STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Bence Samsun macına söle baslamalıyız;

Muslera

Sabri-Urfalujı-Servet-Hakan

Eboue-Melo-Selcuk-Riera

Sercan

Baros(Elmander)

Yalnız bizim sag ve sol taraflar cok enterasan.Riera ataklarda iyi katkı saglar, fakat Hakan yerinde zamklanmıs gibi hic cıkmaz kalır.Sag tarafda ise Ebouenin Hücüma katksı fazla olmaz,Ama Sabrinin ileri cıkısları fazladır...Anlıyacagınız biraz dengesizlik var:D[/QUOTE

Emre 76845. kere kadro kurmuşsun. Git yüzünü yıka kendine gel :)

:)

Her mac sonu kafamdaki 11 degisiyor abi:)

Önce ilk golü yiyelim istedim maçta.. En sevmediğim şeydir çünkü rehavet.. Ama geç geldi gol, sonra toparlanırız artık hadi diye gol beklerken 1 gol daha yiyince çok üzüldüm.. Çünkü takım çaresizdi, oyuncular koşuyorlardı ama ne bileyim, yamuk yumuk dizilmiş domino taşları gibi, biri düşse diğeri düşmüyordu..

Oyuncular çaresiz, FT ne yaptım ben diyordu adeta, ilk maçtan böyle olması...

Ama şimdi düşünüyorumda, iyi oldu..

Transfer taraftarı içinde iyi oldu, gerçek taraftar içinde..

Diğerleri istediği gibi sövebilirler bir maç kaybedildi sonuçta mesaileri başlamış sayılır..

Bizim için de iyi oldu, çünkü insan ister istemez böyle bir durumda takımına daha çok bağlanmak istiyor,şu noktadan sonra fırtına gibi oynayan bir takım izleyip birilerinin nasıl susturulduğunu görmek, gururlanmak istiyor.. (yapmadığımız şey değil) :)

Uzun lafın kısası:

Gerçekten iyi oldu, rahat bir galibiyet alıp yan gelip yatsalar içerde ki maçta zorlansak daha mı iyiydi? En azından herkes hatasını gördü.. (FT dahil) şimdi yapılacak ilk iş, oyuncuları bildikleri, yıllarca oynadıkları mevkilerde oynatmak, ve ilk maçın gazıyla ve tabi masaya vurulan yumrukların sesleriyle Arenadaki maçta taraftarı coşturmak..

Zaten o maç farklı bittikten sonra forumda ben demiştimci arkadaşların tüm mesajlarını tek bir konuya toplayıp adam asmaca oynamayı teklif ediyorum :)

100 milyon euro ne zaman harcadık.

Önce ilk golü yiyelim istedim maçta.. En sevmediğim şeydir çünkü rehavet.. Ama geç geldi gol, sonra toparlanırız artık hadi diye gol beklerken 1 gol daha yiyince çok üzüldüm.. Çünkü takım çaresizdi, oyuncular koşuyorlardı ama ne bileyim, yamuk yumuk dizilmiş domino taşları gibi, biri düşse diğeri düşmüyordu..

Oyuncular çaresiz, FT ne yaptım ben diyordu adeta, ilk maçtan böyle olması...

Ama şimdi düşünüyorumda, iyi oldu..

Transfer taraftarı içinde iyi oldu, gerçek taraftar içinde..

Diğerleri istediği gibi sövebilirler bir maç kaybedildi sonuçta mesaileri başlamış sayılır..

Bizim için de iyi oldu, çünkü insan ister istemez böyle bir durumda takımına daha çok bağlanmak istiyor,şu noktadan sonra fırtına gibi oynayan bir takım izleyip birilerinin nasıl susturulduğunu görmek, gururlanmak istiyor.. (yapmadığımız şey değil) :)

Uzun lafın kısası:

Gerçekten iyi oldu, rahat bir galibiyet alıp yan gelip yatsalar içerde ki maçta zorlansak daha mı iyiydi? En azından herkes hatasını gördü.. (FT dahil) şimdi yapılacak ilk iş, oyuncuları bildikleri, yıllarca oynadıkları mevkilerde oynatmak, ve ilk maçın gazıyla ve tabi masaya vurulan yumrukların sesleriyle Arenadaki maçta taraftarı coşturmak..

Zaten o maç farklı bittikten sonra forumda ben demiştimci arkadaşların tüm mesajlarını tek bir konuya toplayıp adam asmaca oynamayı teklif ediyorum :)

+1905

Bu tip konulara fazla takılmayın derim ben ...

Nedenine gelince....

1-) İşin içinde Türk varsa bir çıkar yolu kesin bulur... şeytanın bile aklına gelmeyecek çözümler üretir... UEFA+FİFA+UNECO+AB+A.İnsan Hakları Mahkemesi+Lahey Adalet Divanı+Birleşmiş Milletler birleşse çözemezler...

2-) Gelir-gider dengeli olacak diyor... TTARENA tribün geliri+localar+v.i.p koltuklar+saha içi reklamlar+forma ve ürün satışı+forma reklamı+sponsorluk gelirleri+ligtv+iddaa+gs bilyoner+gs bonus+gs mobile++++++ gibi birçok gelirimiz var BİZİM BİLDİĞİMİZ

3-) Kaynak olarak gösterebileceğimiz riva+Galatasaray adası+++++ birçok arazimiz var...

4-) Ünal Aysal Farkı var...

Takmayın.........

Ünal Baskanın yaptıgı transferlerin cok maliyetli oldugunu söylemek Büyük bir SALAKLIKTIR!

Suna eminimki hicbir baskan bu kadar iyi oyuncuları,Bu kadar hesaplı birsekilde alamazdı.Alan olur diyen,cıksın karsıma!

Ünal Baskanın yaptıgı transferlerin cok maliyetli oldugunu söylemek Büyük bir SALAKLIKTIR!

Suna eminimki hicbir baskan bu kadar iyi oyuncuları,Bu kadar hesaplı birsekilde alamazdı.Alan olur diyen,cıksın karsıma!
Sezgin Show ;):D

Takım başarısız sonuçlar almaya devam etsin o zaman bu maliyet mevzuları daha çok konuşulur, insanların gözüne sokulur. Yapmadan yaptık oldu. En azından 2-3 kaliteli yabancı daha alaydık da eksikleri kapatsaydık.

Trabzon 19 Milyon pounda yakın transfere harcamış.8 Milyon da satmış.

Beşiktaş 14 Milyon pound harcamış.1 Milyon da satmış..

Fener zaten şike olayı olmasaydı dünya kadar harcarlardı ama gidenler yüzüne 2 Milyon kârda.

Medyada özellikle ............ kanalda;) Maliyet hesaplanırken,Bizim transferlerin Otel parasına,Taksi parasına kadar maliyetini hesaplıyorlar ama is diger takımlara gelince sadece bonservis.Bu mu tarafsızlık!:mad:

Medyada özellikle ............ kanalda;) Maliyet hesaplanırken,Bizim transferlerin Otel parasına,Taksi parasına kadar maliyetini hesaplıyorlar ama is diger takımlara gelince sadece bonservis.Bu mu tarafsızlık!:mad:

Biz Galatasarayız.. İki tarafı boklu değnek olmadığımız için çekemiyorlar :)

Geri
Üst Alt