıkkı:(

hakikaten bende riera girer sabri çıkar eboue sağa gecer diye bekledim tam 60 dk...futboldan hiç anlamıyorum

Sabri'nin attığı hiçbir şut mu yerden gitmez ya, :)

Baros fizik olarak yerlerde.Gerçi takımın geneli kötü ama Baros daha bi kötüydü.Normalde rakip oyuncunun yanından geçip gideceği pozisyonlarda hemen yere attı kendini.

Sağlam Baros muhabbetlerini bırakın artık doyduk 2 senedir iyileşek.

Caglar Sakatlanip ciktiktan sonra Milan Barosmu gececekti Sol beke?

not: gece gece güldürdügün icin tesekkürler

20.dakikada eboueyi solda gördükten onu sağ beke kazımı sola sabriyi önüne atacaktı..devre arasında da çıkarıp engin veya riearı alacaktı..yenikken barosu değil eboeyi çıkaracaktı en azından bunları yapmadıysan..maçın açık ara en kötüsü eboueydi çünkü..

hasan şaş ve ümit davala yardımcı antröner değil korkuluk olduklarını ispatlamışlardır ne yazıkkı:(

muslera

sabri ujfaluji servet balta

eboue melo selçuk riera

sercan elmander haftaya böyle oynayalım

---sabri nin oynadığı yerde ceyhun eboue yekta riera ayhan engin hepsi sabriden daha iyi oynar..

cok uzgunum.halen soku atlatamadim.

bu arada sabri, cektigin sutlar her zamanki gibi daglari taslari deliyor. ne deyim sana. insanda utanma olur.

belli iste, 7 metrelik kaleyi tutturamiyorsun. niye israrla uzaktan cekiyorsun kaleye.

20.dakikada eboueyi gördükten sağ beke kazımı sola sabriyi önüne atacaktı..devre arasında da çıkarıp engin veya riearı alacaktı..yenikken barosu değil eboeyi çıkaracaktı en azından bunları yapmadıysan..maçın açık ara en kötüsü eboueydi çünkü..

Hasan Sas tribündeydi

Baros bugün ne yaptı da savunuyoruz anlamadım.

Söyledigim gibi, Baros, Selcuk, Eboue, Selcuk, Kazim, Sabri hayatlari boyunca bir sezonda attiklari golleri toplayalim acaba kac olur? Tek umudum, Elmander ve Rierayi kullanarak en azindan ilerde daha kalabalik olmak ve Elmanderin özelliklerinden faydalanmak. Elmander Baros 2lisi de yabanci sinirlamasina takiliyor. Elmanderi cikar Barosu koy. O da bir seyi degistirmiyor. Savunmada zaten Servet-Zan oynuyor. Weboda gördük bugün ilk örnegi.

Sinan Engin: ''Sabri sağ bekten başka yerde oynamaz.''

Doğru!!

Geçen seneye cok benziyor suanki durum da o yüzden galiba. Ama ben sallamadan önce 2. maçı bekleyecem.

İyide guzel kardesim bu takim defans bolgesi ( uhfalkzhhdsi haric)ve forvet haric komple degisti. Bu adamlarin birbirlerine alismlari ve sistamin oturmasi zaman alacaktir lakin fatih hoca ikinci maca bu sorunu cozecektir diye dusunuyorum.

sağlam baros! bu hiç olmayacak gibi duruyor bu efsaneden vazgeçin artık baros ne galatasaraydan ne de terimden büyük değildir yedek kulübesi onu bekler

Bence Fatih hocanin artik Sabri ve Kazimdan vazgecmesi lazim.

maçtan yeni geldim öncelikle kendime geliyim bende karalarım bi kaç şey Şunu söyliyebilrilm ibb gerçekten bu sene cok can yakar en azından ne yaptıklarını biliyorlar

Sinan Engin: ''Ya Sabri oynar sağ bekte Ujfalusi'de oynarda Sabri oynar yada Hakan iyileşince o oynar :eek:

Geri
Üst Alt