STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Renkdaslar bilerek ironi yaptım ki belki oyuncularımızın degerini anlarız,Belki hocamızın degerini anlarız diye(bende dahil:))

İnanmadınız demi benim bunları gercek yazdıgıma:D:D

O kadar komik yorumlar varki yaş grubu aynı ve tipler benzer. Cümleler sallama ve içi boş.

İlk yarı iyi oynadık. Sakin ve yer yer presli oynadık. Talihsiz gol takımı demoralize etti. bunu görün artık. Haa şu noktada haklı herkes, ofansta etkili değildik, istediğimiz gibi değildik. Lakin rakibin oyunu da buna ışık tuttu. Genel olarak 8-9 kişi çakılı savunma yaptılar ve camış gibi kontra yaptılar. 3 temel sorunumuz var; Uyum, defansın dikkatsizliği ve yaratıcılık.

Bu kadar sinirin ustune nevizade yi dinleyin cidden iyi geliyor.

Baros haftaya 1 gol atar..Kral Baros olur..

Bu malubiyet umarım takımın özgüvenini etkilemez seri puan kayıpları almayalım yoksa geçen senenin benzeri olur

Lig başlamayaydı iyidi ya,hazırlık maçları,şike falan takılıyoduk.

Muslera iyi kaleci eleştirmiyorum ama biraz sert kaleci olsa daha iyi olurdu mesala defans hata yapınca bagırıp ateşleyen bi kaleci olsa cok daha iyi olurdu.En yakın örneğini veriyim mondragon.

Yaş ve dil itibariyle bunu yapmıyor olabilir, gittiği her takımda defans hattından gençti, ve böyle yapması hoş olmazdı. Bu nedenle böyle bir huy edinmemiş sanıyorum. Böyle olsa fena mı olur? Hayır mükemmel olur.

Renkdas cok haklısın,2 senedir Takımımız o kadar canımızı sıktı,Bizi o kadar cok üzdüki sabırsız olmamız ondan da kaynaklamıyor ve biryere kadar haklı olunuyor.Ama öyle yorumlar okuyorum ki,Yok Baros topcu degil,Sabriyi mahalle takımına almam,Fatih hoca birsey bilmiyor v.b.

İnan bana bunları okumak zaten bozuk olan moralimi dahada bozuyor...

Yahu 2 yıl ne, 13 yıl olsun, ne olacak? Takım başarısız oluyor diye hakarete varan laflar etmek mi gerekiyor, sözde tuttuğumuz takıma?

Sana demiyorum Emre ama bu forumda taraftarlık kelimesinin sözlük anlamına bakıp, iyice bir içine sindirmesi gereken arkadaşlar var.

Sonra gidip yazarlara sallıyorlar, yok Gülcan'mış, Kılcal'mış...Önce kendilerine isim takmalılar, bir farkları yok futbol yazarlarından.

Canımız sağolsun. Bu takım kadro olarak geçen yıldan çok daha iyi. Bunun sonuç olarak da göreceğiz pek yakında.

Muslera

Sabri Ujfalusi Gökhan Eboue

Yekta Melo Selçuk

Sercan Elmander Riera

gibi bir 11 de olabilir. Önemli olan 4-3-3'e dönmek, orta sahadaki defansif isimler yerine iki yönlü oyuncular tercih etmek. Kazım ile Baros'u hiç beğenmedim bu maçta, o yüzden ikisinin yerine Sercan - Elmander ikilisini denemek de mantıksız olmaz.

Allah bildigi gibi yapsin bu 4-3-3'ü, nefret ediyorum bu sistemden, bu kadar igrenc bir sistem yok ya

Muslera iyi kaleci eleştirmiyorum ama biraz sert kaleci olsa daha iyi olurdu mesala defans hata yapınca bagırıp ateşleyen bi kaleci olsa cok daha iyi olurdu.En yakın örneğini veriyim mondragon.

Haklısın... ama henüz yeni...onu yapmaya cesareti yok daha...

Önünde oynayan servet'in Zan'ın nerdeyse çocuğu yaşında...

Ama çok iyi kaleci olacak çok...

Renkdaslar bilerek ironi yaptım ki belki oyuncularımızın degerini anlarız,Belki hocamızın degerini anlarız diye(bende dahil:))

Oyuncular küfür yiyordu :D Ortaya çıkarak oyunculara yağan küfürleri üstüne çektin Emre :lol:

Maglup olduk ama insallah bu maglubiyetten ders aliriz.

Tek kelime ile rezalet bir mac oldu hem futbolcular acisindan hemde teknik ekip acisindan.

Stoperlerimiz tam bi bomba verdiği hiç bir güven yok

Muslera olayına inandım ki Skibbe - Fatih Terim kıyaslamasını gördüm, o zaman jeton düştü. :D

Sercan, Baros'dan formayı kapar demedi demeyin. Heleki bugünkü tripten sonra Terim yazmıştır.

Markus Merk Kazım'ın pozisyonun penltı değil dedi :eek:

Geri
Üst Alt