STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Şundan sonra Rıdvan'a tepki gösteremiyorsak bu adam hala sırıtıyorsa bize yazıklar olsun.

------------

Adam hakli beyler :mad:

gökmen özdenak hemen bir lisede edebiyat dersleri vermeye başlasın. Yada bir dersanede üniversite sınavına hazırlanan çocuklara türkçe dersi versin. Bu ne güzel üsluptur.

kanala baglanip ridvana ana avrat sövmek istiyorum

o zaman twittera yuklenin beyler

Soyunacak yer arıyor şerefsizler. Her şeyin b.kunu çıkarıyorlar. Tamam anladık, Van, deprem, soğuk falan filan.. Herkes biliyor bunu. Kendi çapında bi şekilde yardımını yaparsın. Reklamını neden yapıyorsun ki? Soyundun diye adam mı oldun? Soyunarak sadece gazetelere manşet olurlar, bikaç kişi "aaaa aferim Çarşı'ya" der, egoları tatmin olur, oturmak için kullandıkları bölge tavan yapar o kadar. Van'a ne faydası var ki bunun? Atkı atmak da öyle. O atkıyı Galatasaray'lı, Fener'li çocuk giyecek mi? Hayır. Eeee, burada ayrımcılık yok mu? Ama bunlar görülmez. Çünkü Çarşı'nın mantığı: Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Budur.

Van valisi çıkıp söyledi o kadar. Kıyafet göndermeyin diye hemde depremin olduğu hafta. Yemek-soba ve ev inşaatı lazım diye. Kıyafeti en fakir adam bile gönderdi. Atkı olayı = REKLAM, bu hele daha büyük reklam. Adamlar soğuktan kıyafetsiz oldukları için değil, sobasız-aç ve evsiz oldukları için üşüyor-hasta oluyorlar. Aptal herifler. Kıyafet atacaklarına herkes 10lira gönderse makbule geçen o olurdu. Ama olur mu ? Şov işte. İnsani yardımdan sonra çok insani bir davranış (!!) "maymun Eboue". Allah belanızı versin şikeci rezil adiler.

ohh bayb. işte yorum budur.

biri tribünden sniperla eboueyi kafasından vursa "şuç eboue de ne geçiyorsun oradan kardeşim" der.

takmayın beyler arenada bejekelilerin veya febelilerin başına 5 kat fazlası geldiğinde bu medya maymunlarının payıda hatırlatılsın sonra yok bu olayler neden oluyo bıdı bıdı konuşur durur şerefsiz

ridvan efendiye sprmak lazim.milli mactada volkanin sucu ozaman diimi seytannnnnnnn

Irkçı tezahüratın peşini bırakacak mı bizimkiler eğer varsa? Türkiye'nin en rezil taraftarı bu adamlar.

Soyunacak yer arıyor şerefsizler. Her şeyin b.kunu çıkarıyorlar. Tamam anladık, Van, deprem, soğuk falan filan.. Herkes biliyor bunu. Kendi çapında bi şekilde yardımını yaparsın. Reklamını neden yapıyorsun ki? Soyundun diye adam mı oldun? Soyunarak sadece gazetelere manşet olurlar, bikaç kişi "aaaa aferim Çarşı'ya" der, egoları tatmin olur, oturmak için kullandıkları bölge tavan yapar o kadar. Van'a ne faydası var ki bunun? Atkı atmak da öyle. O atkıyı Galatasaray'lı, Fener'li çocuk giyecek mi? Hayır. Eeee, burada ayrımcılık yok mu? Ama bunlar görülmez. Çünkü Çarşı'nın mantığı: Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Budur.

Katılıyorum renkdaşım.

3-5 kişi üstünü çıkardı. 1 dk sonra onlarda tekrar giydi zaten. Ben bunda bi duyarlılık göremiyorum.

Ayrıca günler öncesinden yapacağın şeyi belli edersen elbette buna reklam deriz.

Katılıyorum renkdaşım.

3-5 kişi üstünü çıkardı. 1 dk sonra onlarda tekrar giydi zaten. Ben bunda bi duyarlılık göremiyorum.

Ayrıca günler öncesinden yapacağın şeyi belli edersen elbette buna reklam deriz.

Ve o günler arası oradakiler üşümedi hiç :)

srfydn Şeref Aydın

sola kesin transfer var. bir tanesinde israrli olmak kaydiyla hocanin istedigi 2-3 sol ogrendim. ama haklisinz sag da lazm. alinir herhalde.

2 dakika önce

srfydn Şeref Aydın

sola kesin transfer var. bir tanesinde israrli olmak kaydiyla hocanin istedigi 2-3 sol ogrendim. ama haklisinz sag da lazm. alinir herhalde.

2 dakika önce

iyi bari devre arası takviye olmazsa net söylüyorum şampiyonluk hayal olurdu bu sene

Melo'dan "sıkıyorsa sahaya inin" mesaji!

AeuCWygCEAITtih.jpg

Ridvan diyorki , Madde atan taraftarin sucu yokmus, suclu Eboue..

Dagilin beyler.

Kendisine şu sulu Galatasaray -Fenerbahçe maçı sonrası Tümer Metin-Galatasaray taraftarı diyaloğu sonu yaptığı yorumları hatırlatırım ama tabi konu ne olursa olsun Rıdvan'a göre taraflardan biri Galatasaray ise başka suçlu aramaya gerek yok!

Irkçı tezahüratın peşini bırakacak mı bizimkiler eğer varsa? Türkiye'nin en rezil taraftarı bu adamlar.

büyütmeyin abicim o kadar ! adamlar sadece küfür etti,ellerine ne geçse fırlattı,maymun diye anırdılar. Biz Saha içinde kalalım lütfen ! Rıdvan olmak bedava...

MusleraOfficial Nando Muslera

Buen punto en un estadio muy dificli a seguir adelante !!! Gracias por todos los mensajes de apoyo! Abrazo grande

2 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

Geri
Üst Alt