STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 11 Eylül

Allah aşkına sakin olun.İlk haftadan böyle yaparsak ligin sonu gelmez. Galatasaray taraftarı her zaman takımlara örnek olmuştur.

Kazanacagimiza inaniyorum,ama en az 1 puan aliriz

2.Yarı

Muslera

Eboue-Ujfa-Servet-Çağlar

Kazım-Melo-Selçuk-Riera

Sercan-Baros

olmalı

taraftar gelmesin diye mi gelmedi keita , podolski, diego gelse oynardı. Yönetim alamadı buradaki 2 taraftar için mi almadı. Gelenlere bakıcaz gene iyi oynuyoruz. İkinci yarı biraz kıpırdar atarız bir gol.

Hem yönetim icinde hem de burda Keita'yi istemeyenler oldu. Ona o parayi cok görenlere gelsin bu ilk yari. Bu sezon asla Kazim'la bitmez.

Felipe Melo´yu cok sevdigimi herkes biliyor zaten. Ancak Melo Selcuk´tan kötü oynadi ilk yari. Selcuk´u begenmeyip Melo´ya iyi demek pek gercekci degil yani. Selcuk ne yapti da kötü oynadi?

Aynen bizim millet mentalite olarak sıkıntılı 1 gol yiyince ah vah tüh püh 1 gol atınca Barçayız lan manyak oynuyoz bıdı bıdı oturun efendice maçı izleyin.Baltaya sallayanlar bende dahil futboldan anlamıyoruz.Çağların kademe hatalarından kaç pozisyon yedik Balta olsa kademe hatası falan yapmazdı orada.

bu konuda haklisin caglara cok güveniyordum

ama baltadanda beter cikti

YAhu lgin anasını bellemiş zaten federasyon neden bu kadar takıyoruz. Bu yıl ne olacağı belli değil ben oturduğum yerden heveslenmiyorum topçular ne yapsın. Artı Galatasaray olarak oynadığımız tüm takımlar - süper şike ligde- inanılmaz leş bir defans oynuyorlar. Zaten iç açıcı olmayan takım iyice tıkanıyor. Ülkede futbolun şov sektöründe olduğunu birilerinin bu küçük takımlara hatırlatması gerek.

223084_Galatasaray_SK.jpg

Bana göre bu takimin acik ara en kötü ismi Caglar. Ne hücuma katkisi var ne kendi bölgesini savunabiliyor. Hakan Balta'yi bile aratan bir adam bu takimda nasil oynar anlayabilmis degilim. Umarim yaniltir beni 2. yari.

Abartmayalım. Takım geçen seneden çok daha iyi ama oyuncuların yerleri yanlış. Terim bu hatasını 1-2 maçtan sonra düzeltecektir. Sabri sağbek, Eboue sol beke geçer. Derbiler hariç bu adamların yeri bektir. Riera ve sercan sağ ve sol açığa geçerse goller buluruz. Meloyu ben çok beğendim. Kazım ve Çağlar çıkmalı. Bu arada Rıdvan hemen Meloyu asmış. NTVspor şerefsizi hala bu adama Galatasarayı yorumlatıyor.

Onun bunun çocuğu Rıdvan nasıl sallıyor lan öyle maçı izlemesem dicem acaba çok mu kötüyüz diye.

muslera daha 3 hata yapsin, yine laf etmem bu adama.

eboue ve sabri aynı anda orta sahada oynarsa gol atmamız zorlaşıyor malesef. hatta eboue ilerde oynuyor.

bu sistemde Kazım ve sol açık 3. forvet gibi tersten sürekli ön direğe çapraz girmezse pozisyon bulmak sadece Baros'un bireysel yeteneği ve Selçuk'un duran toplarına kalır.

aynen katiliyorum. Baros da cok cok kötü durumda olduguna göre (ki son 15 dakikayi izlemem yetti bunu görmek icin) gol atmamiz allah'a emanet, yememiz ise bu ligin en kötü tandemin de biri olan servet ve zan'a emanet.

Baros'a sayacağınıza Servet'e saydırın adam dönene kadar rakip 2 çalım atıyor üst üste.

Geri
Üst Alt