STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

FT haftaya radikal karar alip Semih'i monte etse diyecegim de, yaninda oynuyanlar onu da bitirirler.

Culio veya Pino'dan biri kalmalıydı.

Bunu her maçtan sonra yazacağım.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Ah ah hüzünlendim şerefsizim.

Bu kadroyla bu kadar maç öncesinde kısır bir takım olucağımızı tahmin ediyordum aynen dediğim gibi oldu malesef.:(

Eboueden sol bek ve Sabriden orta saha olmaz birde G.Zan ve Servet yan yana olmaz.Hocadan ben açıkçası ikinci yarıda Riera hamlesi bekliyordum ama yapmadı Sercan ve Yekta hamlesi geldi.Bence Yekta hamlesi çok gereksiz bir hamleydi zaten pekde faydalı olamadı.55-60 civarı Riera hamlesi yapsaydı daha farklı bir maç sonu olabilirdi.Birde Kazımın 90 dakika oynamasıda kötü bir karardı zaten çok kötüydü.Eboue sağa ve Riera sola geçseydi bence daha etkili olabilirdik.Eboue iyi mücadele ettik.Ama maç boyu ne soldan nede sağdan gelebildik.Umarım haftaya Samsun maçında Fatih Hoca daha iyi bir kadro çıkarır.Zira buna benzer kadrolar çıkarsa deplasmandan geçtim Arenadada zor kazanırız.

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Eylül

Yok, en az 97 Baros eder. Baros kim ki Liverpool'da falan oynamış, ŞL kupası kaldırmış, Galatasaray'da 50 gol atmış. Webo bu maç daha iyi oynadığına, gol attığına göre Baros'tan 97 kat daha iyi demektir.

Evet insanların bilinçlenmesi hoşuma gitti... Ama bundan önce macı izlemenizi tavsiye ediyorum.. Yaşlanmış işte zorlamayın hala Liverpool falan demeyin mahalle siyaseti gibi ... Ayıptır hepimiz aynı macı izliyoruz

şu lig için 50 transfere gerek yok bi alex hagi sergen bul yeter

Takmışlar bi savaşan oyuncuya.Sanki 2.dünya savaşına gidiyoruz.Dediğin gibi Bi Diego bi Keita kilit açacak oyuncuya vereceksin parası neyse rahatına bakacaksın.

Bu takım arenada farklı oynar haftaya ondan sonrada devamı gelir ilk maç böyle oldu futbol bu..abartmayın hemen

sanırım bu takımdan çok büyük başarılar beklemek hayal olur. abdullah avcı yaptırdığı transferler ve oynattığı oyun ile bence fatih terime ders verdi. transferlerimizin birçoğu takımlarında istenmeyen adamlardı ve bu adamlarla nereye gideceğimiz görülmüş oldu. ilk maçtan çok ta ağır konuşmak istemiyorum ama görünen köy klavuz istemiyor malesef

skor önemli değil, berbat oynadık

Renktaslar noluyor ya inanamiyorum size. ''Gecen seneden ne fark var'' diyorsunuz ? Bunu derken ciddimisiniz saka mi yapiyorsunuz anlamak guc veriyor. Fatih Terim'in daha ilk resmi maci, ILK. Herseyin bu kadar kisa bi surede mukemmel olacagini mi saniyordunuz ? Sabir ya, biraz sabir.

Geçen seneden farklı evet.Geçen sene pozisyona girebiliyorduk.Böyle gideceğini söylemiyorum ama bu maçlık görüşüm böyle geçen senenin genelinde daha iyi oynadık.

Yazacak pek fazla birşey bulamıyorum; daha sezonun başı, olabilir böyle şeyler ama yine de ben bu maçı böyle hayal etmememiştim. Özellikle son paslarda,son vuruşlarda etkisiz kaldık. Topu ayağına alan gidip birşeyler yapmaya çalıştı.

İbb 3 büyüklere karşı oynarken ekstra performans gösterdiği bilinen birşey, her takım ibb deplasmanında puan kaybedebilir.Yine de hemen karamsarlığa gerek yok, yönetime ve teknik direktöre sallamalara erken başlanmış sanırım.Riera ve sercan gibi yeni oyuncuların takıma biraz daha alışmasıyla birlikte daha iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Yaratıcı oyuncu sıkıntımız var gibi görünüyor, ofansif anlamda sıkıntı yaşayabiliriz ve böyle pozisyona giremediğimiz kısır maçlar yaşayabiliriz ama bu şartlarda kadro konusunda eleştiri yapmak gereksiz olur, en azından devre arasına kadar transfer yapamayacağımız için, artık takıma destek verme zamanıdır.

Yazımın başında; "yazacak pek fazla birşey bulamıyorum" yazmıştım ama iyi ki yazacak pek fazla birşey bulamıyormuşum, bir de bulsam bu yazı ne kadar uzun olurdu bilmiyorum:D:D

Bu maçtan sonra Diego ya gerekirse yıllık 5 verilip alınmalıydı diyorum

abi garanti iş yapacaksın futbolcuları en iyi oynadığı yere koyacaksın sabriyi ortasahada eboueyi sol kanatta oynatmayacaksın defansta gökhan oynatıp risk almayacaksın ki bir oyuncu değişikliğin boşa gitmesin

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

beyler takmayin bu maci.yasiniz basiniz kac?ilk kez mi bi sezonu izliyorsunuz.

ilk maclar hep zorlu olur.bayern münih de bu sene maglubiyetle basladi sezona.

ama su felipe melo varya.....sözün bittigi yer.barcelonada busquets gibi kazma oynarken melonun bizde oynamasi cok tuhaf.

Pino oynasaydı sen yine bir bahane bulucaktın yenilgide diyecektin neden göndermedin

Culio aynı şekilde .... o olsaydı bu olsaydı yok elimizdeki malzeme bu ocak aynına kadar...

İlk günden beri Pino'nun gitmesine karşıydım Culio'nun da çok iyi oyuncu değiller ama her zaman alternaf olarak kalmasını düşündüğüm oyunculardı. Engin'i Sercan'ı alıp ya oynarlarsa diye düşünmektense ( ki bunlara karşı asla değilim ) bildiğim oyuncuların takımda kalmasından yanaydım ki hala bu şekilde düşünüyorum. Alternatif oyuncularımızın hiçbiri son senelerinde devamlı oynayan oyuncular değil patlama beklediğimiz oyuncular.. Olay bundan ibaret..

yuh ya yapmayın bir maçla asıp kesmek! nerde görülmüş

adamların yoneticileri baskanları hapiste takımları düşecek mi diye konusuluyor ,öl deseler ölecek şekildeler. bi de bizim taraftara bak .ne takımımıza sahip cıkarız nede iyi bir taraftar olabiliriz.

Başka birşey de söylemeye gerek yok!!!

aynen haklısın abi... :(

Geri
Üst Alt