STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 20 Kasım | 19.00

Gaza gelir :) Kart mart görmezse faydalı olacağına inancım tam.

Ayhan elinden geleni yapmıyor mu ? Şu adama hakettiği değeri verelim. Merak etmeyin yarın çok iyi oynayacaktır kendisi. Kötü futbola devam demişsiniz de Ayhan'ın bu sene oynadığı maçlarda hep iyi oynadık ;)

Te allam spor lan bu, hala en büyük Galatasaray'lı benim havalarında mesaj yazanlar var, sene 2011. Valla hiçbir zaman Galatasaray yenildi diye hayatımın akışı falan değişmedi, tek istisna 3-2 yenildiğimiz Hamburg maçıydı yarım saat falan kendime gelemedim, bu yani.

Asıl sen nasıl okudun bilmiyorum ama sana karşı söylenmiş birşey yok orda. Yorumun için teşekkürler..

Senin mesajın alıntılanıp DEFOLUN yazınca ne anlarsın tam olarak?

Neyse konu daha fazla dağılmasın. Konu Beşiktaş'tı..

Kim katılır kim katılmaz bilemem ama benim düşüncem Beşiktaş geçen yıl bizim yaşadığımız sıkıntıların çok daha büyüğünü yaşıyor ve bunu kimse şike soruşturmasına yormasın. Çünkü Çarşambanın gelişi Salıdan bellidir. Geçen yıl beklenen birşeydi bu ara gazlarla çok bile dayandılar.

Böyle bir transfer politikası böyle bir yönetim olamaz. Türk Futbolseveri olarak yanlızca X, Y ve Z takımları değil hiç bir takımda böyle şeyler olmamalı. Avrupa'da bizleri temsil eden takımların kadroları bu halde olmamalı.

Derinlemesine tartışmak kendi taraftarlarının işi ancak 35 yaşında kaptan yatığın Guti'yi kavuyorsun, 35 yaşında Aurelio takımın en çok koşan oyuncusu, defans desen yarım ordu defans aldın yine de belli bir sistem yok 1 tane sol bek dışında bek yok. Quaresma ve Simao desen 10 dk ya oynar ya oynamaz geri kalanında geziyor.

Rakibimizin durumu bu bizim galibiyet için yapmamız gerek oyuncuların sadece üzerlerine düşeni yapmaları.

Tekrar söylüyorum takımımız çok yeni ve alışma süreci ne yazık ki 5 maç 10 maçla sınırlı kalmıyor. Henüz hafta 11. Puan ya da puan kayıpları anormal karşılanmamalı.

Takım kaybetse de kazansa da arkasındayız...

Her futbolcu elinden geleni yapıyor.Melo-Selçuk-Ayhan üçlüsüyle oynarsak galibiyet şansımız %10'dan fazla değil.

Ayhan efsanedir beyler yapmayin etmeyin adami sarpla barisla karsilastiranlar var. yaninda iyi adamlar olunca nasil bir oyuncu oldugunu görüyoruz reisin. Tek ön libero oynuyordu Gerets döneminde. Ayhan-Ilic-Hasan-Ümit-Necati-Hakan seklinde oynuyorduk. Adam reisti.

Topa sahip olan tarafın biz olacağı inancındayım. Elmander(2) ve Baros'un golleriyle 3-0 yeneriz.

Her futbolcu elinden geleni yapıyor.Melo-Selçuk-Ayhan üçlüsüyle oynarsak galibiyet şansımız 'dan fazla değil.

Ayhan oynadığı zaman Selçuk'u rahatlatıyor. Selçuk daha rahat ileri çıkıyor. Engin ile de sol tarafı değişmeli olarak kullanacaklardır.

Ayhan oynamadığı zaman galibiyet şansımız %10'dan fazla değil bence.

Her futbolcu elinden geleni yapıyor.Melo-Selçuk-Ayhan üçlüsüyle oynarsak galibiyet şansımız %10'dan fazla değil.
bu saydığın uçlu son mersin maçında 2. yarı sahadaydı nerdeyse mukemmel oynadılar,riera oynayacağına ayhan oynasın solda

Ayhan elinden geleni yapmıyor mu ? Şu adama hakettiği değeri verelim. Merak etmeyin yarın çok iyi oynayacaktır kendisi. Kötü futbola devam demişsiniz de Ayhan'ın bu sene oynadığı maçlarda hep iyi oynadık ;)

Ayhan'a yeri geldi bende laf ettim. Fakat bir gercek var ki, bu takıma Mustafa Sarp denilen virüs bulasana kadar tüm orta saha oyuncularımız ülke genelinde kendi pozisyonlarının en iyilerindendi, hatta en iyileriydi.

Ah o defans hattında alternatifsiz kaldıgımız Skibbe sezonu yok mu, ah diyorum ve geciyorum. O Euro 2008'e de lanet olsun diyorum. UEFA'da favori haline geldigimiz dönem mahvetti bizi o sezon.

Ayrıca Ayhan büyük maçlarda iyi oynar.

Ayhan kaptan olarak çıkacak sahaya :-)

141270.jpg

Selçuk-Melo-Ayhan

Bu 3lü oynadığı sürece birbirini rahatlatıyor. Malesef ortasahada kadromuzda kısıtlı,

Ayhan mı? Sabri mi?

Ayhan oynamassa orda yüzdeyüz Sabri oynayacak.

Selçuk-Melo-Ayhan

Bu 3lü oynadığı sürece birbirini rahatlatıyor. Malesef ortasahada kadromuzda kısıtlı,

Ayhan mı? Sabri mi?

Ayhan oynamassa orda yüzdeyüz Sabri oynayacak.

Orta saha Kazım Selçuk Melo Ayhan Engin 5lisinden oluşursa kazanma şansımız %50 artar

Allah'tan Sabri sakattı ve yeni sakatlıktan çıktı. Yoksa Fatih hoca Sabri'yi oynatırdı orta sahada :asd:

Bir cogumuzun bu kadroda birlestigi maglum.

Elmander

Engin-Ayhan-Melo-Kazım

Selcuk

H.Balta-Urfalı-Semih-Eboue

Aykut

Umarım Fatih hoca o eski derbi sacmalıklarından kendini arıtmıstır.

Bir cogumuzun bu kadroda birlestigi maglum.

Elmander

Engin-Ayhan-Melo-Kazım

Selcuk

H.Balta-Urfalı-Semih-Eboue

Aykut

Umarım Fatih hoca o eski derbi sacmalıklarından kendini arıtmıstır.

Mete Muslera yerine hep Aykut'u yazıyorsun :asd:

Geri
Üst Alt