STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

cidden bunu demismi imparator?

yahu memnun olmadigini, daha dogrusu yetersiz oldugunu adam geldigi ilk günden beri söyliyor, bana forvet alin, forvet diyip duruyordu.

forum olarak biz b2b alalim, stoper sol bek alalim derken, adam forvet diye bagriyordu

Ben de forvet alalım diyordum.

------------------------------------Muslera-----------------------------------

Eboue----------------Ujfalusi-------------------------Servet-----------------Balta

---------------------Melo---------------------------Selcuk-----------------------

Kazim-----------------------------------------------------------------------Riera

------------------------Sercan--------------------------------------------------

-------------------------------------------Baros--------------------------------

S.Aleyküm, 2011-2012 sallama şenlikleri başladımı?

Nerede Liverpool maçında ki sağlam Baros??? Ne oldu bu adama ne oldu çok güçsüz , ayakta duramıyor , hırs var istek , arzu var ama olmuyor bir türlü çok net kötü oynuyor.Umarım toparlanır.

zaten bu yuzden hala bizde, 5 hafta kayip, bir hafta 2-3 gol atiyor, sora sezon sonu dogru duzgun oynamamasina ragmen su kadar gol atmis, oha diyorlar.

baros 2 yildir kayip, 2.

melo selçuk

kazım riera

engin

sercan

bu günden sonra bu şekilde oynarız terim elmander ile baroşu gözden çıkardığına göre bu futbolculardan hayır gelmez

abı onu bırak servet bıtık eboue bıtık rezıllık ya abı adamlar 10 mılyon dolara takım kuruolar bızım takım sade bu sene 90 mılyon harcadı yok abı olmuoo abı

lazio'daki muslera için de "çok hatalı gol yiyor" diyorlardı kızmayın ama tekrarlarına hazırlıklı olun derim.;)adama lafım yok yanlış anlamayın iyi kaleci ama hatalı gol yeme huyu var sanırım :D

Hocam dünya üzerindeki her kalecinin hatalı gol yeme huyu var. Şöyle "cok" diye 90'a giden, "buna kalecinin yapabileceği birşey yoktu" dedirten goller 40 yılda bir olur, gerisi hatalı gol.

Klasik bir cümle var ya "hata olmadan gol olmaz" diye, klasik bir cümle olmasının bir nedeni var bunun.

Ben TT ARENA'da iyi bir taraftar olacağını düşünüyorum Samsun maçında o kadar karamsar değilim ki doğrusuda o stadı full doldurmaktır bunu bir türlü derbiler dışında yapamıyoruz :(

aysal yönetimi transferde ağır kaldı malesef.şike olayları ve maddi sıkıntılar işi yokuşa sürdü,terime kızamam çünki gene şansız bir dönemde geldi terim zira şike davalarının ortasında birde güvendiği adam olan ardayı kaybetti.burda ben ardaya kızarım çünki bile bile bir takımın üstüne kurulduğunu göre göre gitti yedek kalacağı bir takımda oynuyor.terimin sıkıntısı maçı içeriden yönetecek bir liderin olmayışı,arda bu açığı kapatıyordu ama oda gidince terim zorlanıyor.istenilen trasnferlerde olmayınca iş zaman kalıyor.genede lig için bu kadro bizi götürecekdir ancak sezon başlamadan önce dediğim gibi bu yol çok zor gidilecek sıkıntılar çekilecek yoksa başarı zor gelir,belki terim mecburi taktiksel değişimide yapabilir göreceğiz artık.

galatasaray a gecmıs olsun dıyerek cümleme basşlıyorum arkadaşlar

Ben bir trabzonspor taraftarıyım ama galatasaray da bana sempatık gelmıstır

kadronuz kesınlıkle lıgde sampıyonluk ıcın en ıddalı kadrolardan bırı . Bu maca cıkan kadro da İBB yi yenebılırdi ama olmadı macı ızlemedıgım ıcın yorum yapmayacagım fazla . he birde gelelim fatih hocaya kesinlikle sahip cıkmalısın arkadaşlar biz şenol hocaya sahip cıkarak bu cıkısı yakaladık ınsallah yıllarca takımımızın basında kalacak ister kötü ister iyi . sizde fatıh hocanın arkasında olmalısınız o ruhu yakalayınca hersey gelıyor yoksa gecen senekı bjk 17 de 17 yapardı :)

Geri
Üst Alt