STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

UYKULARIMA ESİR OLUYORUM SENİ GÖRÜNCE

İNSAN BİN KERE Mİ ÖLÜYOR BİR KERE SEVİNCE

RUH BEDENDE AYIRILIYOR ÇEKİMİNE GİRDİM BİR KERE DAHA YANDIM AMA CİMBOMUM

GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM

macı izlerken sadece bu aklıma geldi

Motivasyonla alakası yok, tamamiyle yeteneksizlik. Adamlar topun olduğu her yerde 3-4 kişi oldular. Senin kilidi açacak, topu boş alanlara taşıyacak oyuncun yok.

Topu boş alana atacak bir sürü oyuncumuz var merak etme, gerektiğinde Ujfalusi bile bunu yapabiliyor. Sadece ileriye giderken topu zamanında atamıyoruz ya da yanlış tercih yapıyoruz.

Size komik gelecek ama , mutlaka Emre Çolak oynatılarak monte edilmeli.Çare yok :o

Abi Çolak ikili mücadelelerde hep kaybediyor. Orta sahada oynaması zor. Bence Çolak en yakın spor salonuna monte edilmeli ve 6 ay çıkmamalı ordan. Yemeğini falan da eksik etmesin. Çok cılız adam. :o Yekta'yla idare ederiz, ama Sabri orta sahada oynamasın!

Size komik gelecek ama , mutlaka Emre Çolak oynatılarak monte edilmeli.Çare yok :o

Ben olsam yediririm bu çocuğa günde 7-8 pastörize yumurta. Basarım proteini sokarım ağırlıkların altına. Boyu uzamıyorsa da fiziği gelişsin arkadaş. Ha beynini ve futbol zekasını nasıl geliştireceğini bana sorma Soner abi. :) Onu bende bilmiyorum.

Renkdaşlar duydunuz mu Mustafa Denizli ne demiş:D adam teşhisi koymuş kalecimiz hakkında..Muslera'nın elleri küçükmüş.

Renkdaşlar duydunuz mu Mustafa Denizli ne demiş:D adam teşhisi koymuş kalecimiz hakkında..Muslera'nın elleri küçükmüş.

Evet. :lol: Mustafa Denizli bence BKM'de stand-up falan yapmalı. Daha çok para kazanır. :lol:

Topu boş alana atacak bir sürü oyuncumuz var merak etme, gerektiğinde Ujfalusi bile bunu yapabiliyor. Sadece ileriye giderken topu zamanında atamıyoruz ya da yanlış tercih yapıyoruz.

Ara pası atacak, sağdan soldan isabetli orta yapacak, gol pozisyonu hazırlayacak oyuncumuz yok maalesef kendini kandırma. Zaten sorunun kaynağı Selçuk-Melo ve Kazımdan sürekli bunları beklediğimiz için sistemin işlememesi. Sen oraya iyi bir playmacker koysaydın bu saydığımız adamların hepsinden daha fazla verim alırdın.

Melo ve Selçuk ne yapacak sürekli geriden oyun kur, sonra top kap, kesicilik yap birde sürekli çık gol pozisyonu hazırla gol at. Bu adamlardan kapasitelerinin üzerinde bu kadar şey isterseniz onlarda sırıtmaya başlayacak bir süre sonra.

bekle bekle ebue sola açık sabri kaptan muslera hatalı gol ZAN'nettimki Servet adam oldu,kazım yatıs zaten bu takıma BAYTAR lazımdı o da bizde.gecen seneden tek fark bu sezaon 2011 2012 sezonu olması

O Musleranın ellerinin küçüklüğünden önce kendi dilinin büyüklüğüne baksın. Konsomatris gibi gitmediği takım kalmadı. Boş kalınca çenesine vurmuş.

Ayrıca Mustafa Denizli ,şunu da demeden geçemicem saçların çok kötü duruyo kafanda,peruk gibi:D

O değilde bu konuyu hala transfer nöbeti konusu sanarak yazanlar var gibi geliyor.Yada o intibayı uyandırdı bende.

Arkadaş Allah kimisine ciğer veriyor, gerisini koyuveriyor

Kimisine yetenek veriyor, ciğer yok

Kimisinde yetenek var, ciğer var, futbol zekası yok

Bunların hepsine sahip bir yıldızımız ne zaman olacak Allahım yarabbim :)

o adam zaten barcada ,su anda oynuyor hali hazirda,kopya korumasida var ne yazik ,sansina kus :)

O adam Real'de 7 numarayı giyiyo:D

hesap cok bariz

futbol oyuncular ve teknik direktore bagli bir fonksiyon ise:

oyunda bir degisiklik gozlemlenmiyorsa

degiskenlere bakariz

degisen seyler sonuca etki etmediginde belli olurki degisimin karsisinda duran sey degismeyenelerdir

yonetim degisti

td degisti

futbolcularin cogu degisti

degismeyenler

(surekli isin icinde olan yada ilk 11 olanlar)

taraftar

sabri

servet

balta

baros( bunu tam sayamayiz 2 senedir yoktu adam)

Abartmayın la. En azından bir gömlek altı bulunabilir. Araştırmıyoruz ki. Yönetim son gün gidiyor Luca Toni ye talip oluyor. Bu nasıl transfer stratejisi.

Toni'yi beğenmiyoduk ama dün Toni olsaydı iki top tutardı en azından:D

hesap cok bariz

futbol oyuncular ve teknik direktore bagli bir fonksiyon ise:

oyunda bir degisiklik gozlemlenmiyorsa

degiskenlere bakariz

degisen seyler sonuca etki etmediginde belli olurki degisimin karsisinda duran sey degismeyenelerdir

yonetim degisti

td degisti

futbolcularin cogu degisti

degismeyenler

(surekli isin icinde olan yada ilk 11 olanlar)

taraftar

sabri

servet

balta

baros( bunu tam sayamayiz 2 senedir yoktu adam)

Bu durumda takımın tamamını defansif oyuncularla doldursak, yine de suçlu değişmeyenler mi?

Geri
Üst Alt