STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

.

.
Bu mesajları yazanlar biz olamayız:(

Burası bir forum..İsteyen istediği gibi kurallar ve saygı doğrultusunda eleştiriyi yapabilir.

Futbolcuları falan eleştirmiyorum..

Maçın analizinide yapmaya gerek yok...

Sadece şunu söylüyorum şu takıma adam gibi doğru transferler yapılıp hatta verilen sözler tutulup ve eldeki bazı yetersiz yerli oyuncular gönderilseydi bu takım çok rahat şampiyon olurdu..

Gökhan,Servet,Sabri(hemde Orta saha),Çağlar,Kazım,Baroş geçen sene lig bittiğinde, size ligin ilk maçında bu oyuncular ilk 11 de olacak Ve kurtarıcı olarakda Engin ve Sercan girecek denseydi bu taraftar ne düşünürdü..Nasıl tepki verirdi..Ama bu durum gerçekleşti yahu..Hemde sakatlıktı,cezaydı falan gibi mazereti yok..Yani bunu gerçekleştirdiler yahu..Yemin ederim ayakta alkışlıyorum bu yönetim ve teknik heyeti!!!

Yahu şu transferler doğru ve yeterli bir şekilde yapılsa Ebueside,Melosuda,Kazımıda,Sabriside vs..bu karma karışık ortamda göze batmayacaklar bazıları ilk onbirde bazıları alternatif olarak süper katkılar verecekti..Doğru derken ulfalujinin yerine daha kaliteli bir stoper,yeterli derken Baroştan daha kaliteli bir golcü ve yaratıcı orta saha veya kanat oyuncusu gibi..

İçim acıyor futboldan soğudum yahu...Ama onlar yöneticisinden ,futbolcusuna her zamanki gibi umursamaz,rahat tavırlarına devam edecekler..Bu takımı hobi niyetine tutmaya devam edecekler...

Bu ahlaksız federasyon , klüpler birliği ve yayıncı kuruluşun fiyaskosu olan playof sistemini iyiki getirdiler diye yorum yaptırtmaya başlayan yönetime selamlarımı yolluyorum..

Fatih Terim bu açıklamayı yaptıysa yazıklar olsun.Resmen oyuncuları bitiren bir açıklama bu.

Zaten zor pozisyon üretiyoruz..Bir de Baros kaçırıca daha da sinir oluyorum.

Samsun a fark atarsak

unutulur bu mağlubiyet

stoper yok

sol bek yok

ofansif orta saha yok

golcü yok

kanatlar idare eder ;)

abı bencde mecdıye koyde kadar gslı var agam onun ıcın herkez samsunspor macında gtsın maca beyler

Elmander in yanına birini alacak gibi o zaman

ben sana söyleyim, elmander hocanin tercihi degil, tulun mu neydi ismi, onun transferi, bonservisi olmadigi icin ve büyüklerin 3-4 yildir pesinde olan biri oldugu icin fatih hocadan "olur" cikmis, alinmis biri.

Panik yok beyler,zaten Play off var:D

Yavas yavas duzelecegiz insallah.

Renkdaslar bizim cok ciddi problerimizden biri ney biliyormusunuz,Kesinlikle sistem...

Rikard ne zaman 4-3-3- döndürdü bizi,Bizim de felegimiz ters döndü.

Galatasaray 4-4-2 den baska bir sistemle OY-NA-YA-MAZZZZZZZZZZZZZZ.............

ilk golde musleranın, ikinci golde ebouenin hataları büyüktü

yine de bu 2 isme çok güveniyorum

Cevap: Kanatsız futbol anlayışı

şu anki durum için ne sağ ne de sol kanattan topu getiremeyiz. bir tarafta ne yaptığı belirsiz olan kazım diğer tarafta kimse yok

galatasaray a gecmıs olsun dıyerek cümleme basşlıyorum arkadaşlar

Ben bir trabzonspor taraftarıyım ama galatasaray da bana sempatık gelmıstır

kadronuz kesınlıkle lıgde sampıyonluk ıcın en ıddalı kadrolardan bırı . Bu maca cıkan kadro da İBB yi yenebılırdi ama olmadı macı ızlemedıgım ıcın yorum yapmayacagım fazla . he birde gelelim fatih hocaya kesinlikle sahip cıkmalısın arkadaşlar biz şenol hocaya sahip cıkarak bu cıkısı yakaladık ınsallah yıllarca takımımızın basında kalacak ister kötü ister iyi . sizde fatıh hocanın arkasında olmalısınız o ruhu yakalayınca hersey gelıyor yoksa gecen senekı bjk 17 de 17 yapardı :)

Mesajımı değiştirdim ortamı gerecek mesaj atmayacaktım.

Semih Kaya stoper ama bence bekte Hakan ve Çağlar'dan iyi oynar.

Fatih Terim bu açıklamayı yaptıysa yazıklar olsun.Resmen oyuncuları bitiren bir açıklama bu.

Ya da adam olun yoksa Ocak'ta gidersiniz, deyip oyuncuları gaza getirmeye yönelik bi açıklama. Ki doğru yapmış. Burda laf direk Baros'a gidiyor. Ya çık adam gibi oyna, ya da ocağa kadar kulübede benle beraber dur.

Bu takım Eskişehir,Manisa,Kayseri,Bursa,Antep,Fener,Beşiktaş,Trabzon'a içerde zorlanır dışarda yenilir

Açık ve net.

Fatih Terim ne demis?

Geri
Üst Alt