STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | 2.Y | 20 Kasım

Ve bitti..ilk yarının ilk 20 dakikası ve ikinci yarının son 10 dakikası top yaptık, yalnızca 1 pozisyonumuz var, kimse musleranın süper olduğuna sevinmesin ,en iyi adamımızın muslera olması iyi oynamadığımızın açıkca göstergesidir.

Birdaha say pozisyonları. Rakibin tek taktiği uzun oyna şişir. Bir bok olmaz bu eziklerden.

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

biri maçın analizini yapabilir mi?hiç değilse rıdvan şikecisini dinlemeyiz.

muslera-semih ikilisi olmasa varya çok kötü şeyler olabilirdi inönü de

Maçın adamı Muslera, en kötüsü Ayhan(bi daha sahaya çıkmasın zaten), Ujfa ve Semih süper ikili oldular, Selçuk çok iyiydi bugün, Melodan hiç beklemezdim böyle bir performans, Elmander yine çok çabaladı ama ileri uçta yardım alamadı yeteri kadar. Bi de Eboueye yapılanlar yazıktır günahtır ya.

beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum.hiç susmadı adamlar ya 90 dakika boyunca müthiş küfür ettiler pardon müthiş tezahurat yaptılar.Böyle kötü oynadığımız bir maçta 1 puan almak iyidir ancak bu kötü performansı tekrarlamamak gerekir.her takım beşiktaş gibi beceriksiz olmaz ve golleri görürüz kalemizde.umarım şu deplasman maçlarında kazanmayı öğreniriz.muslera,selçuk ve semih'i tebrik ediyorum.maçta en göze batan oyuncularımızdı.

Takım iyidir rierada harika oynadı

Semİh kayaaaa ve tabİkİ muslera !

Sezon başlamadan once ne dedim size bu bejeke bı cacık olmaz bu sene demıştım...

bize orta sahaya kreatif oyuncu sart.arshavin gelsin artik ;) riera denen dandik yollanmali.

Şu takıma 2 kanat birde ofansif ortasaha şart.Hücum yapamıyoruz yahu.Kanat dediğin hızlı olur arkadaş.Bizdekiler hızlı değil.Eskiden kazım hızlıydı o da ağırlaştı.

kötü kadromuz var ( kaleci dışında ) geçen seneki kadrodan Ufuk'u Zapata'yı al Muslera'yı koy bu sene ile geçen sene arasında pek fark olmazdı ha birde Ujfalusi - Semih 5 büyükler içinde en zor gol bulan takımız

Ha bir de orta sahanın ortası ha bir de forvet ha bir de yedek kulübesi zenginliği ha bir de Fatih Terim faktörü

Skor değiştiricek adama ihtiyacımız var en öncelikle ( fb deki Alex gibi ) Bu maç fb ile bjk arasında oynansa ve böyle 0-0 devam etseydi o frikiği Alex ya gol atardı yada attırırdı mesela. Bunun dışında organize atağımız yok doğru düzgün takımı ileri götüren oyuncu yok

semih yine iyiydi.artik semih formayi vermez:)

65. dakikada hesapta yardım amaçlı şov, insanlık örneği falan zırt tırt. ondan sonra ana avrat küfür, eboue'ye ırkçılık, kafasına bozuk para, şişe mişe, Allah ne verdiyse.

sonra yok çarşı şöyle iyi, böyle iyi.

o ettiğiniz küfürleri size birer birer iade edeceğiz, merak etmeyin.

yalnız gerçekçi olmak gerekirse bu yapı ile büyük maçlarda çok zorlanırız. sürekli baskı yedik maçta.

ha öte yandan hakan'ın pozisyonunda elmander'e geçse top belki kazanacaktık ama genele bakınca tablo pek iç açıcı değil.

Engin, Kazım, Ayhan ve Balta sadahayken bence Fatih Terim'e haksızlık yapıyoruz. Gayet iyi oynattı takımı, malzeme bu kadar. Artık eski Galatasaray yok iflasın eşiğinde yukarı oynayan orta sıra takımı olarak bakıyorum ben. Hem Galatasaray sevgim azalmıyor, hem de beklentilerim daha gerçekçi.

Bende öyle bakıyorum ve doğrusuda bu. Biz dibe vurduk beyler. Şuradan puanla dönmek güzeldir. Dert etmeyin ve zaman tanıyın. Daha eksiklerimiz var ve giderilecektir bütçemiz el verdiğince.

Ben Car$inin Ta ...................

Geri
Üst Alt