Deniz Attila
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.017
- 0
- 996
Cevap: STSL 11/12 H:10 | Sivasspor 1-0 Fenerbahçe | İlk Yarı | 4 Kasım
Hakemsiz Fener -3
alexsis fener=0
Hakemsiz Fener -3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alexsis fener=0
Gölü Bahattin Duran atti!
olmaz bole bıse her hafta sıkecılerın oynadıgı rakıbe verıyorum ıddaa da bu hafta fenerı sıstem kuponumda banko yazdım yazmaz olaydım ınsallah 5 atar sıvas
[video=youtube;2kodztjoipg]https://www.youtube.com/watch?v=2kodztjoipg[/video]
anlayana :lol:
bigün bu fenerli medya yok olucak merak etme.birde benım anlamadıgım nokta su bu lıg tv spıkerlerı bu kadar fener yanlısı olduklarını neden bellı edıyolar kıme yaranmak ıcın b7 taraftarına yaranmak ıcınmı onlar belkı o les takımın taraftarını kazanabılırler pekı ama ya dıger takımın taraftarları hele kı bızım gıbı ulkenın en cok taraftarı olan bı klubu karsılarına almaktan korkmuyolarmı renktaslar yorum yapın kafayı yıcem
fener gol yedigi zaman sevinemedim nedense
birde benım anlamadıgım nokta su bu lıg tv spıkerlerı bu kadar fener yanlısı olduklarını neden bellı edıyolar kıme yaranmak ıcın b7 taraftarına yaranmak ıcınmı onlar belkı o les takımın taraftarını kazanabılırler pekı ama ya dıger takımın taraftarları hele kı bızım gıbı ulkenın en cok taraftarı olan bı klubu karsılarına almaktan korkmuyolarmı renktaslar yorum yapın kafayı yıcem
niye kafayı yiyosun dostum
yıllardır olan bise
pek bi önemi yok benim acımdan
fazla takılma böyle kücük detaylara