STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. - Galatasaray | 11 Eylül | 20.00

Mevcut çıkacak ilk 11le pek pozisyon üreteceğimizi sanmıyorum.Kısır kalabiliriz.Barosun bitik halide ortada gidemiyor adam.İkinci yarı bizim için kritik Riera ve Sercan girişiyle pozisyon bulmaya başlarız bence.Ebouenin açıkçası sol açık oynaması yanlış ama büyük bir ihtimal sağda oynar.Ben zorlanacağımızı düşünüyorum.İlk yarı kısır geçer ama ikinci yarıda 2 değişiklikle maçı alma ihtimalimiz yüksek.Ayrıca maç 0-0 biterse kimse şaşırmasın.Ben yeni transferlerle daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Ben ayrıca Servet ve G.Zanın yan yana oynamasına karşıyım birisi yedek kalmalı.Ujfalusi sağ bekte iyi ama stoperde oynamalı.Çünkü sol bekle birlikte stoperdeki 2 oyuncumuzda yavaş.Webonun koşuları tehlike yaratabilir.Aslında böyle çıksak süper olurdu ama tabi hocadan daha iyi bilemeyiz.:D

Muslera-Sabri-Ujfalusi-Servet-H.Balta-Melo-Selçuk-Eboue-Kazım-Riera-Baros çıkabiliriz belki.:)

Sonradan Riera ve Sercan kesinlikle gireceklerdir maça Elmander kadroda olursa ve iyileşme ihtimali olursa oda girebilir.

Neyse yazıyı uzatmanın manası yok umarım iyi oyunla kazanacağımız bir karşılaşma olur.

Yektanın elindeki sıkıntı sorun teşkil etmicekse o oynamalı bi arkadasın dedigi gibi kamp yemiş idman yemiş mac yapmıs riera nasıl hazır olmuyo anlasılır gbi degil gerekirse ujfalusi oynasın orda sabri bek olsun:D o kadar illallah ettim

digitürkwebtv alacağım malesef işyerindeyim ve gece 12 den erken çıkma şansım yok yoksa iddaa da izlerdim pc yavaş olmasa kaçakta izlerdimde digitürkwebtvye mahkumum :o

Beyler ıstanbul leventte oturuyorum.maça arabamla gideceğim.52bin bilet satılmış.zorluk çekmemem için saat kaçta cikmak gerekir sizce evden.dönüş falan saat kaçı bulur bi tahmini olan varmı

gsmedia_web Ahmet Şahinkaya

Bugun saat 17.00'de Levent-Ziraat Bankasi onunden Olimpiyat Stadina servis kalkacaktir. Yerimiz mevcut, gelmeyi dusunenler bana ulasabilir..

Yektanın elindeki sıkıntı sorun teşkil etmicekse o oynamalı bi arkadasın dedigi gibi kamp yemiş idman yemiş mac yapmıs riera nasıl hazır olmuyo anlasılır gbi degil gerekirse ujfalusi oynasın orda sabri bek olsun:D o kadar illallah ettim

takıma uyumu zaman alır her oyuncunun yoksa sercanda hazır enginde

Eboue sol acıkta nasıl oynar acaba,Ben ilk defa sol acıkta oynadıgını Madrid macımızda gördüm:)

Eboue sol acıkta nasıl oynar acaba,Ben ilk defa sol acıkta oynadıgını Madrid macımızda gördüm:)

Orda sağ iç oynuyordu ama adam enerji patlaması yaşadı sola attı kendini, iyi de yaptı asist yapmış oldu.:D

Acaba ne kadar bilet satılmış ?

takıma uyumu zaman alır her oyuncunun yoksa sercanda hazır enginde

Bence Bizim uydurdugumuz halk efsanesi herseyi abarttıgımız gibi bunuda abartıoruz futbolun dili bir hazırsaki ben öle oldugunu düşünüyorum hic gerek yok oyunu sıkıtırmaya ilk yarı bitirelim keyifli keyifli izleyelim bos yere sabriyede sövliyelim aksam aksam

Beyler ıstanbul leventte oturuyorum.maça arabamla gideceğim.52bin bilet satılmış.zorluk çekmemem için saat kaçta cikmak gerekir sizce evden.dönüş falan saat kaçı bulur bi tahmini olan varmı

5.200 olmasın o renkdaş

-------------- Muslera ----------------

Eboue ---- Ujfa --------- Servet ----Çağlar

--------------- Melo --------------------

---------- Yekta ----- Selcuk -----------

Kazim ----------------------------- Riera

--------------- Baros -------------------

Şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok.Eboue neden sol bek veya sol açık oynasın? Yerinde oynasın yahu.Sabri'de yedek başlasın tamamdır.

Madrid macında sol kanattan calımı atıp asisti yaptıgı için bu kadar sol acıga konuluyor zaten Eboue ..

Yoksa akıl harcı değil asıl mevkisi sağ bek olan bi adamı sol acıkta oynatmak :D

80 bin kişilik stadyum da bilet bitmemiştir değil mi? Bir de bu otobüs seferleri konusunda bilgi sahibi olan var mı nasıl gideceğiz oraya?

Katılıyorum sabri'yi rakip kaleden ne kadar uzak tutarsak o kdar iyi sonra kendini kaptırıp oyun kurmaya calısıyor :D

Bence Bizim uydurdugumuz halk efsanesi herseyi abarttıgımız gibi bunuda abartıoruz futbolun dili bir hazırsaki ben öle oldugunu düşünüyorum hic gerek yok oyunu sıkıtırmaya ilk yarı bitirelim keyifli keyifli izleyelim bos yere sabriyede sövliyelim aksam aksam

ne kadar kabul etmesenizde oyuncular birbiri ile oynayarak alışır arkadaşının nereye koşacağını bilir ne zaman pas atacağını bilir 2. yarı girer

Geri
Üst Alt