STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş - Galatasaray | 19.00 | 20 Kasım

hissediorum.

Baros ikinci yarida gircek ve bi gol atcak veya bi penalti cikartacak :D

Geçen sezon ile kıyasladığımızda baya bir yol kat-ettiğimiz görülüyor.Milan Baros,Sercan ve şu an için her ne kadar etkisiz olsa da Riera gibi adamlar kenarda duruyor.Her an sonucu değiştirebilecek oyuncularımızın bu denli çok olması da haliyle güzel günler göreceğimiz konusunda şahsen bana umut veriyor.:) Bugün bi de kazanırsak değmeyin keyfimize.:)

Uzun yıllar unutulmayacak müthiş bir maç olacak görüşündeyim.

bizimkiler penalti yaptirmaz , psikopat gibi defansimiz olsada rahat oluruz :D

Aslanlar sahada. Allah yardimciniz olsun

scaled.php

Süper Lig'deki çoğu takımın kanadı Riera'dan iyidir.

Maalesef öyle, bize Olcan kalitesinde bir adam lazım. Bence 5 milyona kadar çıkılabilir. Santrafor peşinde koşacağımıza sol kanat almamız lazım. Riera, zamanında iyi futbolcu olabilir. Ama bu form durumuyla hiçbir süper lig takımında oynayamaz maalesef.

İlk golu atan kazanır...

Urfalı sinek kaydı olmuş.

Offff Riera bizim as adamımız heralde adam ilk defa yedek kalıyor. Hep yedekmiş gibi konuşmayın. Ceyhun desen anlarım yedek diye

Su an yedekde mi yedekde degil mi?

Ilk mesajimi oku.Bu macta yedeklerimiz BJK´in yedeklerine göre cok daha üstün.Kalite burdan belli olur dedim.Tamam bosver,Kü yedi ezip gecer bizi.

berki 4-4-2 , baros ve Elmander berabe oynayabilirdi, ama derbi,deplasman ici bur formation daha iyi.

GS'oynadi formation 4-3-3 mü yosa daha cok 4-1-4-1 mi?

Fazla gol atanın kazanacağı bir maç bekliyorum :p

Umarım maçtan önce "kadro güzel, takım güzel" diyenler, olası bir yenilgi sonrası atıp tutmazlar.

Maça gelince Mertan 18'de olabilirdi ama düşündüğümüzde 20 dakikalık bir performans sonrası bu kadar şey fazla olur, Terim iyi düşünmüş yani oyuncu işini sıkı tutsun kendini bırakmasın diye. Çünkü ister istemez psikolojik olarak böyle rahatlayabilir oyuncu buda onun için ve tabi bizim için kötü olur, bu yüzden iyi ki kadroya girmemiş, zaten arada şans bulmaya devam edecektir, bu oyununu sürdürürse yakın zamanda girer A takıma tamamen. Onun dışında 4-4-2 oynayabilirdik aslında ama Terim bu taktiksel dizilişte ısrar ediyor ve takımı buna göre oturtmaya çalışıyor bu da güzel bir şey bence istikrarı yakalıyoruz en azından.

Takıma başarılar, inşallah kazanacağız.

semih kaya bu maçlabirlikte ya yükselir gider yada bugun futbol yorumcuları yerin dibine sokar çocuğu benim bu maçtan umudum yok allah yar ve yardımcıları olsun hepsiinin

Su an yedekde mi yedekde degil mi?

Ilk mesajimi oku.Bu macta yedeklerimiz BJK´in yedeklerine göre cok daha üstün.Kalite burdan belli olur dedim.Tamam bosver,Kü yedi ezip gecer bizi.

Şu embesilin adını duyunca bile sinirleniyorum Melo bi kırsa ayağını şu malın

son 36 dakika

Rica ediyorum renkdaslardan, Semih Kaya'yi olasi bi hatada yerin dibine sokmayin. Ilk onbire yazmaya devam edin.

Geri
Üst Alt