STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

--------------Muslera-----------

Eboue--Ujfalushi---Semih Kaya--Çağlar

--------Yekta---Selçuk---Melo-------

--------------Elmander(Boltonda oynadığı yer)

------------Kazım----Sercan

neyse beyler yeter bu kadar bide sikecilerin halini düsün :D

biraz yüzleri güldü garibanlarin :asd:

223190_Galatasaray_SK.jpg

Kadro budur abi.Baros kötü mü oynadı koy hafta Elmander'i.Ama herkes kendi mevkisinde oynasın.Sakatlık vb. olmadan oyuncunun mevkileriyle oynamak yanlış.Bende Eboue taş gibi sol bek oynar diyenlerdendim ama olmuyormuş.

Kanatsız futbol anlayışı

az önce açtığım konu neden silindi anlamıyorum futbol konuşamayacaksak takımın sistemini eleştiremeyeceksek niye buradayız ? açtığım konu silinmiş ama ne açıklama var ne başka birşey.

Muslera'ya sallıyorsunuz ama şunu unutuyorsunuz, Muslera'nın yaptığı hatayı yapabilmek için önce o ortaya uçmak gerekir. ;)

Yahu yeter ARTIK ! Takımı yerin dibine sokmaktan vazgeçin ! Muslera'ya sallayan arkadaşlar sizin Aykut'unuz Zapata'nız bu maçta 5 gol yemişti ! Biraz takımınızın arkasında durun transfer nöbeti olunca herkes burada en küçük yenilgide mezara sokuyorsunuz ! Biz Galatasaray'ız ayıptır artık.Biraz takımın oturmasını bekleyin ya ! Bismillah Hamit daha yoğurt değil süt daha diye bir atasözü vardır onuda kafanıza iyice sokun !

lazio'daki muslera için de "çok hatalı gol yiyor" diyorlardı kızmayın ama tekrarlarına hazırlıklı olun derim.;)adama lafım yok yanlış anlamayın iyi kaleci ama hatalı gol yeme huyu var sanırım :D

zaten o hatalı golleri yemese ya barça da ya madrid de oynardı :)

Çağlar , Sabri , Kazım bu takımın yerlileri çok kötü . Lig başlamadan o kadar söyledik , bu yerli kalitesiyle ilk 3 çok zor. Bitmiş bir Baros u ilk 11 koymak hangi aklın ürünü merak ediyorum . Müneccim olmaya gerek , Metin Şentürk ü teknik ekibe getirsek Baros u paf takıma yollar .

Çanlar çalmaya başladı ...

Çok sinirliyim çok!!!

Renkdaslar bilerek ironi yaptım ki belki oyuncularımızın degerini anlarız,Belki hocamızın degerini anlarız diye(bende dahil:))

İnanmadınız demi benim bunları gercek yazdıgıma:D:D

yapma yahu o tür ironileri, buraya 3-5 dakkaligina girenler bu yorumu okuyor, sonra ciktiklari zaman "musa, isa simdiden agir elestiriliyor" diyorlar.

4-4-2'nin suyu mu çıktı ya.

-------Muslera-----------

Ebuoe---Servet----Ujfa----Hakan

Kazım---Melo----Selçuk----Reira

------Sercan----Baros--------

Başlayım 4-3-3'ünüze ya.

Ha bu arada kazım"ın bir pozisyonu vardı,penaltıydı onu da es geçmeyelim:o

Sergen bu sezon yorumculuk yapmıcak galiba yoksa Melo gibi bank asyada 100 tane bulurum falan derdi :lol:

Sabri'den orta saha olmaz,bunu Fatih hoca da anladi bence.

Cok defansif kaliyoruz,ilerde cogalmada sorun yasiyoruz.

4-3-3 oynadigimiz surece bu orta saha ile gecen sezondan bir farkimiz kalmaz,Hagi de 4-3-3 oynatiyordu ve gol sorunu cekiyorduk.

Markus Merk Kazım'ın pozisyonun penltı değil dedi :eek:

Ben de penaltı olmayabilir diyorum. Hakem yorumuna kalmış orası bence... Olabilir de olmayabilir de, ince pozisyon. Ama ilk yarıdaki el neydi be! Bi an kanalı değiştirip voleybola geçtik sandım.

Yahu yeter ARTIK ! Takımı yerin dibine sokmaktan vazgeçin ! Muslera'ya sallayan arkadaşlar sizin Aykut'unuz Zapata'nız bu maçta 5 gol yemişti ! Biraz takımınızın arkasında durun transfer nöbeti olunca herkes burada en küçük yenilgide mezara sokuyorsunuz ! Biz Galatasaray'ız ayıptır artık.Biraz takımın oturmasını bekleyin ya ! Bismillah Hamit daha yoğurt değil süt daha diye bir atasözü vardır onuda kafanıza iyice sokun !

sakin ol birader kimse musleraya sallamiyor

sakaydi o saka :)

Geri
Üst Alt