STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 20 Kasım

Başkan başka bir maçı izledi herhalde nerde sportmenlik :mad:

Herkes iyi oynadi bence kötü oynayan bir oyuncu yoktu, Riera disinda. yanlis taktik ve yapilan serefsizlikler 3 puani yedi..

Kazım - rezaletti.

takımın fizik kondisyon çok kötü ama sonuçtan memnunum. Muslera ise.... tamamdır, önceki laflarımı geri alıyorum, alışma süreci vs.dir, anladm ve özürdiliyorum Muslera REYİZ. :ka21:

Cevap: STSL 11/12 H:11 | Beşiktaş 0-0 Galatasaray | 2.Y | 20 Kasım

f5 maçına kadar Sivasspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak yeni bir serinin başlamasını sağlamalıyız.

3 Kanat lazim 2 AS oyuncu biri yedek.

neyse ben kacar

Herkes iyi oynadi bence kötü oynayan bir oyuncu yoktu, Riera disinda. yanlis taktik ve yapilan serefsizlikler 3 puani yedi..

Riera kötü falan oynamadı. Klayve alışkanlığıdır diyorum.

Girdi, yapabileceğini yaptı. En azından çabaladı. Elmander bu maçta ne yaptıysa onu yaptı. İkisi de çabaladı. Riera kötü kanat oyuncusu diye abartmaya gerek yok. Bu maç sonradan girdi ve az da olsa etkili oldu. Sağ kanatta yapamadıklarımızı sol kanattan yapmaya başladık o girince fark ettiyseniz.

çok pas hatası yaptık,bunlara karşı sürekli yerden oynasaydık daha çok pozisyon bulurduk ama sürekli şişirdik,bulduğumuz pozisyonlar 3-4 paslaşmadan sonra geldi hep...muslera sezonun en iyi maçlarından birini oynadı,bi çok pozisyonda da şans bizden yanaydı..sahaya atılanlardan dolayı ne ceza alacaklar takipçisi olalım bakalım..devre arası gelse de eksikleri bir an önce kapasak !!

son iki macta gol atmadik acilen 3 Transfer lazim

sag acik

sol acik

orta saha(kreativ oyuncu)

Geri
Üst Alt