STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

En geç 2-3 hafta içerisinde takım oturacaktır. FT işini bilir. :)

O süperstar ama ben zencilerden bahsediyorum ;)
:)

Bu mu :)

aristide-bance-001.jpg

Herkese iyi nöbetler,benim cıkmam lazım.

Bu mactan önce Elmander kadrolara yazılmazdı asla şimdi herkes Elmander'ci olmus bastan demiştim bu adam bu ligde cok iş yapar

Bu mactan önce Elmander kadrolara yazılmazdı asla şimdi herkes Elmander'ci olmus bastan demiştim bu adam bu ligde cok iş yapar
Öyle değil aslında herkes Baros dan umudunu kestiği için Elmandere yöneldi.

Liverpool maçında oynanan futboldan zevk almıştım. fakat liverpool ikinci takımıyla ve yedekleriyle oynuyordu. bunu unutmamakta yarar var. gelelim dün gece ki maça;

Gözlemlediğim kadarıyla takım atağa çıkarken, 2-5-3 sistemiyle oynadı. defans bekleri orta saha kanat oyuncuları oldu. asıl orta saha oyuncularıda kanat forvet oynuyordu. top kaybedildiğinde 4-5-1'e döndüler. fakat bu sisteme takım en fazla 25-30 Dk dayanabildi. çünkü bu sistemi oynamak çok zordur. ataktayken sıkıntı yok. fakat top kaptırıldığında baskıyı hücumdan başlatman lazım ki, bu arada defans bekleri yerlerine gitsinler. diri bir takım ve genç oyuncular bu sistemi kaldırır,takımın yaş ortalaması belli.. Kadro seçimi'de yanlıştı. mümtaz şahsiyet joker oyuncu eboue arsenal'de toplasan bir sezonda 3 ya da 4 maçta sol açık oynadı. sen adamı sol açık oynatıyorsun. Sabriye kaptanlık veriyorsun ve orta sahada başlatıyorsun. takım 1 kişi eksik başladı zaten maça. Ujfalusi yaşı 32'mi yoksa 33'mü tam bilmiyorum. adamı stoper oynatacağına sağ bek oynatıyorsun. Riera alındı. bu adam 45 dakkalıkda mı hazır değildi Sayın F.T? Gökhan zan ne yaptı defansta ? sözde iki tane uzun boylu stoperimiz var. Adamlar kafa toplarında bizden üstünlerdi. Hadi riera hazır değil, enginde mi hazır değildi? Bana 1 tane yaratıcı oyuncu söyleyin selçuk dışında? birbirine benzer tipte oyuncularla bu iş olmaz. 1 ay öncede söylüyordum hala söylüyorum. Baros forvete gömüldü resmen. neden 4-4-2 oynatmayı denemiyorsun Sayın terim? Oyuncular hala hazır değiller. 1 ay boyunca ne yaptılar merak etmekteyim. Ben dün gece galatasarayın forması dışında başka birşey görmedim sahada.. arada melo saman alevi gibi yanıp sönüyordu. onun dışında adam eksilten birinide görmedim. hala gökhan zan'da ısrar ediyorsun. bu şekilde devam edilirse Çok sürmez üçüncü imparator devri.. dün gece ben böyle bir kadro bekliyordum;

Muslera

Eboue

Ujfalusi

Servet

Çağlar

Melo

Selçuk

Kazım

Riera (Engin)

Yekta

Baros

Yazık oldu. başka birşey demeye lüzum yok..

c c c elmander reyiz..

2 kisiyle hücum ettigimiz sürece degil Baros ve Elmander, Villa´yi koysan gol atamazsin. Bunu görmemiz lazim. Ne yapacak ki Baros? Topu alip 6 kisiyi calimlayip gol mu atacak? Tek basina yardiracak mi? Elmander´i koysan farkli olacagini düsünüyormusunuz?

Biz 2 en fazla 3 kisiyle hücum ediyoruz ve 6-7 kisiyle bogusuyoruz. Böyle gol atmak mümkün degil zaten. Takim olarak baski yaratmamiz lazim, sagdan soldan yardirmamiz lazim, 5-6 kisiyle bastirmamiz lazim pozisyonlarda. Anca böyle gol atarsin.

2 kisiyle hücum ettigimiz sürece degil Baros ve Elmander, Villa´yi koysan gol atamazsin. Bunu görmemiz lazim. Ne yapacak ki Baros? Topu alip 6 kisiyi calimlayip gol mu atacak? Tek basina yardiracak mi? Elmander´i koysan farkli olacagini düsünüyormusunuz?

Biz 2 en fazla 3 kisiyle hücum ediyoruz ve 6-7 kisiyle bogusuyoruz. Böyle gol atmak mümkün degil zaten. Takim olarak baski yaratmamiz lazim, sagdan soldan yardirmamiz lazim, 5-6 kisiyle bastirmamiz lazim pozisyonlarda. Anca böyle gol atarsin.

aynen oyle.. dün en çok dikkatimi çeken oydu, atağa çıkıyoruz baros ilerde kazım arkasında bide gelirse eboue. böyle atakmı yapılır ? 4-4-2 şart bu takıma.

İşte bu yüzden herkes forvet isterken ben playmaker istiyordum :)

1-Eboue ters kanatta verimsizdir..

2-Kazım'ın performansı ligde çok önemli dedik transfer döneminde ki kötüydü..

3-Sabri asla 11'de oynamamalı..

4-Stoperler gerçekten resmen canlı bomba..

He karamsar değilim fakat Fatih hocanın seçimleri beni memnun etmedi Riera dururken Engin'i oyuna almak saçmalıktı..

Haftaya galibiyet alırız umarım..

Samsun maçıyla herkez kendi yerine döner, hazır olmayan futbolcular hazır olur, iyi bir Galatasaray izleriz...Dünkü maç iş kazası.. Felaket tellallığı yapmanın lüzümü yok...

Samsun maçıyla herkez kendi yerine döner, hazır olmayan futbolcular hazır olur, iyi bir Galatasaray izleriz...Dünkü maç iş kazası.. Felaket tellallığı yapmanın lüzümü yok...

doğru diyosun paşam biraz sabretmek de yarar var. yapmadığımız şey mi:)

1-Eboue ters kanatta verimsizdir..

2-Kazım'ın performansı ligde çok önemli dedik transfer döneminde ki kötüydü..

3-Sabri asla 11'de oynamamalı..

4-Stoperler gerçekten resmen canlı bomba..

He karamsar değilim fakat Fatih hocanın seçimleri beni memnun etmedi Riera dururken Engin'i oyuna almak saçmalıktı..

Haftaya galibiyet alırız umarım..

Dagilin beylerrr, Sinan Arslan kardesim herseyi cøzdu, artik tartismanin alemi yok :)

Geri
Üst Alt