STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

Hakan yüzünden alamadık 3 puanı orada yapsa plaseyi büyük ihtimal gol olacaktı :(

Eksiklikleri yønetim de gøruyordur. Sonucta gecen sene daha da berbatti ve az birsey olsun toparlandi takim. Bu sene ara transferde iki oyuncu daha takviye edersek ve ilk ikiye bir sekilde girersek yeterli. Yani takim gercekten berbatti gecen sene ve bir sekilde az da olsa toparlanmis. Ara transfere kadar kopmazsak yaristan bir kanat ve ofansif orta saha ile lig bitiminde cok rahat ilk ikiye gireriz.

Sabri'nin iç yan bağları kopmuş.6-8 hafta yokmuş.:(

Ne diyim. Tum mac hop zipladim hop oturdum. Semih ve Muslera'ya sapkami cikartiyorum. 1 puan hayirli olsun arkadaslar.

Hocam bir Beşiktaşlı olarak taraftarınız hakkında yorum alabilir miyim? 65. dakikada yapılan "duyarlılık" mı yoksa "reklam" mı?

beyler biz taraftar olarak bu takımın sorununu biliyorsak teknik heyette biliyordur.bu takımın defansı iyi ama hucüm hattı kötü.bunada sezon arasında çözüm bulunacaktır.yeterki sezon arasına kadar en az puan kaybı yapalım.

bizim hücumda eksigimiz var.orta sahada ve kanatlarda.istedigin forveti getir is yapmaz

Terim melo'yu neden çıkardı...

Kazım çıkması gerekiyordu...

Eboue'ye irkci tezahuratmi yapdilar. Eboue'yi duydum geri kalanini duymadim.

Engin'e ettikleri kufurler. Sahaya attiklari maddelerden ne ceza yerler acaba.

Bu arada kendi takimimi taniyamadim bugun.

Muslera Semih Ujfa Eboue Elmander :tiphat:

Macin adami Muslera.

çarşı çarşı

bağrını açmış bayıra karşı

:)

işleri güçleri sov

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | 2.Y | 20 Kasım

Ha bir de orta sahanın ortası ha bir de forvet ha bir de yedek kulübesi zenginliği ha bir de Fatih Terim faktörü

ya adaş yapma Allah aşkına geçen senenin 11. haftası 16 puan fb nin 5 puan gerisi. bu sezonun 11. haftası 19 puan fb nin yine 5 puan gerisi. bu kadar harcanan para bu kadar umut bunun için mi ? sadece 3 puan fazla toplamak için mi . geçen sene bu zamanda atılan gol 14 bu sene 15 bu mudur yani ?. Geçen sene kayışlar 2. yarı kopmuştu zaten. kadro kötü kabul edelim kaleye gidemiyoruz üst sıralardaki takımlar içinde en zor gol atan takımız Bursa, Fb bu stadda goller buldu

Mustafa Denizli: "İç yan bağları koptuysa 6-8 hafta değil 2.yarının ortasına ancak döner."

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | 2.Y | 20 Kasım

Yanliz beyler bugun Riera iyidi .. cok sasirdim

Ne golü lan? O pozisyonda düdük çalmasa Muslera tutuyordu. Ben de en başta tutamaz sandım, ama tekrarında Muslera'nın topu bıraktığı belli oluyor. Topa gayet yakındı. Kendilerini avutsunlar şerefsizler.

ulan 2 3 tane adam gibi oyuncu alsak şu leşlerin yerine temiz 3 atarız bunlara

Bugün, uzun zaman sonra bir kalecinin maçı kurtarabileceğini gördüm Galatasaray'da.

Semih'in derhal sözleşmesi uzatılmalıdır.

Geri
Üst Alt