STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

vay be PODOLSKİ VE KEİTAYI alsaydık sezon başında şu anda lider taş gibi takımdık

forumda o kadar ilginç yorumlar okuyorum ki bazen, galatasaray forumunda olduğumdan şüphe ediyorum. nedir bu antipati anlamadım. çatır çatır top oynadık. top içeri girmedi ne yapalım.

aynen öyle millet poposuyla izliyor maçları

En mükemmel kazancımız SEMİH'tir ! Sonunda şu adam takıma monte edildi.. Helal olsun 40 yıllık ASLANLAR gibi oynadı ! Bülent Korkmaz da maç öncesinde söylemişti Ujfalusi'den bile iyi oynar diye ve harbiden daha iyi olacak gibi fakat yanında da Ujfalusi gibi bir tecrübeli isim olması en önemlisiydi..

semihi kazandığımız gibi sercanıda kazanmak gerekir riera ile bu iş yürümez

Takım ikinci yarı oynadı elinden geleni yaptı. Kötü top oynamadık da, şans yok bizde. Bir de Mersin bu bize yaptığı kapanışı, mücadeleyi Fenerbahçe'ye katiyen yapmadı.

Fenerbahçe'ye oynayan yerlerde sürünüyor, bize oynayanlar aslan kesiliyor.

Oldukça mide bulandırıcı bir lig.

ulan yanarım yanarım ibrahim kaş 2 tane kritk topu kesti. en iyi oynadıgı mac bize denk geldi. sehic denen soytarı kalecide hakan baltanın topunu tuttu. bienvenuya gol hediye etmişti. ilk yarı cıkcaktık bu takımla. rierayı bu takımdan göndersinler. birdahakinede 2 forvetle oynyalaım. engini sol acıga koysun.

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 2.Yarı | 5 Kasım

Fatih hocaya şaşıyorum! Sabriyi illa oynatacaksan sağ bek oynattttttttttt! Geçen maç iyi oynayan Ayhan'ı neden kesiyorsun! Ah be hocam ya yakışmıyor bu tercihler senin gibi bir teknik adama.

Bu maçı ilk yarı yüzünden kazanamadık. İlk yarı adam gibi topu tutup baskı kurabilseydik adamların nefesi ilk yarıda kesilirdi. Ama ilk yarıda orta sahanın hakimi onlardı. Resmen onlar oynadı biz seyrettik. İkinci yarı sol açığa Ayhan mı alınmalıydı yoksa Kazım ya da Sercan mı bilemiyorum. Sanki orta sahada Ayhan-Selçuk -Melo daha iyi olurdu gibi geliyorç. Nedense orta sahanın ortasında yeterli tadı bulamıyoruz. Bunda Yekta ve Enginin ikisinin birden olmaması etkili tabii. Ama Ayhan bu açığı kapatabilirdi az da olsa. Sonuçta Fatih hocanın gereksiz ve her zaman kötü sonuç veren Sabriyi orta sahada oynatma saçmalığı yüzünden ilk yarısını, ilk yarısı yüzünden de 2 puanı kaybettik.

GALATASARAY ın eksikleri hücumda ve tabi solbek lazım. devre arasında transferlerle şampiyonluk gelicek. devre arasına kadar ilk 4 te bitiririz ligi.lider olana şampiyonluk verilmiyo heleki yalancı lider fener unutsun! bank asyaya düşecekler.semih kaya müthiş !ama dediğim gibi hücumda iyi olmak GALATASARAY ın elinde yeterki fatih hcoa altyapıyı bi görsün !berkin-okan derici-merthan diyorum !

Sabriyi dunya da herhangi baska bi hoca bu kadar israrla ortasaha oynatmaya kalkissa adami ipe gererlerdi iki gune kalmadan tenekeyle kovarlardi.Kimse kusura bakmasin sabriyi ortasahaya koyan adam ya futbolu bilmiyordur ya bu takimi kendi egolarina kurban ediyordur.Kimse Galatasaray'dan buyuk degil Fatih hoca aklini basina alsin biran once.

ulan pepe orta saha oynar mourinho kral olur İmparator sabriyi ortasahaya koyar futbolu bilmiyor olur peh

Elmandere kötü demiyorum şanssızdı ama bugün bir DROGBA olsaydı net 3 - 0 almıştık maçı

ilk yari berbattik, ikinci yari duzeldik baya

ilk yariya ikinci yariya basladigimiz gibi baslasaydik kazanirdik

insallah bu mactan sonra Fatih hoca Sabri'nin orta sahada isinin olmadigini anlamistir

Riera da kendini bi an once toparlamali

neyse ne diyelim saglik olsun.. Allah'tan fener dun kazanmadi.

Reira , elmander ile bu lig gitmez

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 2.Yarı | 5 Kasım

Bu takıma güvenin ŞAMPİYON OLACAĞIZ!
Bence de olacağız. Çünkü ben ligin ikinci yarısı ciddi sakatlıklar olmazsa çok farklı olacağımızı düşünüyorum. Yeni bir takım bir devrede istikrarsız sonuçlar alabilir ama ben beğeniyorum takımı. Bizden iyi diyebileceğimiz takım var mı ? Bence yok.

neyse bu kadar anlamsız olumsuz yoruma karşı sinirlerimi bozamıycam daha fazla ...Son kez soyluyorum ben gayet memnunum futboldan riera hariç de hepsini alkışlıyorum futbolcularımızın ( sabri mevkisinde oynamadığı icin pek kabahat bulamıyorum ) ... hadi herkese iyi geceler ...

Takım ikinci yarı oynadı elinden geleni yaptı. Kötü top oynamadık da, şans yok bizde. Bir de Mersin bu bize yaptığı kapanışı, mücadeleyi Fenerbahçe'ye katiyen yapmadı.

Fenerbahçe'ye oynayan yerlerde sürünüyor, bize oynayanlar aslan kesiliyor.

Oldukça mide bulandırıcı bir lig.

biz bunu bahane edemeyiz malesef durum böyle ama gelene geçene vurmamız lazım

Çok pozisyon kaçmış ama iyi oynamışız beni bunların hiçbiri ilgilendirmiyor KAÇIRMAYACAKSIN Fener'in puan kaybettiği haftada son 3 sezonda bir kere galip gelmedik Kendi sahamızda 5 puan kaybı daha bu stada fener,beşiktaş,trabzon gelecek sen bunları yenemiyorsan onları nasıl yeneceksin çok gördüm süper futbol oynayıp 1 hafta sonra rezillere oynadığımız maçları devre arası 3-4 tane takviye şart sol bek sol açık özellikle.Kral dediğiniz adamlarda döküldü bugün.Geçen 2 sezonla aynı gidiyor değişen hiçbirşey yok Hiçbir bahanesi yoktur bugünkü puan kaybının

Skor taraftarları yine çıkmış ortaya.Allah bilir maçı da izlememiş sadece skora bakıp foruma girmişlerdir.Takım gayet iyi,eksiklerimiz de var özellikle hücumda yaratıcılık ve bitiricilik konusunda.O da transferle düzelir.

takım madem iyi neden bu kadar eksiklerimiz var ? bu eksiklikleri eleştiriyoruz bizde zaten

Geri
Üst Alt