STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 20 Kasım | 19.00

____________Muslera____________

______Semih_______Ujfalusi_______

Eboue____________________Hakan

____________Melo______________

_____Inan__________Ayhan______

Colin_____________________Engin

__________Elmander____________

Ayhan oynarsa yeniliriz ayrıca terim mutlaka sabri'yi oynatır eboue olmaz sabri gene olur.

Ayhan oynarsa yeniliriz ayrıca terim mutlaka sabri'yi oynatır eboue olmaz sabri gene olur.

Ayhan'ın presine cok ihtiyac var bu maç, son maçlarda takımda en çok koşan oyuncu Ayhan. ayrıca takımı yerleşik oynatıyor, rahatlatıyor atakları. Ayhan şart.. Zaten Beşiktaş'a gıcığı var herifin.

sağbek te Eboue'nin yani bu net bişey. Olur da Terim sırf Sabri'yi oynatmak için orta sahaya falan koyarsa kafadan yeniliriz zaten.

------------Muslera-----------

Eboue---Semih--Ujfalusi---Balta

-------------Melo-------------

Mertan--Selçuk--Ayhan---Engin

-----------Elmander----------

Herkes kadro yapiyor, bir de ben yapiyim bakalim begenecekmisiniz.

------------Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi - Balta

---------Melo - Selcuk

-----Kazim -Engin - Riera

----------Elmander

Yada:

------------Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi - Balta

Kazim - Melo - Selcuk - Engin

-----Elmander - Baros

Tek forvetli oyun düzeniyle kazanmamız oldukça zor. Güçlü/kuvvetli oyunculardan kurulu bir orta sahamız varken, neden tek forvetle oynuyoruz halen anlam verebilmiş değilim. Ayrıca, Kazım, Balta ve Sabrinin bir arada oynayacağı hiçbir maçıda kazanabileceğimizi düşünmüyorum.

İnşallah tahminlerimde yanılırım ama, tek forvetli sitemle yenebileceğimize inanmıyorum. Bu sistemle gürlüyoruz, ama tek bir damlada olsa düşmüyor malesef..

Tek forvetli oyun düzeniyle kazanmamız oldukça zor. Güçlü/kuvvetli oyunculardan kurulu bir orta sahamız varken, neden tek forvetle oynuyoruz halen anlam verebilmiş değilim. Ayrıca, Kazım, Balta ve Sabrinin bir arada oynayacağı hiçbir maçıda kazanabileceğimizi düşünmüyorum.

İnşallah tahminlerimde yanılırım ama, tek forvetli sitemle yenebileceğimize inanmıyorum. Bu sistemle gürlüyoruz, ama tek bir damlada olsa düşmüyor malesef..

Doğru soyluyosun. Baros-Elmander çıkarsak iyi olur, fakat orta sahayıda sağlam tutmak gerekiyor işte. Besiktas uzerimize binerse gol atar mutlaka, oyunu en azından ortada kabul etmek/ettirmek lazım.

Beşiktaş maçında Riera oynamalı bence. Riera=~Guiza :)

Bana gore en uygun bu 11 Galatasaray icin. Eminim katilmayan arkadaslar olucaktir.

273755_Galatasaray_SK.jpg

Mehmet bjk icin olabilecek en iyi kadroyu yapmıs :D

4-3-3 bize uygun değil.

Fernandes oynarsa fark yaratır cidden. Beşiktaş'ta yapamıyorsa bize gelsin. Melo-Selçuk-Fernandes çok iyi olur.

Ceyhun iyi ama engin hazirsa ilk 11 baslar reis

Zaten gercekci olmadigi icin yazmadim reis :) Ben nekadar tercih etsemde Fatih hoca oynatmaz.

Bence Engin bu macta oynamaz. Ayhan oynar. Engin'i bu macta sol acik koymak hata olur ve bir nevi haksizlik. Besiktas'in sag kanadi guclu. Galatasaray'in sol kanadi zayif. Taktik basliginda dedigim gibi, Hilbert'in defans yonu okadar guclu olmasada inanilmaz tempolu. Engin'i mecbur defansa yardim etmeye zorlayacaktir. Boyle tempolu bir oyuncunun karsisina su anki kondisyonu ile Engin'i koymak bence cok buyuk hata olur. Bu yuzden orda Sercan'i tercih ederim.

Engin her şekilde oynar Mehmet, forvet arkası oynatıyor onu Fatih Terim kanatta değil. Başka yaratıcı orta saha yok.

Geri
Üst Alt