STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

ulan pepe orta saha oynar mourinho kral olur İmparator sabriyi ortasahaya koyar futbolu bilmiyor olur peh

Pepe cok iyi bir kesicidir oyun zekasi ve teknigiyle sabriyi ona katlar bese boler hangi kafadasin sanki ayni tarz oyunculari karsilastiriyor pepe ne alaka..Sabrinin teknigi yok oyun zekasi yok pres ozelligi gostermelik takim iki pas yapsin 3. sabriye gelince ritim bozuluyor Bunu Gorememk icin Gozunuzu nereye sokuyorsunuz mac izlerken cok ilginc!!

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | 1.Yarı | 5 Kasım

Ulan taraftar tepkisini versin şu Riera'ya ya.Bu ne abi.Bir tane olumlu pası yok harifin.Lanet olsun ya.

Al işte niye rieraya tepkini vereceksin..Yönetime vereceksin tepkini yönnetime..Hala kavrayamadınız durumu..Sen rierya ver tepkini iş bilmez yönetim sana bir riera daha getirsin..

Maci izlemedim ama diger maclara da baktigimda su anda bu takimin cok ciddi sekilde kanat oyuncularina ihtiyaci var. Orta sahayada yekta gibi biri vardi ama sakatlandi, simdi orta sahaya yekta, engin tarzinda bir adam gerekli.

Bir kere kazim ve riera yetersiz. Yerlerine "gercekten iyi" kanat adamlari alinmasi lazim.

Elmander 1 macta kacirdi diye tefe konmaz, barosu gonderip baros ayarinda biri gerekli.

Defans cok iyi eboue ujfalusi semih balta bu sene gayet yeterli.

Kazim, rieranin yerine 2 tane transfer sart mesela keita yada amrabat ve gokhan tore.

Forvete de antepteki muhammed gibi bir cocuk lazim.

Orta sahayada batalla gibi biri lazim.

Fatih terimin hatasi su, taktisyen degil iyi bir motivator. O yuzden takimda fazla degisiklik yapmadan oturtmasi kazim oyunculari.

Eboueyi bek, sabriyi sag kanat oynatmali su anki kadroda. Riera cok mu kotu? Sol kanada kazimi koy. Ya da sol kanada iyilesince engin baytari koy. Trabzonda sol kanatta oynadi.

Orta sahaya melo ile ceyhunu koy. Emre colagi koy.

Bir suru kombinasyon var.

Takimima guvveniyorum.

Aslinda unsal aysala guveniyorum cunku 1-2 sene icinde takim oturunca fatih terimi futbolun basina getiricek ve yerine gercekten iyi bir teknik direktor getirecek.

Bence su anda turkiyede fatih terim ile calismasi gereken tek bir adam var; tolunay kafkas.

forumda o kadar ilginç yorumlar okuyorum ki bazen, galatasaray forumunda olduğumdan şüphe ediyorum. nedir bu antipati anlamadım. çatır çatır top oynadık. top içeri girmedi ne yapalım.

Tek tepki bile bile ladese. Sen maç daha başlamadan kendi ayağına Sabri ve Riera isimli iki kurşun sıkarsan, tepki alman gayet normal. Bıraksın artık hocamız bu benim dediğim doğru inadını, hatasından dönsün. bir daha Sabri'yi orta sahada izleyeceğime, Mustafa Sarp'ı izlemeyi tercih ederim, o kadar tiksindim.

Ya bi zahmet şunu anlayın. Keita'yı istemeyenlerin çoğu sol kanatta Podolski'yi görmek istediklerinden bu transfere onay vermediler. Ben de dahil. Sağda Keita solda Kazım'dansa, sağda Kazım solda Podolski'yi beş bin defa tercih ederim çünkü. Sanki "Keita gelmesin" dendi. "Keita yerine sol açık alınsın, Kazım idare eder" dendi.

Bir onbir yapıyorsunuz

Kazımın yedeği Aydın

Bu mudur?

