STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray – Mersin İY | 5 Kasım | 19.00

dün dediğim arkadaş bana gitmiyicem dedi mersin tribününden bileti var vercek bana gitsemmi yaww mersin taraftarı cok olurmu sıkıntı olurmu :SS:

1 dk bile düşünme git hacı 10 numara atmosfer gör.

geçen sene 4-2 yendiğimiz eskişehir maçında 2500 eskişehirli arasında izledim maçı hiç sesimi çıkarmadan :D[/Q

gitsemmi maça biraz bilgi verirmisin mersinlilerin zannetmiyorum o kadar kişi geliceğini :D

1 dk bile düşünme git hacı 10 numara atmosfer gör.

büyük ihtimal gidicemde deplasman tribününü 1 saat gec cıkması düşündürüyor beni :D bide deplasman tribününün nerde oldugunu bilmiyorum

macin hakemi, besiktasli firat aydinus,

oteki hafta da besiktasa oynacagiz, insallah yanilirim, ama bize sanki kolay kartlar cikartacak gibi..

büyük ihtimal gidicemde deplasman tribününü 1 saat gec cıkması düşündürüyor beni :D bide deplasman tribününün nerde oldugunu bilmiyorum

Hacı git bence sanırım deplasman tribününden biletin bir sıkıntı olmaz maçını izlersin oturup zaten fazla deplasman seyircisi geleceğini sanmıyorum bu maça.Tribün yerine gelince stada ulaş gerisi kolay zaten.

geçen sene 4-2 yendiğimiz eskişehir maçında 2500 eskişehirli arasında izledim maçı hiç sesimi çıkarmadan :D[/Q

gitsemmi maça biraz bilgi verirmisin mersinlilerin zannetmiyorum o kadar kişi geliceğini :D

git git iyi olur en önde oturur sessizce izlersin yalnız deplasman tribününün girişi çok farklı biz 30 dakika aramıştık güvenliklere soruyorduk onlarda bilmiyordu sonunda bulmuştuk otoyolun kenarında kalıyor alt tarafta

Ujfalusi sarı kart görür.

Serkan Kurtuluş oynamaz

Ujfalusİ dİkkatlİ olsun yeter. Firat denen adamada gÜven olmaz ama neyse. Ujfalusİnİn kart cezali olmasindan cok servetİn oynamasina yanarim ben.

45 binin üzerinde taraftar gelmezse yazıklar olsun. Şu fiyatlara çok rahat dolması gerek stadın.

Hacı git bence sanırım deplasman tribününden biletin bir sıkıntı olmaz maçını izlersin oturup zaten fazla deplasman seyircisi geleceğini sanmıyorum bu maça.Tribün yerine gelince stada ulaş gerisi kolay zaten.

tamam saolasın hacı bkıcaz yarın .

aydınus bjk maçına eksik cıkalım diye birşey yapmazsa maçı katletmezse umarım böyle bişe olmaz iyi olur seyir zevki yüksek bi maç olabilir

biletler hakkında bilgisi olan varmı ?

Ujfalusi'nin kesinlikle sarı kart göreceği karşılaşma.

Oy-na-tıl-ma-sın !

Ujfalusi sarı kartları genelde itirazdan yiyor.Azaltması lazım bu itirazları..

Stad fullenir umarım :)

Ujfalusi sarı kartları genelde itirazdan yiyor.Azaltması lazım bu itirazları..

Eğer Ujfalusi'nin yaptığı konuşmaları sen itirazdan sayıyorsan Emre $'oğlunun kırmızı yemesi gerekiyor her maç.

İtirazdan yemiyor Ujfalusi, Galatasaray futbol takımında oynadığı için yiyor o kartları.

Eğer Ujfalusi'nin yaptığı konuşmaları sen itirazdan sayıyorsan Emre $'oğlunun kırmızı yemesi gerekiyor her maç.

İtirazdan yemiyor Ujfalusi, Galatasaray futbol takımında oynadığı için yiyor o kartları.

Emre'yi karıştırma şimdi.Emre'ye kart göstermek için tipine bakmak yeterlidir.Ujfalusi bazı pozisyonlarda haklı olarak itiraz ediyor,itirazı da genelde sert oluyor hakemlerde basıyor sarıyı.Hakemlere fırsat vermemek lazım diyorum.

bu maçtada stad dolmazsa yazık cidden, ımkanı olan herkesın maca gelmesı lazım..

Geri
Üst Alt