Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu
bugun herkesin izledigi gibi 20-30 dk iyi sekilde biseyler yaptik hemde pozisyoncuklar bulduk. ama ondan sonrasi felaketti. maci izlerken kendi kendime "olum suraya kossana, aga ortahasaya gelip top alsin biriniz yahu" dedik. ozellikle selcuk inan beni soke ediyo. hic sorumluluk almiyo. macin basinda melo reyiz sorumluluk aldi selcukun yapmasi gerekeni melo yapmaya calisti. melo benim icin bu mactan sonra reyizdir. selcuk inan macin son 20 dk si filan sorumluluk aldi bakti skor 1-0 olmayacak topa girmeler, pas yapmalar, iceri orta kesmeler, tek basina biseyler yapti en sonunda. kendi kendine yapti bunu. ilginc yani anlamiyorum ben selcuktaki bu duraganligi. abi al topu git su taraftar senden bisey bekliyo yahu. yapabildigini de biliyosun niye yapmazsin. acik ve net ARDA beyfendi kacti gitti. sen bu takimin reyizi olacaksin. bu bekleniyo. diger bir suru sacma sapan seyler var. defolar var servet, zan, caglar ilginc adamlar vesselam. eboue; adam ne yapacagini sasirdi. 3 defa pozisyon degistirdi sanirim. 2. goldede hata ona ait ama suclu degil. hakkaten bi organizasyonumuzun olmadiginin farkindaydim ama "ulan hazirlik maci yahu lig maclari tabiki farkli olur" dedim yanildim.
bence su transfer doneminde cok ucmaya gerek yoktu. oyun kurucu herkes bi ton adam sayar. ama alamayacagimiz adamlardir. misal pjanic romaya gitti. misal pirlo gelmez zaten juveye gitti. gibi gibi. vs. bir suru adam var. su kapattigimiz transfer doneminde oyun kurucu on numara bi adam vardi. cok ucuza (hem bonservis+hem yilligi) alabilecegin villarreal deki CANI dir aga. on numara topcudur. oyun kurucunun kralidir. alabilirdik. gelirdi yani. bence. mukkemmel de olurdu. forvet falan aglamayin aga sorun burda oyun kurucuda organizasyon sefi yok. yani restoran acmisiz ama yemekleri yapacak sefimiz yok! (ahmet cakar gibi konustum ya la)
sunuda soyleyeyim. gecende soyledim. ligin hala en iyi takimi fenerdir. kadro degeri parasal olarak soylemiyorum (transfermarkta ondada onde zaten). durumlarini su belirleyecek bence sike mike davalarindan takim + mi - mi etkilenmis yarin onemli sakatliklar olsada emre pici haris onbir oyuncusu yok. fenerin alexi hala varsa en iyi takimdir. bu ligin icin harika bir golcu olan semih senturk de tasir fbyi. bizim boyle sayabilecegimiz adam yok iste. cunku her sene kadro sil bastan. fb de istikrar var. aramizdaki fark bu. isim olarak bizde de cok iyi adamlar var. ama daha dun ilk maclarina ciktilar. bu da sabri gerektirir ama anlatmak istedigim konu farkli. her sene ayni. bakin fener bienvenu diye topcu aldi bence cok iyi transferdir. forvete adam aldilar yahu biz onu bile yapamadik. bir bienvenu bile getiremedik. yok neymis luca toniler, gyanlar. al geldi iste. ibb bizi 2-0 yendi. al sana barosun. oh rahatladim lan!
salladim ama bu takim tutabilirde nasil olacak cok merak ediyorum ama. imaparatore suanda tek guvencem.