STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

devre arası parayı basıp keita ile podolskiyi almak sart

Ben kaçar renktaşlar kendinize iyi bakın iyi bayramlar herkese.

Keşke yenseydik of ulan of.

Kaçan penaltı ve boş kaleye direkten dönmese de 0-2 olabilirdi sen neyin kafasındasın?

elmander girdigi 5 pozisyondan 3'ünü bile atsaydi 3-2 bitiyordu diyorum. sen neyin kafasindasin diye sorarlar adama.

FB Sivas MİY düşecek diyorlar..Puan kaybettik ama üzülmedim.Takım iyi yolda.+Semihi kazandık.

bu kacan 3 puani arayacagiz, bugün fark bire inse, fenerlilerin elleri ayaklari tutusacak. Böylece daha rahat olacaklar.

bayram da zehir oldu. ulan ne güzel kazanında bir güzel bayram geçirelim

Ne söylesek boş ,FB küme düşmezse bu sene FB şampiyon olur .Eğer küme düşerse BJK şampiyon olur .Sebebi onların kadroları bizden zilyon kere daha iyi diye değil .Gökhan Gönülü tek maç orta alanda gören oldu mu ? Veya Hilberti orta alanda gören oldu mu ? Yahu Sabri kanat oyuncusu .( nokta ) Çıldıracam .Bu adamı ne diye sürekli orta alanda görüyoruz ? Ya illa oynatacaksan Eboue oynamasın Sabri sağ bek oynasın ama Sabri lütfen Allah rızası için orta alanda oynamasın .Bu maç Ftih Terimin Miy'e hediyesidir .Bir futbolcuyu yerinde oynatırsan verim alırsın .Selçuk sağ bek oynarsa etikili olabilir mi ? Takım ilk yarıda ikinci yarıdaki kadro ile çıksa yenerdik .Sebep adamlar cesaretlendi .Top ilk yarı onlarda kaldı .Pas yaptılar .Baktılar ki korkacak birşey yok .Özgüven kazandılar .Haliyle ikinci yarıya kadar gol yemediler .İlk yarı son dakikalardaki baskı kurulsa en azın 3 gol atardık .Sağlık olsun dünyanın sonu değil ama üzülüyor insan .Nedir bu Sabri takıntısı ? Yahu adama da yazık .Çok iyi Galatasaraylı ama şuan herkes Sabri diyor .Suçlu Sabri mi ? Tabiki hayır .Suçlu Fatih Terim .Yazık oldu 2 puana .Bu hafta puan farkı 1 e düşebilirdi .

yukardeki 1 satiri okudum onun cevabini yazim fener yade bjk sampiyon olmaz lig playyoff oyunanir ilk 4 icinde kendi aralarindaoyunayan en cok puani toplayan sampiyon olur fener turnvua takimi degil bjk ile galatasaray arasinda gecer

Skor taraftarları yine çıkmış ortaya.Allah bilir maçı da izlememiş sadece skora bakıp foruma girmişlerdir.Takım gayet iyi,eksiklerimiz de var özellikle hücumda yaratıcılık ve bitiricilik konusunda.O da transferle düzelir.

En mükemmel kazancımız SEMİH'tir ! Sonunda şu adam takıma monte edildi.. Helal olsun 40 yıllık ASLANLAR gibi oynadı ! Bülent Korkmaz da maç öncesinde söylemişti Ujfalusi'den bile iyi oynar diye ve harbiden daha iyi olacak gibi fakat yanında da Ujfalusi gibi bir tecrübeli isim olması en önemlisiydi..

bizim her mac sadece 45 dakika iyi oynama sansimiz var, diger 45 dakikayi Fatih Terim bir sekilde harciyor.

kanatlarimiz calismiyor malesef......cok kotu oldu offffffff.....

Kazım-Riera-Engin'in yedek olacağı 3 oyuncu alınmalı devre arası. Kanatlardan hiç açamıyoruz. Üstelik beklerimiz kesinlikle ligin en iyileri şu an.

Şansızdık rezil futbol falan oynamadık..Stad nedne dolmaz bunu sorgulayalım derim..Laf var icraat yok..

aynen öyle bence gayet iyidik 5-6 tane net pozisyonumuz vardır rahat mersinin 2 tane ( birisi penaltı ) çok rahat kazanırdık bu maçı çokk ... taraftar konusundada yerden göğe kadar haklısın ben kendi öz eleştirimi yaparak başlayabilirim bu konuda evde mal gibi oturdum ve maça gitmedim neden gitmediğimide bilmiyorum fiyatlarda gayet makuldu :(

forumda o kadar ilginç yorumlar okuyorum ki bazen, galatasaray forumunda olduğumdan şüphe ediyorum. nedir bu antipati anlamadım. çatır çatır top oynadık. top içeri girmedi ne yapalım.

en iyiler Semih, Eboue, Melo

en kötüler Riera, Sabri, Kazim

Elmander bügün sansi yaninda degildi

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 2.Yarı | 5 Kasım

Bu takıma güvenin ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

elmander girdigi 5 pozisyondan 3'ünü bile atsaydi 3-2 bitiyordu diyorum. sen neyin kafasindasin diye sorarlar adama.

Öff be Murat o zaman sol çaprazdan Nobre iyi vursaydı 3-3 biterdi.Şu tartışmanın saçmalığının farkına var artık.Maç öncesi kolay maç olur havası vardı ama gördüğün gibi olmadı.Ama takım da gayet iyi oynadı..

Geri
Üst Alt