STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

ne bi oyun sablonu, ne bi oyun düzeni, ne bi organizasyon, hic bisey yok bizim takimda. Topu öne vuruyoruz, hadi aslanlarim hadi koclarim gidin gol atin.

Bazi insanlarda Fatih Terimin Avukatligini yapmayi biraksin bi zahmet, bu macta hoca'yi elestirmeyecegiz de Floryanin Bahcivanini mi elestirecegiz. Bir Hoca hic mi damgasini vuramaz bir takima, ben bu kadar kötü bir oyun beklemiyordum, müthis hayal kirikligi yasadim.

Forumda:

Transfer döneminde ortaya çıkan taraftar = Kötü günde ortaya çıkan taraftar

selçuk ta kötü oynadı bugün

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 2. Yarı | 11 Eylül

Tek farkla yensek aynı yorumlar (daha az olmak kaydıyla) gelirdi. Maçı çevirebilecek, topu taşıyacak adam yok. Riera'yı top taşısın diye aldık kenarda oturdu. Çağlar bile Baros'a al da at dedi, Baros harcadı. Her şey için tabi ki erken, ancak transferi son güne bırakan ve oyun kurucu almayan yönetime selam yollamak lazım. Veya aldırmayan/almayan her kimse.. Forvet transferi de öyle.
Hakketten cok kötü oynadık kabul.Ama bu demek degildirli her mac böyle olucak,İmparatora biraz güvenmemiz lazım o bu transferleri yaptırdıysa muhakkak bir bildigi vardır.Ömümüzdeki haftadan itibaren iyi seyler gelecek,merak etme...

Seneye bu adamları gönderip yerlerine en az 1 gömlek üstün yerli ve yabancıları almalıyız kardeşim. Yedek kulübesi berbat durumda zaten

abBcZxtamN.jpg

Renktaslar noluyor ya inanamiyorum size. ''Gecen seneden ne fark var'' diyorsunuz ? Bunu derken ciddimisiniz saka mi yapiyorsunuz anlamak guc veriyor. Fatih Terim'in daha ilk resmi maci, ILK. Herseyin bu kadar kisa bi surede mukemmel olacagini mi saniyordunuz ? Sabir ya, biraz sabir.

Fatih Terim'in tek hatası var maç dışında, o da transferleri yaptıramaması. Forvet alın! Diego'yu alın! dese almayacaklar mıydı? Alırlardı bence.

Maç içindeki hatası da Riera'yı yanında tutması. Engin girdi de ne işe yaradı, ortadan ilerleyemiyoruz, adamların defans sağlam top geçmiyor. Al kanada Riera'yı, atsın topu ceza sahasına. Ama yok, illa bi ilk maçı yenilip sinirli geçirmemiz lazım haftayı.

Sabri ve Baros yedeğe çekilmeli Eboue sağ beke Sercan ve Elmander çift forvet oynasın.Sola da Riera .

söyle de olabilir. kazim'i izlemek istemiyorum. hem eboue kazimdan daha teknik:

----------muslera

ujfa-servet-zan-caglar/balta

eboue-selcuk-melo-riera

elmander-sercan

p.s. allahtan sercanì almisiz. yoksa harbiden hücumcu olmayacakti takimda!

Devre arasına 3. yada 4. girmeye razıyım. Devre arasında eksiklikler kapatılır umarım

Sabri-Baros-Çağlar-Gökhan

Adam gibi golcü yok, gol yolu hazırlayabilen yok.

Nato kafa nato mermer.

geçen seneden fark olarak nike forma

Moralim çok bozuldu :(.Maçın özeti ise ortasahadaki oyuncularımız topu ceza sahasına çok iyi taşıyor ama top rakip cezaya girdimi hücum oyuncularımız çok güçsüz mental ve fizik olarak.

İyi yönlerimizi sayıyım bari herkes kötüyü söylüyor:

1-Takım savumasına önem veriyoruz herkes rakip atak yaparken topun arkasına geçmeye çalışıyor.

2-Ortasahamız daha iyi Melo-Selçuk genede iyi.Eboue biraz daha kendine güvenmeli çok daha iyi aslında.

3-Kalecimiz ne kadar bu maçta hatalı golde yese takıma güven veriyor.

4-Böyle maçlarda Elmander olsa fiziğiyle daha başarılı olur.(Baros güçlendiğinde etkili olur.)

5-Ortasahada sabrinin yerine Engin Baytarı zamanla yerleştirirsek daha etkili bir ortasahamız olur.

Sonuçta: Oyuncular birbirine uyum sağladığında ve herkes kendi performansına yaklaşınca gerçek Galatasarayı izleyebileceğiz.

Bu tür maçları kazanırsak bunu daha hızlandırırız.Yoksa biraz zaman...

Yemin ediyorum renktaş benimde aklımdan geçmedi değil...Adamlar öyle top çeviriyolarki utandım bizim takımın oyunundan...Hele o forvetleri Webo Baros a 1500 basar...Ben en başından beri söylüyorum Elmander Baros tan kat be kat iyidir...O kadar dil döktüm Gyan alıncaktıki Gyan-Elmander süper olurdu...Ama neyse artık bence kadro böyle olmalı...; Muslera-Eboue-Ujfalusi-Semih Kaya-Hakan-Kazım-Selçuk-Melo-Riera-Elmander-Sercan olmalı

Webo'nun attığı golde bizim defansımız neden Webo yu markaja almıyor?İstanbul en önemli oyuncusu neden markaja alınmıyor?İstanbul'un forveti Webo neden markaja alınmıyor?Webo neden orda bom boş bırakılıyor?Yuh yuh!

Sakin olun beyler

Yeter be bıktım artık taraftarın ilk yenilgide teknik direktöre sallamasından. Skibbe - Bülent - Rijkaard - Hagi - Fatih Terim hepsi mi suçlu anasını satayım Fatih Terim mi transfer ettirdi Serveti, Gökhan Zanı bu takıma

ben Fatih Terim'e baştan beri karşıydım bu 1

2 Zan,servet'i tabiki Fatih terim transfer etmedi ama kendisinin her istediğini yapan yönetimden 1-2 tane stoper alınması için istekde bulunabilirdi basına çıkan tahtasında bile hep hücümcü 33'lük forlanlarla uğraşcaklarına stoper alsınlar öz evlatlarından vazgeçmedikçe sade bu maç değil balta,servet,zan gibi oyuncuları yollamadıkça bu takımdan fatih terim yarım sezon sonra ilk geldiğinde dediğim gibi yolcudur ben bunu sadece bugün demedim ben maçı bile izlemedim artık süper ligden usandım pislik bir lig cavcav şike serbest olsun der tff feneri korur küme düşürmez oh babam ne ala 3 aydır sol bek alın stoper alın diye bağardık çağırdık gs orglara mesajlar attık ne dedim ben ilk geldiğinde fatih terim öz evlatlarından vazgeçmez gene onları oynatırsa kendi sonunu hazırlar 2 sene dinlendi insan öz eleştiri yapar niye ben yıllardır eski Fatih Terim'den uzağım diye hücüma 500 tane adam al ne fayda ön taraf 'ferrari' arka taraf 'şahin' olunca sittin sene başarı gelmez yıllardır bu böyle

simdi bakiyorum, eger sampiyon olmak istiyorsak, baros 20 gol atmali

kazim en az 10 golü bulmali

riera keza öyle.

ama ne baros 20 gol aticak gibi duruyor, nede kazim 10-15 gol aticak bir topcu

ee peki, kim aticak bu golleri

Geri
Üst Alt