Keita kiralanacaktı

Keita+Podolski de alınabilirdi

Alternatif güçlü olurdu

muslera neye göre vasat ,hakan neye göre kötü? kriterlerin ne?

muslera iyiydi penaltı yaptırması dışında onuda telafi etti ama hakan konusunda bende katılıyorum arkadaşa yine kötüydü hata yapmamış olabilir ama açıyor resmen rakibe sol kanadı stoperlerin arasına girip duruyor adamlar elini kolunu sallaya sallaya gelip orta açıyor

Aslan gibi oynadık.Gol olmadı ama olsun canları sağolsun.

fener yenseydi 6 olacaktı puan farkı geçen 2 seneyle değien hiçbirşey yok bazıları nasıl olsa play off var yaa birşey yok diyor bu puan kayıplarıyla rakiplerine yakın olursan ucu ucuna 5. de olabilirsin daha fener beşiktaş trabzonla oynayacaksın hangi futbolla yeneceksin onları istikrarsız maçlar tavan yapmışken

Antalya maçı Aydın ilk onbir

Antep maçı Kazım sakatlandı Eboue girdi

Anlatmak istediğim bu

En azından kadro derinliği sağlanırdı

Ben bu maçtaki oyunumuzu beğendim açıkcası. İlk yarı Sabri ve Riera kötu oynadılar o yüzden takımda iyi gözukmedi ama ikinci yarı onlar çıktıktan sonra bence iyi oynadık, oyuncular ellerinden geleni yaptılar, son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak alırdık bu maçı. Önumuzdeki maçlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Şunu belirtmeden de geçemeyeceğim, inşallah bir daha Sabri'yi orta sahada görmeyiz. Ben Sabri'yi beğenirim hırsını, hızını, azimini beğenirim ama Fatih hoca onu orta sahada oynatığı zaman hem kendisine, hem takıma, hem de bize kötu yapmış oluyor, inşallah bir daha o bölgede duşunulmez Sabri.

Türkiyenin en iyi kaliteli yerli oyuncusu Burak Yılmazı alamayacağımıza göre çok iyi bir yabancı golcü almamız lazım böyle işe yaramaz elmanderlerle olmaz bu işe kimse kendini kandırmasın.

adam resmen provakatör. Elmander'den başka birşey yazmıyor.

Kazım ve Riera hiç koşu atmıyorlar, hep orta sahaya girip top alıyorlar. Bu kadar hareketsiz kanat oyuncularıyla pozisyona girmek zor. Sağ kanatta Sabri Eboue önlü arkalı oynamalı. Sol kanat için mecburen transferi bekliycez.
Aynen ya tek eksik kanat bence takımda. Eboue Kazım'a rağmen çok iyi oynadıysa iyi bir kanatla düşünemiyorum bile.

Bu arada Semih`e maşallah diyelim

can sıkıntısı olan bi maç değildi .semihi kazandık ,musleraya güveniniz geldi. herşeyde bi hayır vardır.

fener yenseydi 6 olacaktı puan farkı geçen 2 seneyle değien hiçbirşey yok bazıları nasıl olsa play off var yaa birşey yok diyor bu puan kayıplarıyla rakiplerine yakın olursan ucu ucuna 5. de olabilirsin daha fener beşiktaş trabzonla oynayacaksın hangi futbolla yeneceksin onları istikrarsız maçlar tavan yapmışken

Hepsini görüyoruz sahada.

Aslan gibi oynadık.Gol olmadı ama olsun canları sağolsun.

Bende bu fikirdeyim. Puanlar çok önemli değil. Futbol önemli. Ve harika oynadık. İyi işler yaptık. Şans faktörü yanımızada değildi. Bu rakip içinde böyle. Ama maçın hakkı 5-2 gibi birşey.

Skora takılmamak lazım. Güven verdi takım. Tebrikler Aslanlar Güzel Futbol İçin!

iddianame açıklansada cümbüş başlasa artık :asd:

arkadaslar bi sorum olacak play offa 0 puanla mi girilcek yoksa normal sezon aldgin puanin yarisiyla mi...

Geri
Üst Alt