STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. - Galatasaray | 11 Eylül | 20.00

Sabri'den göbek olmayacağı malum ama inşallah bu maç iyi oynar.:o

''En iyi defans yapmak oyunu oynamaktır..'' Hayatımda bu zamana kadar her futbol macında aklıma gelir bu sözü ..

''Rapid macıyla basladık , dedikki biz bu işin sonuna kadar gideriz , gidersiniz Allaha şükürler olsunki Aslan gibi top oynayıp aslan gibi mücadele ettiniz''

''17.Avrupa kupası macına cıkıyoruz ve bunun adıda final yine söylüyorum kazanacaksınız , kazanmak için ugrasacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benım gönlümde her zaman kazandınız ve şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız.''

Böyle motivasyon konusmasını dünyada kaç kişi yapabilir acaba , Fatih Terim neden Fatih Terim oldugunu buradan anlayabiliriz..

Futbolculara bu güveni verdiğin sürece hiçbir zaman senin yüzünü kirli cıkarmayacaklardır..

Bu sene de tarihe tekrar adımızı yazdırmamız için ilk adımları atacaz Allahın izniyle.

Fatih Hoca'nın da dediği gibi Allah bu yolda yardımcımız olsun insallah..

yabancı futbolcular kendinden geçecek bence bu motivasyon konuşmasından sonra...sercan ağlayabilir bile gerçi milli takımdanda bilir ama:D

Acikcasi Türkiye Liginde deli gibi kosup savasirsan mac kazanirsin. Sabri´nin dinamizmi önemli olacak bugün. Fatih Terim de bunu biliyor. Ideal 11´i kullanamadigimiz icin bugün, böyle bir dizilisle cikacagiz mecburen. Sabri´nin sagi solu belli olmaz zaten :) Belki iyi gününe denk geliriz :)

Kolundaki kaptanlık pazubandına güvenip yine oyun kurmaya kalkmazsa ve ayagında minimum derecede top tutarsa sorun yok ,

Ama olurda oyun kurmaya calısırsa , topla gereksiz kosular yaparsa sonumuz hiç hayırlı değil hiçç..

shinamira1905 Muhammed Lütfü

YamanAkinci tarafından

ASY.net'ten maç için pankart önerisi. Süpermiş :D I know what YOU did last season haha şike kelimesi de yok, ceza yok :D

Haha süpermiş bu ya :D Geçen sezon ne yaptığını biliyorum :lol:

shinamira1905 Muhammed Lütfü

YamanAkinci tarafından

ASY.net'ten maç için pankart önerisi. Süpermiş :D I know what YOU did last season haha şike kelimesi de yok, ceza yok :D

Haha süpermiş bu ya :D Geçen sezon ne yaptığını biliyorum :lol:

haha cidden güzelmiş :D

dusunsenize 50 000 taraftar bu besteleri soylesin, Nevizade geceleri, Sen varya sen, yeni UA, Rerere Rarara, offf bizim taraftarlar ellinden ve sesinden gelen en iyisini yapsa, sahamizda namaglup bitirirz sezon ilk yarisini :)

Sanma ki dönerim artık geriye,

Bu sana aşkımdan en son hediye,

Beni hatırlayıp ağlarsın diye,

Kapına kırmızı bir gül bıraktım.

Ellerde cigara seni izledik,

Kırmızı gülleri kapına serdik,

Tutmadın sevgilim ellerimizden,

Koştuk biz yine Cimboma geldik.

beklenen taraftar sayısı nedir ?

Maca sayili saatler kaldi.

Sol kanatta Eboue oynayacak galiba..

sozlukteki açilis sayfasinda, hangi maçtir arkadaslar ? butun taraftarlar yirtmis kendi mas'Allah, super otesi bir sey olmus

beklenen taraftar sayısı nedir ?

+40.000 benim düşüncem İstanbulda yaşayan renktaslarımız yalnız bırakmayacaklardır takımımızı..

İlk maçımız bu unutulmamalı.. Ahh yakında bir yerlerde olsam şu İstanbul'a.

Geri
Üst Alt