STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. - Galatasaray | 11 Eylül | 20.00

Daha taraftar kuskun takima. :) Bir iki mac galip gelip barismak merasimi falan var. :D

Saka bir yana, sike olaylari da etkili olmus olabilir. :o

Daha taraftar kuskun takima. :) Bir iki mac galip gelip basirmak merasimi falan var. :D

Saka bir yana, sike olaylari da etkili olmus olabilir. :o

Yolun başında o desteği görmesi lazım takımın fatih terimin herkesin camianın..

Lazim da, acik gercek su ki, Turkiye'de en kotu taraftar Galatasaray taraftari. Sozde taraftariz biz.

Yüzde yüz katılıyorum,ama çok da iyi yönlerimiz yok değil..Mesela geçen sene takımı 8.yaptı diye A.Polat'a verdiğimiz tepkiyi fenerliler şikeci kaçakçı başkanlarına veremiyorlar..Takıma bağlılıkta sınıfta kalıyoruz malesef

Bu arada Galatasaray gününde,tecrübeli üye olmuşum eyvallah:tiphat:

ilk maclar herzaman cok zordur. insallah bu maci aliriz.

GoOoOoOOOooOoooOoOoOoOoOoOoOoOoOoOooOoooOoOOoOoOLL

Deneme yaptım akşam için:D

Daha maça 10 saat var, maçın başlamasına 10 dakika kala en az 35 bin oluruz.

Insallah

Yüzde yüz katılıyorum,ama çok da iyi yönlerimiz yok değil..Mesela geçen sene takımı 8.yaptı diye A.Polat'a verdiğimiz tepkiyi fenerliler şikeci kaçakçı başkanlarına veremiyorlar..Takıma bağlılıkta sınıfta kalıyoruz malesef

Iyi yonlerimiz var ama, en onemli yonumuz malesef yok. :o

Sevgiliyle buluşma... Saat 20'de Atatürk Olimpiyat'ta... Peşindeyiz her yerde...

Güne Cimbombom için uyanmanın hazzı bambaşka...

Hala bilet almayanlar varsa, alsın bugün....

Fenerliler gercegi kabullenemiyor.. Gercegi kabul etmemek zaten bir eziklik urunudur.. Hadi anlarsin bir hafta bisi diyemezler sonuta kac senelik baskanlari.. f.b'yle ozlesmis bir baskan bide.. Fakat biz oyle degiliz gerekli tepkiyi gerektiginde gerekli zamanda koyar ve GALATASARAY'in nasil yonetilcegini gostermemiz boynumuzun borcu..

Oyuzden bence 'en onemli yonumuz malesef yok' gibi bi durumda degiliz.. Sadece biraz fazla sabirsisiz gibi ama biz yeri geldik 14 sene bekledik.. Ben degil tabi ama bu buyuk GALATASARAY taraftari bekledi.

Kisaca ; f.blilerle kendimizi kiyaslarsak bu konuda herturlu dogrusunu yapiyoruz.. Iyiyiz iyi.

Herkesi kıskandıran bir Cimbom olsun bu akşam sahada..Her vurduğumuz gol olsun:)

Günaydın Büyük Galatasaray Taraftarları.

Not: Çok içmeyin benim gibi hala sallanırsınız. Kafam davul gibi :(

Fenerliler gercegi kabullenemiyor.. Gercegi kabul etmemek zaten bir eziklik urunudur.. Hadi anlarsin bir hafta bisi diyemezler sonuta kac senelik baskanlari.. f.b'yle ozlesmis bir baskan bide.. Fakat biz oyle degiliz gerekli tepkiyi gerektiginde gerekli zamanda koyar ve GALATASARAY'in nasil yonetilcegini gostermemiz boynumuzun borcu..

Oyuzden bence 'en onemli yonumuz malesef yok' gibi bi durumda degiliz.. Sadece biraz fazla sabirsisiz gibi ama biz yeri geldik 14 sene bekledik.. Ben degil tabi ama bu buyuk GALATASARAY taraftari bekledi.

Kisaca ; f.blilerle kendimizi kiyaslarsak bu konuda herturlu dogrusunu yapiyoruz.. Iyiyiz iyi.

Aga biz ne zaman takım 9.da olsa 11.de olsa statda 40bin ortalamayla oynarsak ben o zaman iyiyiz derim,tamam çok iyi yönlerimiz var da bu gerçeği kapatmıyor..

Taraftar´da hakli Kardeslerim.. Kim gidecek taaa Hakkarideki Olimpiyat Stadina..?

Günaydın Büyük Galatasaray Taraftarları.

Not: Çok içmeyin benim gibi hala sallanırsınız. Kafam davul gibi :(

Günaydın Cimbom sevdalısı renkdaşım:D bu akşam da takım galibiyetle başlar bi de onun için içersin değmesinler keyfine:D

Mesele, tepki degil ki. Baskanlar, yoneticiler kim ki, hata yapsalar bile destek olacagiz? Bahsettigim sey stad doldurma isini beceremiyoruz.

Günaydın Cimbom sevdalısı renkdaşım:D bu akşam da takım galibiyetle başlar bi de onun için içersin değmesinler keyfine:D

Sorma yahu. Gidip traş olup aracı da yıkatacam açılırım akşama kadar :) Akşam hafif içerim yarın iş günü malum...

Yeterki açılışta 3 puanı kapalım gerisi mühim değil :)

Re re re , Ra ra ra ...

Geri
Üst Alt