Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: STSL 11/12 H:1 | Manisaspor 0-1 Trabzonspor | 2.Yarı | 10 Eylül
top cüneyt cakırın suratında patladı
)))))
top cüneyt cakırın suratında patladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol mü

Unutmadim.
ben esas alex olucak artist e ceza sahalarinin onunde her defasinda kendi ayagini rakibin ayaginin arasina sikistirip, kendini yere atmasina ,artik faul verilip verilmeyecegini merak ediyorum,herif her defasinda yutturdu kardesim gecen sene sinir oluyordum ,bu sefer tamam vermezler diyorordum ,caaart duduk
ben bunu nwezamandır diyorum. artık ayagının arasınada sokmuyor. direk bırakıyor kendini gene veriyorlar faulu adama. melo buna gercekten bir vursunda tam bir faul olsun. faulun hakkını versinben esas alex olucak artist e ceza sahalarinin onunde her defasinda kendi ayagini rakibin ayaginin arasina sikistirip, kendini yere atmasina ,artik faul verilip verilmeyecegini merak ediyorum,herif her defasinda yutturdu kardesim gecen sene sinir oluyordum ,bu sefer tamam vermezler diyorordum ,caaart duduk
Ben en çok Emre ve Baroni'yi merak ediyorum. Bilica direkt kırmızı zaten![]()
ben bunu nwezamandır diyorum. artık ayagının arasınada sokmuyor. direk bırakıyor kendini gene veriyorlar faulu adama. melo buna gercekten bir vursunda tam bir faul olsun. faulun hakkını versin![]()
Kadronda yoktu.
emre sanmiyorum artik kafa kesme haraketlerini yapalisin ,yada hakemin ustune kufur eder gibi gidebilsin ,yer yuzunun orta yerine kirmiziyi bu sene direk .
nasil yaniBeyler lige yeni çıkan takımlar hep galip geliyor.Acaba?![]()