Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi oyuncular almışlar ben bugün çok beğendim olabilirler yani1.cı kım olur bursa olabırlı mı...?
Fatih terim şovu bıraksın o zaman işine baksın
Bu macı alamazsak avatarımı degistirim.O kadar güveniyorum takımıma![]()
Yok, en az 97 Baros eder. Baros kim ki Liverpool'da falan oynamış, ŞL kupası kaldırmış, Galatasaray'da 50 gol atmış. Webo bu maç daha iyi oynadığına, gol attığına göre Baros'tan 97 kat daha iyi demektir.
şu lig için 50 transfere gerek yok bi alex hagi sergen bul yeter
ne şovu yaptı adam.
Renktaslar noluyor ya inanamiyorum size. ''Gecen seneden ne fark var'' diyorsunuz ? Bunu derken ciddimisiniz saka mi yapiyorsunuz anlamak guc veriyor. Fatih Terim'in daha ilk resmi maci, ILK. Herseyin bu kadar kisa bi surede mukemmel olacagini mi saniyordunuz ? Sabir ya, biraz sabir.
Pino oynasaydı sen yine bir bahane bulucaktın yenilgide diyecektin neden göndermedin
Culio aynı şekilde .... o olsaydı bu olsaydı yok elimizdeki malzeme bu ocak aynına kadar...
yuh ya yapmayın bir maçla asıp kesmek! nerde görülmüş
adamların yoneticileri baskanları hapiste takımları düşecek mi diye konusuluyor ,öl deseler ölecek şekildeler. bi de bizim taraftara bak .ne takımımıza sahip cıkarız nede iyi bir taraftar olabiliriz.
Başka birşey de söylemeye gerek yok!!!