STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

Aferin bak, 4 dakikadir mesaj yok :asd:

Vay be, tam 9 dakika :lol:

Bu mactan önce Elmander kadrolara yazılmazdı asla şimdi herkes Elmander'ci olmus bastan demiştim bu adam bu ligde cok iş yapar

Maçtan önceki yorumların çoğunda Elmander vardı,ilk yorumlara bir bak istersen.Yazmayanların çoğu Elmander'in sakatlığı yüzünden yazmamıştır.

Sadece 10 numara bu takımın gol sorununu çözmez. Atağa daha fazla destek lazım. Oyunu rakip sahaya yığmamız gerek.

Sadece 10 numara bu takımın gol sorununu çözmez. Atağa daha fazla destek lazım. Oyunu rakip sahaya yığmamız gerek.

Sabri orta sahada oynadigi sürece bu cok zor.

-----------------------Melo----------------------

---------Selcuk-------------------Culio----------

Böyle olsaydi 4-3-3 oynayabilirdik ama sadece Selcuk'la 4-3-3 oynanmaz.

Melo-Selçuk ikilisi bile defansif bi ikili bi de bunların yanına Sabri,Eboue tarzı topu iyi kullanamayan oyuncu koyduğun zaman doğal olarak kilitleniyo oyun.Selçuk-Melo ikilisinin önüne Jaja,Forlan,Vucinic tipi forvet/orta saha almamız gerekiyodu ama alamadığımıza göre mevcut kadrodan maksimum verimi almak için taktik değişikliğe gitmeliyiz.4-4-2 mevcut kadro yapısına en uygun sistem gibi duruyo

Sabri orta sahada oynadigi sürece bu cok zor.

-----------------------Melo----------------------

---------Selcuk-------------------Culio----------

Böyle olsaydi 4-3-3 oynayabilirdik ama sadece Selcuk'la 4-3-3 oynanmaz.

3 orta sahanın bir getirisi yok zaten. Hücum anlamında da, savunma anlamında da gerekli randımanı alamıyoruz.

4-2-3-1de Selçuk geriden oyun kurarsa rahatlıkla topu rakip sahaya yıkarız.Sağdan Eboue soldan Riera nefes aldırmazlar.

Haftaya yepyeni bir Galatasaray gørmek dilegiyle bu topic'den cikiyorum :)

Yani simdilik cikiyorum. :asd:

Tahmin yarışması sonuçlarına nasıl ulaşabilirim :)

Gereksiz takımın maçı olunca atlamışım sağol

Aslında hesaplaması kolay. Eğer maç sonucunu bilirsen 5 puan kazanıyorsun. Mesela dünkü maçımızın tahmininde "İBB 2-0 Galatasaray" dediysen. Eğer sonucun doğru değilse fakat kazanan takımı doğru bildiysen 3 puan alıyorsun. Mesela "Eskişehir 4-1 Beşiktaş" gibi.

Aslında hesaplaması kolay. Eğer maç sonucunu bilirsen 5 puan kazanıyorsun. Mesela dünkü maçımızın tahmininde "İBB 2-0 Galatasaray" dediysen. Eğer sonucun doğru değilse fakat kazanan takımı doğru bildiysen 3 puan alıyorsun. Mesela "Eskişehir 4-1 Beşiktaş" gibi.

Kim uğraşacak bununla be. Ayrıca sen bu forumda Galatasaray a mağlubiyet yazıp tutturan birisini tanıyormusun. Varsa ismini ver foruma, ismini ver :):)

Maçı izledim, ilk yarı gol yiyene kadar fena sayılmazdık. Ama gol yollarında ciddi organizasyon problemi yaşıyoruz. Bu yetenekten ziyade konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyor ama... Belki de benim hayal kırıklığımın sebebi de bu olsa gerek. F.T gibi iyi bir motive edici bile buna el atamadıysa diye çocukça düşünceler içerisine ister istemez giriyorsun. Umarım ilk yenilgi, son hayal kırıklığımız olur. Boşuna oraya buraya laf atmaya gerek yok; bu takım olacak, buna emin olabilirsiniz.

Kim uğraşacak bununla be. Ayrıca sen bu forumda Galatasaray a mağlubiyet yazıp tutturan birisini tanıyormusun. Varsa ismini ver foruma, ismini ver :):)

Linç edilir mazallah burada. İsmi saklı kalsın. :D

Maçı izledim, ilk yarı gol yiyene kadar fena sayılmazdık. Ama gol yollarında ciddi organizasyon problemi yaşıyoruz. Bu yetenekten ziyade konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyor ama... Belki de benim hayal kırıklığımın sebebi de bu olsa gerek. F.T gibi iyi bir motive edici bile buna el atamadıysa diye çocukça düşünceler içerisine ister istemez giriyorsun. Umarım ilk yenilgi, son hayal kırıklığımız olur. Boşuna oraya buraya laf atmaya gerek yok; bu takım olacak, buna emin olabilirsiniz.

Motivasyonla alakası yok, tamamiyle yeteneksizlik. Adamlar topun olduğu her yerde 3-4 kişi oldular. Senin kilidi açacak, topu boş alanlara taşıyacak oyuncun yok.

Size komik gelecek ama , mutlaka Emre Çolak oynatılarak monte edilmeli.Çare yok :o

Geri
Üst Alt