STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 1.Yarı | 5 Kasım

Bu forumda Muslera,Eboue'ye sallayan var Sabri iyi topcu diyen var Sabri Galatasaray'da ancak top toplar Hakan Balta ile beraber bu arada Semih çok iyi oynuyor

bize en çok lazım olan 2 adamda sakat olurmu be şansa bak yekta , engin

İddialıyım Sabri ve Riera çıksın 2.yarı 9 kişi oynayalım Mersin'i yeneriz...

Sabri out-Ayhan in

Riera Out-Sercan in

sabri şaşırtmıyor bir iyi bir kötü.Riera da sabri nin ispanyol modeli o da bir maç iyi bir maç kötü...Muslera niye her topa kırmızı görmüş boğa gibi çıkar anlamam..penaltıyı kurtarması iyi oldu yoksa moralmen çökerdi.

Muslera hatalı filan değildi. Ani topa olabildiğince çıktı adam, penaltıya aslanlar gibi çıkardı.

Helal olsun. Maşallah herşeyden önemlisi.

Muslera hatalıydı,kaleden uzağa açılan topa bir kalecinin öyle atlamaması gerek.Fakat o pozisyonda Muslera'yı suçlamak yanlış,Riera yüzünden.

Nedense takim hep Sabri orta sahada oynarken kötü oyniyor.Saha icinde takim dengesini öyle boziyor ki,inanilmaz.

Mac sonrasindada "Sabri kötü degildi,takim kötüydü" yorumlariyla olayin icinden cikiyor.

ulan riera o kadar para alıyon ayıp lan az oyna

İnşallah ikinci yarıya Sabri çıkar.Yahu maç göz göre göre gidiyor .Adamlar bizden daha iyi pas yapıyor .Biz orta alanda pas yapamıyoruz .Yaptığım paslarda defansta .Orta alanda Selçuk toptan kaçıyor ,Sabride pas yapacak yeterlilik yok nasıl topa hakim olacaz ki ? Sabri Kazım Riera hiçbirşey yapmıyor hatta rakibe hizmet ediyor resmen.

Muslera maç kurtarsın maç diye bas bas bağıranlar tatmin olmuştur. Sanırım Fatih hoca da Eboue'den Sabri'den ortasaha olmayacağı konusunda tatmin olmuştur.

Maçın en iyisi hakem. Ardından Semih ve Eboue gelir.

ikinci yari alacaz maçi beyler ben geldim :)

Herkes diline takmış Sabri diye...takımdan o gitse takım adım atmayacak bırakın koşmayı ...ula bir mantık kullanın orada pas dağıtması gereken Selçuk var tek pas veremedi hala herkes Sabri de Sabri ...bu mu la futbol anlayışınız ...alın size muhteşem frikikci duran top ustası pasları efsane tekniği şahane Selçuk ... Sabri en azından koşuyor çabalıyor savunma yapıyor ...selcukla rieranin paçalarından aktı bugün resmen

Geçen sene her topu alan geriye veriyor diye kızardık. Bu riera onu bile beceremiyor yeteneksiz her aldığını rakibe veriyor. Umarım bu maç sabrinin orta sahada oynadığı son maç olur!

Tamam herkes Sabri çıksın diyorda yerine girecek adam mı var?

Kazim ortada oynuyor ondan dolayi etkili olamiyoruz.

Ayrica Mersin icin de ayri bir parantez acmak lazim,muthis pas yapiyorlar.

defansta 4-2-3-1 oynuyor mersin,hucumda ise bekler ileri cikiyor,Kanatlar iceri giriyor.

Kazim ortada oynadigi icin zorlaniyoruz ve onlarin pas trafigini durduramiyoruz.

ikinci yari cikmasi gerekenlerin basinda Riera Pasa geliyor. Yoksa zor olacak. Sabri de orta sahada olmuyor iste

Penaltı kararı doğru idi,Penaltı olunca muslera'nın kurtaracağını tahmin etmişdim. Babamada dedim merak etme penaltılarda panter kesiliyor dedim:)

Semihi çok beğendim. Top ayağına gelince Zan gibi panik yapmıyor iyi paslar atıyor. Bir tane olumsuz pas kullandığını görmedim. Ayrıca Nobreyi resmen bitirdi. Nobrenin hava hakimiyetini hepimiz biliyoruz adam top aldırmadı.

2.yarı başın Riera hemen çıkmalı, Ayhan oyuna girmeli, Hatta Emre Çolakta olabilir. Zaten yedekte adam gibi solak biri yok.

Sabri ve Riera bu takımın hızını çok düşürüyor.

Riera geçen hafta iyi oynamıştı bu hafta da umutluydum,büyük hayal kırıklığı..

Geri
Üst Alt