STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 20 Kasım | 19.00

Bana gore en uygun bu 11 Galatasaray icin. Eminim katilmayan arkadaslar olucaktir.

273755_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadroyla çıkacağımıza futbol şubesini kapatalım daha iyi:coffee:

Belki kazanıcak kadro budur haklı olabilirsin ama Galatasaray bu ligde hiçbir maça böyle korkak bir kadroyla çıkamaz,çıkmamalı.

Zaten gercekci olmadigi icin yazmadim reis :) Ben nekadar tercih etsemde Fatih hoca oynatmaz.

Bence Engin bu macta oynamaz. Ayhan oynar. Engin'i bu macta sol acik koymak hata olur ve bir nevi haksizlik. Besiktas'in sag kanadi guclu. Galatasaray'in sol kanadi zayif. Taktik basliginda dedigim gibi, Hilbert'in defans yonu okadar guclu olmasada inanilmaz tempolu. Engin'i mecbur defansa yardim etmeye zorlayacaktir. Boyle tempolu bir oyuncunun karsisina su anki kondisyonu ile Engin'i koymak bence cok buyuk hata olur. Bu yuzden orda Sercan'i tercih ederim.

Sercan daha takım savunması nedir onu bilmiyor ki :-)

Engin her şekilde oynar Mehmet, forvet arkası oynatıyor onu Fatih Terim kanatta değil. Başka yaratıcı orta saha yok.

Besiktas'in orta sahasinda oynayabilecek olanlar ;

Veli, Ernst, Necip, Aurelio ve buyuk ihtimal Fernandes. Bu oyuncudan 3'u oynayacak. Veli ve Fernandes ayni zamanda sahada olmaz, bunlardan 1'i oynar. Ernst oynar. Ve Necip - Aurelio ikilisinden biri oynar. Buyuk ihtimal Veli baslar. Ileri geri cok iyi calisiyor. Ernst zaten Ernst.

Ben yazdigim kadroda Selcuk'u biraz daha geri cektim. Selcuk'un oyun anlayisi Sneijder'e benziyor. Sneijder'in en elestirilen yonu Hollanda maclarinda cok geriye dusmesi. Yani ceza sahasina degil, daha fazla orta cizgiye yakin oynamasini sevmesi. V.Bommel-Strootman ikilisinin arasina girmeyi seviyor.

Selcuk'ta bunu goruyorum. Milli maclarda. Trabzon maclarinda hepimiz gorduk. Oyunu arkadan kurmayi seven bir oyuncu. Selcuk'un cogu asisti boyle. Milli takimda verdigi defans arkasi basarili paslarin hepsi bu bolgeden.

Selcuk'un bu oyunu tarzini goz onunde bulundurursan, Engin'i bu macta orta sahada oynatmak, veya ilk 11'de baslatmak hata olur. Heleki Engin'in enerjisini kontrolsuz kullanmasi zaten bir eksi yonu. Bu macta cok kosan, pas yapmayi seven bir orta saha ile karsi karsiya gelecekki, normalden daha fazla yorulacak.

Bu yuzden Ayhan'i tercih ederim hoca olsam. Ayhan'in onca senelik tecrubesine yer verilmeli bu macta.

Ayhan-Melo-Selçuk üçlüsüyle çıkarsak yenilgiyi kabullenmiş oluruz.Riera'yla,Kazım'ın da kanatlarda oynayacağını düşündüğümüzde pozisyon bile bulmamız zor.

Benim kadrom bu olurdu.

Galatasaray_SK

2,65 oranımız var iddaa'da. Çok tuhaf.

Benim anlamadığım tamam solkanat zayıf bizim ama oyunun ofans yönünde. Defansta bir sorun yok bir süredir. Ayrıca nasıl Engin oynamaz. Nasıl bir mantıktır bu yahu :)

:cool::cool::cool:

Fernandes oynarsa fark yaratır cidden. Beşiktaş'ta yapamıyorsa bize gelsin. Melo-Selçuk-Fernandes çok iyi olur.

Beşiktaş'tan bizde olmasını istediğim tek oyuncudur Fernandes.Sezon başı Valencia'dan çok ucuza geldi Beşiktaş'a.Gerçekten fark yaratan bir oyuncu.

Benim anlamadığım tamam solkanat zayıf bizim ama oyunun ofans yönünde. Defansta bir sorun yok bir süredir. Ayrıca nasıl Engin oynamaz. Nasıl bir mantıktır bu yahu :)

Bana gayet mantikli gelen argumani yazdim zaten. Nasil mantik oldugu orda yaziyor.

Kadroya bakın, hizaya gelin.

----------Eleman-------------

Engin---Ayhan---Melo---Kazım

-----------Selcuk-------------

Balta---Urfalı----Kaya---Eboue

------------Aykut-------------

Hucümda baskılı baslarsak mac erken kopar bence. Macın gidisatına göre Ayhan-Baros ve Kazım-Mertan degisikligi olabilir.

Hoca, Baros-Elmanderle baslarsa da olur. Güzelde olur yani.

Bugünkü antremanda tam kadro çalışmışız bu güzel haber.

Kadroya bakın, hizaya gelin.

----------Eleman-------------

Engin---Ayhan---Melo---Kazım

-----------Selcuk-------------

Balta---Urfalı----Kaya---Eboue

------------Aykut-------------

Hucümda baskılı baslarsak mac erken kopar bence. Macın gidisatına göre Ayhan-Baros ve Kazım-Mertan degisikligi olabilir.

Hoca, Baros-Elmanderle baslarsa da olur. Güzelde olur yani.

Kadro güzel.Benimde fikrim böyle olmasi.Kalede muslera olsun yanlız.

Aykut konusu sakaydı zaten. O direk kadar bile olamayan kaleci bozuntusunu ben McDonalds playgroundunda bile oynatmam.

Bana gayet mantikli gelen argumani yazdim zaten. Nasil mantik oldugu orda yaziyor.

Nasıl mantık olduğunu göremediğim için bende mantıksız gelen argümanı belirttim. Engin oynamayacaksa geriye okunacak birşey kalmıyor ne sol kanat ne de diğer rutinler.

Nasıl mantık olduğunu göremediğim için bende mantıksız gelen argümanı belirttim. Engin oynamayacaksa geriye okunacak birşey kalmıyor ne sol kanat ne de diğer rutinler.

Nasil mantik oldugunu nasil goremiyorsun, acikliyorum ya nasil mantik oldugunu :)

Bence Fatih hocada Engin'i ilk 11 baslatmiyacak. Bakalim. Surda iki cuma cumartesi kaldi.

Koyar geçeriz :ka21:

Bugünkü antremanda tam kadro çalışmışız bu güzel haber.

Sabri'nin sakatlığının çabuk geçmesine onun adına sevindim, takım adına endişelendim. Şimdi Fatih Terim Sabri ya da Eboue'yi kanatlarda ya da orta sahada kullanmaya kalkabilir... Umuyorum yapmaz, lütfen yapma sayın hocam... Sinir etme adamı.

Geri
Üst Alt