STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:10 | Galatasaray 0-0 Mersin İY | Maç Sonucuı | 5 Kasım

2. yarıdaki oyundan sonra kalbim kırılmadan maçı bitirdim ama şanssızlıgımıza üzüldüm fakat umut doldum. . zaman ve transferlerden sonra çok iyi olucak ..

o zamanda dengesiz taraftarımız neye bok atıcak merak ediyorum

Bende bu fikirdeyim. Puanlar çok önemli değil. Futbol önemli. Ve harika oynadık. İyi işler yaptık. Şans faktörü yanımızada değildi. Bu rakip içinde böyle. Ama maçın hakkı 5-2 gibi birşey.

Skora takılmamak lazım. Güven verdi takım. Tebrikler Aslanlar Güzel Futbol İçin!

Çoğunluk bu fikirde olursa gerçek taraftar profilini yakalamış oluruz.Arada çürük çıkar ama olsun.

Kazanamadık belki ama mükemmel bir mücadele vardı sahada.Bu maç için Fatih Terim takımımız adına eleştireceğim tek kişi.Geçen hafta çok başarılı maç çıkartan Ayhan'ın yerine daha önce orta sahada başarısız olduğu tescillenmiş Sabri'yle başlaması büyük hata.İkinci yarıda hatasından döndü ama ilk onbir tercihi bence takımın temposunu etkiledi.Riera ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı...O İspanyol milli takımındaki Riera'yı daha ne kadar bekleriz bilemiyorum.İkinci yarı Fatih Terim bütün doğruları buldu ama bu kez de Elmander ya çok şanssız ya da beceriksizdi.Yalnız böylesine çalışkan ve iyi niyetli bir forvete sahip olduğumuz için mutlu olmalıyız.

Bu maç için söyleyebileceğim Eboue en iyi maçını çıkardı, takımın en iyisiydi.Ama kaçırdığı gollere rağmen Elmander'in, gençliğine ve tecrübesizliğine rağmen Semih'in ve tecrübesini ve profesyonelliğini sahaya yansıtan Ayhan'nın mücadelesine :tiphat

Bir de söylemeden edemeyeceğim.Hakemleri çok ağır eleştiren biriyim genellikle.Çünkü samimiyetlerine inanmıyorum.Aleyhimize bir penaltı verdi, maçı kazanamadık, puan kaybettik ama son üç yıldır izlediğim en tarafsız ve iyi niyetli hakem performansıydı, bravo Fırat Aydınus.Mersin İ.Y'nun da bir ara çok kapandığını ve zaman geçirdiğini düşünsem de oyunu çirkenleştirmediği için tebrik etmek istiyorum.

Vay be Rieraya verilen paralar Keitaya verilseydi bugün farkla yeniyo olurduk muhtemelen..

Bugün Gerçek golcünün eksikliğini hissettik!

Muslera da iki tane yumurtladı ama gerçek bir 'seri penaltı katili' olduğunu kanıtladı!

Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bu seonu zaten önümüzdeki sezona hazırlık olarak görmek gerekiyor.

MYC lere bakınca forumda kan gövdeyi götürmüş demektir :) Maça gelinc. Hakketmediğimiz bir maçtı. Oyunun hakkı beraberlikti öylede oldu. Herkes herşeyi gördü. o yüzden şu şöyleydi bu böyleydi demeye gerek yok. Zaten birazdan Emir gelir ortalığı toz duman eder.

eLEŞTİRİLER ÇOK ABARTILI. Geçen sene bende takımı çok eleştirdim yerden yere vurdum ama bu seneki takım kötü değil. Şanssızdık. Elmander bugün gününde değildi o kadar. Geçen sene sahada kaybetceğine emin olduğumuz bir Galatasaray varken şimdi kazanamaması sürpriz olan bir Galatasaray var. Çoğunluğun aksine ben takımın gidişatından memnunum.

Terimin tek hatası Sabri ile başlamaktı. Riera ile artık olmayacak onuda gördük. Bu takıma devre arası bir 10 numara birde sol forvet aldıkmı kimse bizi tutamaz.

Kazanamadık belki ama mükemmel bir mücadele vardı sahada.Bu maç için Fatih Terim takımımız adına eleştireceğim tek kişi.Geçen hafta çok başarılı maç çıkartan Ayhan'ın yerine daha önce orta sahada başarısız olduğu tescillenmiş Sabri'yle başlaması büyük hata.İkinci yarıda hatasından döndü ama ilk onbir tercihi bence takımın temposunu etkiledi.Riera ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı...O İspanyol milli takımındaki Riera'yı daha ne kadar bekleriz bilemiyorum.İkinci yarı Fatih Terim bütün doğruları buldu ama bu kez de Elmander ya çok şanssız ya da beceriksizdi.Yalnız böylesine çalışkan ve iyi niyetli bir forvete sahip olduğumuz için mutlu olmalıyız.

Bu maç için söyleyebileceğim Eboue en iyi maçını çıkardı, takımın en iyisiydi.Ama kaçırdığı gollere rağmen Elmander'in, gençliğine ve tecrübesizliğine rağmen Semih'in ve tecrübesini ve profesyonelliğini sahaya yansıtan Ayhan'nın mücadelesine :tiphat:

Tam Ayhan'la ilgili yazacaktım sen benden hızlı çıktın.Hakkını verelim mükemmel oynadı,çok beğendim.

Kendi evinde Mersin'i yenemiyorsanız bırakın bu işi.

Takım iyi iyi. Devre arasına kadar 3-4 puandan fazla geriye düşmezsek ve çok iyi 2 kanat alırsak işler değişir.

Formam hala üstümde seninleyiz GALATASARAY bu renklere gönül verdik. Gerçekten iyi maçtı.

bursa, trabzon da puan kaybedecekler bu hafta bence,

cok yazik oldu ..

Kotu oldu bu puan kaybi. Mac zevkliydi. Elmander gununde degildi.Eboue iyi idi.Semih icin sonuna kadar sabredilmeli. Rieraya yorum yapmaya bile degmez.

Haftaya bjk derbisi var. Bu maca giderken kazanip gitmek gerekirdi. Saglik olsun

eraysozen profile

eraysozen Johan Elmander, maçın ardından -değerlendiremediği gol pozisyonları için- tribünlerin önüne gelerek taraftardan af diledi.

ulan böyle topçumuz var hala laf yiyo anasını avradını satıyım !

Geri
Üst Alt