STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 1.Yarı | 5 Kasım

Fatih Hocanın bu Amerikayı yeniden keşfetme huyları düzelmeden bize rahat maç izlemek haram .Adamlar bize pas yapmayı öğretiyor resmen .Pres yapıp topu alamıyoruz .Sabri orta saha oyuncusu değil .Bunu ne diye görmüyor Fatih Terim şaşırıyorum .Hadi o görmüyor ,Ümit Davala Hasan Şaş yada Tugay hocam Sabri orta alanda oynamaz neden demiyor ? Verem olacam yakında .

Sercan Yildirim girsin artik...

Golu var kesin bu macta.

Bir an Ayhan girecek sandim buna da şükür yeter ki girmesin beraberliğe razıym

Sabri ve Riera çıkar hatta Balta'da çıksın 8 kişi oynasın takım

balta-riera sol kanadı olunca ve oyun kurucu oynatmak gerekirken ortada Sabri'yi kullanınca ilk yarıyı böyle bitirmek gerçekten güzel.

ikinci yarı sabri ve riera nın yerine ayhan ve sercan girer pozisyonlar gelir

Solda Podolski falan demiyorum geçtik onu en kötü Grosicki olsaydı hallaç pamuğuna çevirirdi.

Tepkiyi abartmayın. İkinci yarı 3 tane atarız.

Sorun Sabri değil oynadığı mevki.Sabri oyunda kalmalı bence..

takımın genelinde ne sorunlar var millet her maç ya sabriye takılır ya baltaya ya servete

Yemin ediyorum Balta açık oynasa Riera´dan daha etkili olur.

Nurullah hocayi tebrik etmek lazim,takimi cok guzel pas yapiyor.

Bir ara Barca ile oynuyoruz sandim.

Aynısını Gaziantepspor'u çalıştırırken de yapıyordu ama adamı kovdular.

Maçın başında Riera'nın sürekli pas hatası yapacağını, Sabri'nin aldığı neredeyse bütün topları rakibe vereceğini söyleyebilirdim, nitekim aynısı gerçekleşti.

1. Ya Sabri ya da Eboue sağbek oynar, öbürü yedek bekler, tartışmasız bir gerçek bu. Bunu idrak edemeyen adam ya hastalık derecesinde takıntılıdır, ya da zeka seviyesi bazı şeyleri idrak etmeye yetersizdir.

2. Riera'nın ciddi bir performans artışı sergilemediği sürece ilk 11 oynaması mümkün değldir.

Bu gerçekler lombak gibi ortada. Riera yüzünden penaltı verdik rakibe, neyse ki Muslera kurtardı. Sabri yüzünden sağ kanattan tek bir atağımız yok ilk boyunca.

Muslera - Sabri, Semih, Ujfa, Balta - Selçuk, Melo, Engin - Sercan(Baros), Elmander, Kazım

Engin ve Sercan(Baros) yerine Eboue(Sabri) ve Riera'yı oynatıp ilk yarıyı mundar eden Terim'e kaç darbe gerekiyor ki, herkesin gördüğü gerçeği görebilsin? Ayıptır ya. Bu kadar müşkülpesent olunmaz. Bir hata 8kez üst üste yapılmaz. Kimsenin Galatasaray'ı bu kadar bencil ve dediğim dedik yönetmeye hakkı yok.

Sözlerimi sert bulanlar, Sabri'nin tam 7 maç orta sahada oynatıldığını ve her maç istinasız rezil oynadığını hatırlasınlar. aynı şey kanatlarda oynadığında Eboue için de geçerli. Sercan, Yekta, Engin, Aydın ve boşu boşuna Gönderdiği Culio ve Pino'dan sonraki alternatiflerdir Eboue ve Sabri kanatlar içiin.

sabrinin bir iyi bir kötü olmasının sebebi bi orta sahada bi kanatta oynatılması adam gibi şu adamı kanatta oynatsa fatih hoca sorun olmuycak ama kazımdanda vazgeçemiyo allah sonumuzu hayretsin ...

umarım 2 yarı şaşırtır beni sabri bir gol bir asist filan yapar.ben de özür dilerim...

sorun sol bek sağ bek değil orta saha .Orta sahayı tutamıyorsan gerisi yalan .

riera diyenler kazimin ne hayrini gördünüz ilk yari acep ? adam tüm toplari ezdi, hep geride..

Sercan ve Ayhan oyunda

Ayhan ve Sercan girecek. Cok yerinde hamleler bence.

Sercan ve Ayhan oyunda.

Riera'dan iyi kazik yemisiz. Bu adam Futbolcu degil.

Adi gecer demistim renkdas yok ispanyada oynadi yok liverpoolda oynadi.. Abi bize 23-24 yasinda teknik hizli olan oyuncu lazim.. Riera bundan sonra assaga dogru gider, kondisyon olarakta fizik olarakta hiz olarakta teknik olarakta duz bi futbolcu.. Artisi yok.. Bu takima bisey katmaz.. Sercan ve Ayhan giriyor..

Hakan Baltada ziyade daha ciddi sorunlar var. Baltadan başka sol bekte yok..

Geri
Üst Alt