EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu
Selamün Aleyküm,İyi nöbetler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi canım, istediği forvet bu tarzdı da istediği stoperler, istediği sol bek, istediği kanatlar böylemiydi.
ofansif oyuncu,golcu oyuncumuz yok.
öncelikle bu sorunu çözmemiz lazım.Baros dısında golcu olan bi adam yok.
hatırlayın birkaç sene önceyi.fazla gol atıp ve fazlada gol yediğimiz maçlara bakın.kim oynuyordu o zaman kanatlarda ve orta sahada.
forvet Baros:golcüydü ki o sezon 20 gol attı
Kewell :son vuruş ustasıydı.sadece ligde ilk sezon 26maçta 8 ,2.sezon 17 maçta 9 golü vardı
Lincoln :23 maçta 8 gol ile oynamış bizde.
Keita :27 maçta 5 gol ile oynamış bizde.
ama şimdiki takımda kimsenin golcu özelliği yok ofans oynayanlardaki.üstteki oyunculara göre gol özelliği çok çok çok düşük.
Eboue:Arsenalde 5 sezonda sadece 5 golü var
Kazım:Sheffielden beri sadece 10 golü var liglerde..10 golün 3ünü bizde atmış.
Selçuk:TS de oynadığı 3 sezonda en fazla 1 sezonda 3 gol atmış.
Yekta:Süper ligde oynadıgı 76 maçta sadece 7 golü var.
Sabri:söylememe gerek yok heralde
ve biz gol atamayan adamları ofansif oynatıyoruz.bu yüzden gol atamıyoruz biz.bu yüzden maçlar sıkıcı
ne anlatmak istediğimi anlamıştır herkes heralde
Dün ki mactan sonra gercekten cok üzüldüm.Herkes gibi yeni oyuncularımızla,Yeni Hocamızla,Yeni baskanımızla lige galibiyetle baslıyacagımızı düsünüyordum.Hatta takımıma o kadar cok güveniyordum ki 2 farktan assagı yapmaz diyordum..Ama evdeki hesap carsıya uymadı.Son 2 senedir o kadar cok kahroldukki,İlk macı da böyle kaybedince tepkilerde haliyle kacınılmaz oluyor.
Ama ben inanıyorum ki bu bir kazaydı.Nazar boncugu diyelimBizim icin Lig aslına bu hafta baslıyor.Göriceksinizki Eski cimbom tekrar sahalara dönücek...
Fatih Hoca tüm oyun şablonunu Arda'nın üzerine kurmuştu... Bütün transferler bu doğrultuda yapılıyordu... Bilemezdi Arda'nın kendisi yarı yolda bırakacağını... Alınan tüm oyuncular Fatih Terimin istediği oyuncular.. Sadece Elmander onun zamanında gelmedi ve birde iyi bir forvet istedi...Fatih Hoca sol bek istemedi Hakan ve Çağlara güvendi... Stoper olarak Ulfalajiyi aldı çok yönlü diye tercih etti... Kendisinin listesindeydi... Bülent Tulun stoper için Melberg ve Andreas Granqvist ile anlaşmıştı ama hoca Ulfalajiyi tercih etti... Kanat için Sebastian Larsson ile anlaşmıştı.. Oda olmadı... Keitaya'da bonservis ödemek istemediler, kiralık olarak almak istediler... Eboue ilk baştan belli istediği oyuncuydu... Cambiasso malum alınması zor bir oyuncu...
Dün ki mactan sonra gercekten cok üzüldüm.Herkes gibi yeni oyuncularımızla,Yeni Hocamızla,Yeni baskanımızla lige galibiyetle baslıyacagımızı düsünüyordum.Hatta takımıma o kadar cok güveniyordum ki 2 farktan assagı yapmaz diyordum..Ama evdeki hesap carsıya uymadı.Son 2 senedir o kadar cok kahroldukki,İlk macı da böyle kaybedince tepkilerde haliyle kacınılmaz oluyor.
Ama ben inanıyorum ki bu bir kazaydı.Nazar boncugu diyelimBizim icin Lig aslına bu hafta baslıyor.Göriceksinizki Eski cimbom tekrar sahalara dönücek...
Stoperlerin çuval, sol bekin tek bacaklı, forvetin çıtkırıldım olursa devre arasını çıkartamazsın sevgili FT. Melo, Eboue, Selçuk OK, ama Kazım ne la öyle?!?! Kıvırmaktan top oynayamadı dün. Sabri'ye de 3-5 parantez açmak lazım. BU ADAMIN HALA BU TAKIMDA NE İŞİ VAR?!?!?!?!?
Bir cam adam vardı, bir tane daha oldu Çağlar efendi ile. Adam müzmin sakat beyler.
Hoş geldin emre. ( :
En büyük nazar muslera'ya değdi dün.:/ En çok onun adına üzüldüm.
Çok iyi performans sergiledi,ama talihsizlik işte. :/
Baros neden böyle oldu arkadaslar,Oysaki ilk sene geldiginde gol kralı olmadı mı!Ne degisti o günden bugune...Yoksa Baros gibi takımda ruhunu mu kaybetti!
dogrusun kardeşm ama asıl lıg bızım ıçın bu hatfa başlıyour olakı olumsuz bır tablo olrusa arenada fatıh hoca çok kelle alır gıbıme gelıyor umarım kötu tabloyu yaşamayız dun hoca bakmayın hıssetrmwedı ama çok sınırlendıı artı baroşun dırek soyunma odasına gıtmesıde hıç yakıştramadımm