STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 20 Kasım | 19.00

Selcuk-Melo-Ayhan

Bu orta sahanin sahada olacagina eminim.

Bu mac Mertan ilk 11 baslamaz.

Ben bir karsilasmayi hatirliyordum, Eboue Q7yi karsi agir kaliyordu biraz ama fizik gucuyle kesebilir elemani. Sabri'yi sag bek koydum çunku o mevkide bence daha verimli oluyor ve dinamism katiyor sag kanata

Mertçan bu maçta oynamaz ve oynamasin ilk baslarda daha dun A takima çikti, biraz formanin degerini bilsin

Benim korktugum FT Ayhanida orta sahaya çekip çok defansif bir kurulus ortaya koycak. Aydin ilk 18e girmez ins'Allah ve Sercandan bir patlama bekliyorum artik

Dertsiz basima dert acma renkdas. Selçuk ve meloyu degistir :)

abi melo önlibero oynuyo engin ile, ama selçuk stoperin önünde oynuyo daha geride yani. dediğim gibi melonun tekniğide var adam falan geçer yeri gelince atağıda iyidir. ama selçuk pres yediği an topu kaptırabilir. o yüzden Trabzonda oynadığı yere yazdım onu

abi melo önlibero oynuyo engin ile, ama selçuk stoperin önünde oynuyo daha geride yani. dediğim gibi melonun tekniğide var adam falan geçer yeri gelince atağıda iyidir. ama selçuk pres yediği an topu kaptırabilir. o yüzden Trabzonda oynadığı yere yazdım onu

O zaman melo ve selçuk orta sahanin ortasi engin ønlerinde.

4-2-3-1 :)

-------- ----Muslera ---------

Sabri --- Semih --- Ujfalusi --- Balta

-------------Selçuk -------------

------Melo ----------Engin-------

Mertan------ Elmander ------ Riera ya da her kim olursa artık

Yap bi delilik, koy Berkin'i sol tarafa da genc bi yetenek daha kazanalim.

O zaman melo ve selçuk orta sahanin ortasi engin ønlerinde.

4-2-3-1 :)

engin ile meloyu önliberoya koy, hemen arkalarına (stoperler ile liberoların ortasına) selçuğu sıkıştır. o zaman 2 asist yapar o maçta

Yap bi delilik, koy Berkin'i sol tarafa da genc bi yetenek daha kazanalim.

FT yerinde olsam yaparım. Riera'dan kötü oynamaz en azından. hani kaybedecek bişeyimiz yok nede olsa

İçfındık, Engin'i bitirmişsin be renkdaş. Önlibero falan ne işi var adamın orada.

İçfındık, Engin'i bitirmişsin be renkdaş. Önlibero falan ne işi var adamın orada.

FT oynatınca oluyoda biz oynatınca mı olmadı :D

saygı duyarım ama Trabzonsporda nasıl oynadıysa öyle oynatılması taraftarıyım. yoksa böyle %60'ını anca verir

FT oynatınca oluyoda biz oynatınca mı olmadı :D

saygı duyarım ama Trabzonsporda nasıl oynadıysa öyle oynatılması taraftarıyım. yoksa böyle %60'ını anca verir

FT bu yahu :) Yaparsa, olur.

Engin önde oynamalı. Selçuk geriye yakın oynamalı bu maçta. Kontra çıkmalıyız. Benim beklentim dengeli başlamada. Duruma göre tabi.

FT bu yahu :) Yaparsa, olur.

Engin önde oynamalı. Selçuk geriye yakın oynamalı bu maçta. Kontra çıkmalıyız. Benim beklentim dengeli başlamada. Duruma göre tabi.

ben arkadaşın kadroyu kopyaladım taktik 4-3-3, aslında bu maça 4-4-2 çıkmamız daha uygun olur. dediğim gibi selçuk az geride olur. forvette de iki kişi olsa tamamdır. alırız maçı :asd:

üzerimde inanılmaz bir rahatlık var...sanki rahat kazanıp carvalhalin ipini çekecekmişiz gibi geliyo...takıma güvendiğimdende değil ama bir his... kendimce naçizane takımımda;

muslera

eboue ufa semih balta

sabri selçuk melo engin

kazım

elmander

Ligtv'de Carvalhal'in Fernandes'le gorustugu ve ondan beklentilerini soyledigi cikti. Bu macta yeniden oynama ihtimali var.

arkadas web tv almis ,izleyecem sonunda

Geri
Üst Alt